בירור | דילמת האורך בAI
-
@א.מ.ד. כתב בבירור | דילמת האורך בAI:
@aiib בג'מיני באתר הופתעתי לראות שהוא זוכר את תחילת השיחה ממש טוב
אני מרגיש שהוא מתייק עלי דברים כמו איפה אני גר, כמה ילדים יש לי, איך קוראים לבנדודים שלי מה תחומי העיסוק וההתעניינות שלי וכל זה מצ'אטים אחרים... אבל בצ'אט עצמו כשהוא מתארך הוא הרבה פעמים שוכח דברים מרכזיים...
-
@aiib מבחינת זיכרון.
ג'י פי טי הכי טוב, יש לו זיכרון מובנה שאתה יכול ידנית להוסיף דברים, והחלק הכי טוב זה שהזיכרון נשמר גם לשיחות אחרות, ולא רק לאותה שיחה. -
@יענקיH א' תערוך את הפוסט.
אני לא אוהב שמזלזלים סתם.
ב' כי לא תמיד הוא מכניס לזיכרון, יש לך אופציה לכניסה ידנית. -
@המלאך
אם כתבתי אז למה לערוך?
הכנסתי לו ידנית.
השאלה אם הוא משקלל את זה נכון בפועל.
והוא ממש לא עושה את זה.
זה כמו שכבה מלמעלה, זה לא נכנס לו עמוק בחשיבה. -
@המלאך מה הכנסת לו?
תזכור שאתה יהודי?
אני מדבר על הערות שמשנות אותו באופן מהותי.
על אופן הכתיבה אופן החשיבה וכד'. -
@aiib מבחינת זיכרון.
ג'י פי טי הכי טוב, יש לו זיכרון מובנה שאתה יכול ידנית להוסיף דברים, והחלק הכי טוב זה שהזיכרון נשמר גם לשיחות אחרות, ולא רק לאותה שיחה.@המלאך כתב בבירור | דילמת האורך בAI:
@aiib מבחינת זיכרון.
ג'י פי טי הכי טוב, יש לו זיכרון מובנה שאתה יכול ידנית להוסיף דברים, והחלק הכי טוב זה שהזיכרון נשמר גם לשיחות אחרות, ולא רק לאותה שיחה.לג'מיני יש את זה גם, וגם יש לו חלון הקשר של מיליון טוקנים שהוא הגדול בתחום, בנוסף לאלגוריתם כלשהו שמאפשר לו לזכור גם את תחילת השיחה מעבר להקשר.
-
@המלאך כתב בבירור | דילמת האורך בAI:
@aiib מבחינת זיכרון.
ג'י פי טי הכי טוב, יש לו זיכרון מובנה שאתה יכול ידנית להוסיף דברים, והחלק הכי טוב זה שהזיכרון נשמר גם לשיחות אחרות, ולא רק לאותה שיחה.לג'מיני יש את זה גם, וגם יש לו חלון הקשר של מיליון טוקנים שהוא הגדול בתחום, בנוסף לאלגוריתם כלשהו שמאפשר לו לזכור גם את תחילת השיחה מעבר להקשר.