Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שמואל אמר בכניסה למחשב בזיהוי טביעת אצבע:
@משה-כהן במידה שמותקנים הדרייברים זה אמור להופיע רגיל באפשרות כניסה בהגדרות של ווינדוס.
מאיפה אני יכול להביא את הדרייברים שצריך?
באתר יצרן המחשב בעיקרון. אבל שם לא מצאתי.... אתה יכול לנסות לשים דרייבר בוסטר שינסה למצוא לך דרייבר ממקורות המידע שלו.
אני חושב שזה הדרייבר הנצרך.
https://dl.dell.com/Security/Dell_ControlVault_A08_R308494.exe?uid=7b6a5b1d-b917-4d01-92f3-ae9415d48e59&fn=Dell_ControlVault_A08_R308494.exe
תוריד תחלץ ותתקין במצב תאימות לווינדוס 7
באמצע ההתקנה.. מה עושים?
@בערל @מנהל-ראשי מה זה אומר?
@משה-כהן תעתיק את קובץ הMSI של ההתקנה למיקום שהוא לא בתוך תתי תיקיות בעברית. למשל, שים את הקובץ ב
C:/HP
@שמואל הזוי השגיאה הזאת!! היה לי פעם שזה ממש חרפן אותי עד שעליתי על הבעיה.
לא בטוח שכאן זה הבעיה הזאת.
שדרגתי וינדוס למעודכן ועכשיו הוא נותן אופציה לטביעת אצבע אבל כותב שוינדוס HELLO לא מזהה קורא טביעת אצבע מתאימה. פתחתי את המחשב והקורא מחבר כראוי.
@משה-כהן מנהל התקנים מה איתו?
@bbn אמר בכניסה למחשב בזיהוי טביעת אצבע:
דקה אעלה צילום
@משה-כהן לכוארה לא מעודכן צריך להיות כתוב התקנים ביומטריים
מה אתה ממליץ לעשות?
@משה-כהן זה קורא מובנה במחשב? או שאתה הוספתה?
מובנה
@משה-כהן תקשיב. זה נראה שהמחשב בכלל לא מזהה אותו. יכול להיות שאם תתקין דרייברים זה יעבוד, אבל כעת בכלל זה לא מופיע
@משה-כהן אפשר לנסות לחפש באתר היצרן או להריץ סקירה עם תוכנה .. @שמואל מה האתר הזה שנתתה לסריקה דרייברים ?
ניסיתי לחפש דרייברים מתאימים אבל לא מצאתי משהו טוב
@משה-כהן איך חיפשתה??