בעיה | ג'ימיני נדפק
-
@מייבין-במקצת החידוש שהוא לא נותן לי לעשות אפי' לא תמונה אחת
-
@מייבין-במקצת החידוש שהוא לא נותן לי לעשות אפי' לא תמונה אחת
-
@מייבין-במקצת כתב בבעיה | ג'ימיני נדפק:
זה לא חידוש כי בנושא הזה ברור שהוא לא ייתן לך תמונה (נטפרי)
בנושא של הרב עובדיה כמובן שלא יתן
-
-
כתבתי לג'מיני שיתן לי תמונה של הרב עובדיה הוא כותב לי נטפרי לא מרשה לי לדבר אתך על זה
כתבתי עוד רבנים כנל -
@SHIMI-0 אגב.. לפעמים אתה יכול לנסות שוב ושוב כמה פעמים, ולהצליח...
לא צריך להתרגש מכל אופססס של נטפרי -
עוד עצה טובה קח תמונה של הרב עובדיה מגוגל ותבקש מAI תמונה שלו בלי להזכיר שמדובר ברב עובדיה (זה גם עצה טובה בכללי כשמבקשים תמונה של מישהו ספציפי והוא לא מפורסם ברמה של ביבי או טראמפ.... לא תמיד הAI מצליח להבין עד הסוף את התווי פנים, אפשר להכניס תמונה מגוגל....)
לדוגמה כאן הדמויות מתמונות מצורפות, יצא לא רע....
-
@דוד-הצהוב
ידוע...@תותחוביץ כתב בבעיה | ג'ימיני נדפק:
עוד עצה טובה קח תמונה של הרב עובדיה מגוגל ותבקש מAI תמונה שלו בלי להזכיר שמדובר ברב עובדיה (זה גם עצה טובה בכללי כשמבקשים תמונה של מישהו ספציפי והוא לא מפורסם ברמה של ביבי או טראמפ.... לא תמיד הAI מצליח להבין עד הסוף את התווי פנים, אפשר להכניס תמונה מגוגל....)
רעיון פצצה, אני עשיתי את זה כמה פעמים בעבר.. (עד שעברתי פשוט לפלואו...)
התמונה שהעלת חסומה, נשמח לראות אותה בקובץ ZIP
-
יש דרך לשחרר סרטונים בנטפרי?
בג'מיני או פלואו זה מה שקורה כשאני מנסה לעשות סרטון

-

@אשריך-עליך יש פריצות מסובכות, וכאן לא המקום... תוכל לשתף כאלה בלי נטפרי.. ולגבי שליחה לבדיקה, אני חושב שאין להם על זה, תוכל פשוט להעתיק קישור לסרטון דרך F12, להעתיק ולשלוח לפניה באופן רגיל (לא דרך פלואו)
-
@אשריך-עליך יש פריצות מסובכות, וכאן לא המקום... תוכל לשתף כאלה בלי נטפרי.. ולגבי שליחה לבדיקה, אני חושב שאין להם על זה, תוכל פשוט להעתיק קישור לסרטון דרך F12, להעתיק ולשלוח לפניה באופן רגיל (לא דרך פלואו)
@היפ-הופ לא התכוונתי לפריצות ח"ו התכוונתי לדרך לפנות לנטפרי
תודה רבה -
-
לא נראה לי שאכפת לו מהרב עובדיה.
אלא מהמילה רב.
נסה לכתוב לו את כל המסביב בלי המילה רב.
נניח מנהיג ספרדי גדול בשנים... כיהן כשופט (תבין לבד איזה סוג שופט...) במצרים...אני פעם לא יכולתי לכתוב לו בחור ישיבה, אז כתבתי לו, משהו כמוני... והוא ידע על סמך השיחות מי אני.
-
תחלץ F12 (בכפתורים למעלה במקלדת) תגיע למסוף, תלחץ על משהו עם "נט" (סימנתי בתמונה) ואז מדיה, ותרענן, אח"כ תלחץ על הסרטון, ותראה למעטה ככה

תכנס לראשון, ואז תעתיק את הקישור של הסרטון
-
תחלץ F12 (בכפתורים למעלה במקלדת) תגיע למסוף, תלחץ על משהו עם "נט" (סימנתי בתמונה) ואז מדיה, ותרענן, אח"כ תלחץ על הסרטון, ותראה למעטה ככה

תכנס לראשון, ואז תעתיק את הקישור של הסרטון
@היפ-הופ לחצתי F12 ולא קורה כלום כיכול להיות שזה משנה איזה מחשב זה?
-
@היפ-הופ לחצתי F12 ולא קורה כלום כיכול להיות שזה משנה איזה מחשב זה?
@אשריך-עליך לחצת F ואז 1 אחרי זה 2? או "F12".
לפני השדרוג של פלואו, היה אפשר פשוט להגיע לזה ע"י לחצן "בדיקה" בלחצן השמאלי
-
@אשריך-עליך לחצת F ואז 1 אחרי זה 2? או "F12".
לפני השדרוג של פלואו, היה אפשר פשוט להגיע לזה ע"י לחצן "בדיקה" בלחצן השמאלי
-

@אשריך-עליך חכה דקה אני מביא תוסף
חמוד