בקשת מידע | שינוי גודל גופן בהערות שוליים
-
אשמח אם משהוא יוכל לעזור לי.
בקובץ תורני שאני עובד עליו, בחלק למעלה (לא איפה שההערות שוליים אלא בתוך הטקסט, דוגמה "אומרת הגמרא במסכת52 וכו'") אני אנסה להסביר את הבעיה.
הגודל של הטקסט הוא 11, והגודל של המספור הערת שולים (כדוגמת 52) בגודל 12, וזה יצר מצב שבכל שורה שיש בה הערת שולים המרווח יותר גדול, ואני עכשיו לאחר מאות הערות שמתי לב לזה, האם יש אפשרות לשנות את כל ההערות שולים לגודל 11, או לעשות שזה לא ישפיע על המרווח בין השורות.
מכווה שאני מספיק מובן, תודה רבה. -
אשמח אם משהוא יוכל לעזור לי.
בקובץ תורני שאני עובד עליו, בחלק למעלה (לא איפה שההערות שוליים אלא בתוך הטקסט, דוגמה "אומרת הגמרא במסכת52 וכו'") אני אנסה להסביר את הבעיה.
הגודל של הטקסט הוא 11, והגודל של המספור הערת שולים (כדוגמת 52) בגודל 12, וזה יצר מצב שבכל שורה שיש בה הערת שולים המרווח יותר גדול, ואני עכשיו לאחר מאות הערות שמתי לב לזה, האם יש אפשרות לשנות את כל ההערות שולים לגודל 11, או לעשות שזה לא ישפיע על המרווח בין השורות.
מכווה שאני מספיק מובן, תודה רבה.@yairshriki8
כן יש לך את שתי האופציות
אם אתה רוצה לשנות את הגדרות של הכל הסימני הערות שוליים (כלומר המספר 52) אז אתה יכול ע"י חפש והחלף
קונרטול+H
ושם בחפש תבחר עוד>>מיוחד>>סימני הערות שוליים

ובהחלף תבחר עיצוב>>>גופן

ואם אתה רוצה להשאיר אותם גדול 12, ואתה רוצה שלא ישפיע על גודל השורה אזי תבחר את כל הטקטס שאתה רוצה לשנות
כפתור ימני בעככבר>>פסקה
ובמררוח בין שורות תבחר מדוייק, ואיזה מספר 12 או 13 או מה שנראה לך שלא יהיה מדי צפוף (זה יעשה שהגודל של השורה יהיה גודל מסויים לפי המספר שאתה בוחר, ואינו תלוי כלל בגדול הגופן)