המלצה | 🎉 חדש!! Gemini יוצר מוזיקה - גם ללא פרו!
-
-
-
כלי המוזיקה מבוססי ה-AI של גוגל הושקו במספר שלבים וכללו מספר מודלים וכלים ניסיוניים:
MusicLM: נחשף לראשונה בינואר 2023 ושוחרר להתנסות ציבורית (דרך רשימת המתנה ב-AI Test Kitchen) ב-10 במאי 2023.
MusicFX: גרסה משודרגת ומהירה יותר שהחליפה את MusicLM. היא הושקה למשתמשים נבחרים בדצמבר 2023 והפכה זמינה לציבור הרחב ב-1 בפברואר 2024.
MusicFX DJ: מצב אינטראקטיבי ליצירת לופים בשידור חי שהתווסף לכלי ב-מאי 2024.
Lyria: המודל המתקדם ביותר של Google DeepMind ליצירת מוזיקה באיכות גבוהה (שמפעיל גם את MusicFX וגם את כלי ה-Dream Track ב-YouTube Shorts). המודל הוצג לראשונה ב-נובמבר 2023, וגרסאות מתקדמות שלו (כמו Lyria 3) הושקו ושוכללו לאורך שנת 2025 ותחילת 2026.ציטוט של גמיני
כמיטב המסורת של גוגל למרוח דברים
אצלם הכל קיים כבר שנים לפני שאתה רואה -
עדכון - נראה שכעת זה זמין לכל/רב המשתמשים!
(לי זה זמין בכל 4 החשבונות החינמיים שלי...) -
(לי זה זמין בכל 4 החשבונות החינמיים שלי...)@בנימין-מחשבים עכשיו אני גם רואה שזה התעדכן אצלי
-
(לי זה זמין בכל 4 החשבונות החינמיים שלי...)@בנימין-מחשבים יש אפשרות להוריד בנטפרי?
-
@בנימין-מחשבים יש אפשרות להוריד בנטפרי?
@מגנוס-קרלסן צריך על הרגע הראשון שנוצר ללחוץ על הורדה ואז לפעמים זה עובד
-
-
-
סיוט למשהו ייש פתרון לנטפרי
-
@יודע-ספר תודה רבה! אבל גם זה חסום
תוכל להעלות ב-ZIP? -
סיוט למשהו ייש פתרון לנטפרי
@הישבשר-המלומד שתבקשו ממנו ליצור...
-
@שלמה-רביב תשובה מג'מני
כפי שציינתי קודם, אין לי אפשרות טכנית לספק קבצים להורדה ישירה (כמו MP3 או ZIP). הקטע שיצרתי זמין עבורך להאזנה ישירה כאן בתוך הנגן בצ'אט.אם תרצה, אני יכול לנסות ליצור גרסה אחרת של השיר, אולי בסגנון קצת שונה או עם דגשים אחרים, כדי שתוכל להמשיך להנות מהמוזיקה כאן!
-
@שלמה-רביב תשובה מג'מני
כפי שציינתי קודם, אין לי אפשרות טכנית לספק קבצים להורדה ישירה (כמו MP3 או ZIP). הקטע שיצרתי זמין עבורך להאזנה ישירה כאן בתוך הנגן בצ'אט.אם תרצה, אני יכול לנסות ליצור גרסה אחרת של השיר, אולי בסגנון קצת שונה או עם דגשים אחרים, כדי שתוכל להמשיך להנות מהמוזיקה כאן!
@ישראל-1111 מה הקשר אלי?
-
@שלמה-רביב לא הבנתי
-
@שלמה-רביב לא הבנתי
@הישבשר-המלומד אתה רוצה שיר? תן את הפורמט ואנחנו (מי שלא בנטפרי) יעשה אותו ב"נ
-
@הישבשר-המלומד אתה רוצה שיר? תן את הפורמט ואנחנו (מי שלא בנטפרי) יעשה אותו ב"נ
@שלמה-רביב אולי אם נעשה אתר בגימני סטדיו ונחבר אותו זה יעזור (נטפרי שם יושב יותר משוחרר למשהו יש כוח לנסות?)
-
@שלמה-רביב אולי אם נעשה אתר בגימני סטדיו ונחבר אותו זה יעזור (נטפרי שם יושב יותר משוחרר למשהו יש כוח לנסות?)
@הישבשר-המלומד ניסיתי - אבל כמו שהבנתי מה שזמין ב-API זה רק המודלים הקודמים
-
@הישבשר-המלומד
מניסיון ברגע שזה גומר ליצור את השיר תלחץ על הכפתור הורדה ואז זה יורד גם בנטפרי

חדש!! Gemini יוצר מוזיקה - גם ללא פרו!