המלצה | תוכנות ה-AI החינמיות חוזרות!!! (לבינתיים?)
-
@המלאך כתב בהמלצה | תוכנות ה-AI החינמיות חוזרות!!! (לבינתיים?):
רק מה, קבלו עצה - אם אתה מזין אשראי המגבלה שלך יכולה לקפוץ קדימה בהרבה יותר גם בלי להתחיל לשלם.
לא מדוייק... גם אצלי בחשבון אחר עם אשראי מחובר המגבלה גבוהה בהרבה - 4K לדקה ו-150K ליום, אבל כשניסיתי לבדוק אם זה אמיתי - הוא החזיר שגיאת 429 אחרי מגבלת הקצב החינמית ללא אשראי... כנראה באג שמראה את מגבלות הקצב של שכבה 1 גם למי שלא הפעיל חיוב באשראי...
מכמה פוסטים שכתבת בימים האחרונים מריח לי שפתחת חשבון גוגל קלאוד לאחרונה וקיבלת אוטומטית זיכוי של 1000 ש"ח לשלושה חודשים, וזה מסביר הכל... כי אז אתה נחשב לקוח משלם לכל דבר
עריכה: לא מדוייק לומר "תוכנות הAI החינמיות חוזרות", כי זה לא שהם נעלמו או משהו, הם פשוט העבירו את האחריות לAPI אלינו המשתמשים..
התכוונתי לכך שאנחנו המשתמשים לא צריכים להזין מפתח בתשלום אלא מספיק מפתח חינמי, מה שייגרום להמשך הפיתוח של תוכנות רבות (חלקן פה בפורום) שהתבססו על החינמיות של המודלים.
-
@א.מ.ד. א' גוגל קלאוד? התכוונת לגוגל הא איי סטודיו.
זה הדבר היחיד שפתחתי לאחרונה,
אבל זה לא קשור אלי, (לי לצורך העניין יש ג'מיני פרו וזה מביא לי פרו גם בAPI),
ואת העניין עם האשראי אני יודע מחבר שעשה את זה וזה כן מעלה לו את המגבלה. -
ואת העניין עם האשראי אני יודע מחבר שעשה את זה וזה כן מעלה לו את המגבלה. -
ואת העניין עם האשראי אני יודע מחבר שעשה את זה וזה כן מעלה לו את המגבלה.@המלאך כתב בהמלצה | תוכנות ה-AI החינמיות חוזרות!!! (לבינתיים?):
לא קשור, אין קשר בין פרו ל-API (אחרת המשתמשים ב-API שלך יכולים לנצל את זה לרעה).
לזה התכוונתי שזה גם כן מוסבר לפי מש"כ. -
@א.מ.ד. כמו שכתבת לפי המדדים הוא עוקף את 2.5 פלאש, וכמדומני שזה עוד לפני הפעלת החשיבה אצלו!
(שילוב עם חיפוש גוגל עדיין לא חינמי גם במודל הזה..
)חיכיתי שמישהו יעלה את מגבלות הקצב של המודל כי משום מה חסום אצלי, תודה

-
לא קשור, אין קשר בין פרו ל-API (אחרת המשתמשים ב-API שלך יכולים לנצל את זה לרעה).
לזה התכוונתי שזה גם כן מוסבר לפי מש"כ. -
@א.מ.ד. צודק.
אבל איך זה הגיוני אם כן שלי המגבלה גבוהה הרבה ויתר מאשר המשתמש החינמי?מה רשום לך פה במודגש:

???אם אני זוכר נכון AI סטודיו עובר דרך גוגל קלאוד, ואז ייתכן שכשהזנת את האשראי זה הביא אותך לגוגל קלאוד לפתיחת חשבון ושם קיבלת את הזיכוי.