המלצה | 🎉 חדש!! Gemini יוצר מוזיקה - גם ללא פרו!
-
@הישבשר-המלומד אין לי מושג איך קוראים לו במתמחים טופ אבל אני ישאל אותו אם הוא מסכים לי להעלות לך פה את המייל שלו
אם אסור פה להעלות מייל אני לא יעלה כמובן
-
@היפ-הופ הוא כתב לי ככה לא...
אין לי זמן בד"כ וזה גם לא משהו שאני יכול להסביר, זה מאד מורכב למי שלא מבין בקודים.אבל אולי אם אתה מבין בקודים אני יוכל לכתוב לו ואולי הוא יסכים
@י.ר. ואואו מה קרה סה"כ שיסביר איך הוא עשה את זה עם מה הוא ישתמש (כאילו איזה קומבינה הוא עשה זה חייב להיות קומבינה ואז נבנה איזה תוסף מה הסיפור)
מקווה שזה לא היתחמקות
-
@היפ-הופ הוא כתב לי ככה לא...
אין לי זמן בד"כ וזה גם לא משהו שאני יכול להסביר, זה מאד מורכב למי שלא מבין בקודים.אבל אולי אם אתה מבין בקודים אני יוכל לכתוב לו ואולי הוא יסכים
@י.ר. זה נשמע התחמקות,, אני קצת מבין בקודים ויצרתי כמה דברים כבר.. לשלוף קישור מהתמונה זה קל, מסרטון דרך המסוף (F 12) זה גם יחסית קל, אבל MP3 עוד לא הצלחתי, אם הוא יוכל לתת לי הסבר קצר זה ממש יעזור לי בכל מיני דברים (ולא דווקא בג'ימיני), בקיצור, אם הוא יכול תגיד לו שידבר איתי
-
@י.ר. זה נשמע התחמקות,, אני קצת מבין בקודים ויצרתי כמה דברים כבר.. לשלוף קישור מהתמונה זה קל, מסרטון דרך המסוף (F 12) זה גם יחסית קל, אבל MP3 עוד לא הצלחתי, אם הוא יוכל לתת לי הסבר קצר זה ממש יעזור לי בכל מיני דברים (ולא דווקא בג'ימיני), בקיצור, אם הוא יכול תגיד לו שידבר איתי
-
@היפ-הופ תאמת לשלוף MP3 זה קצת אינטואיטיבי, אתה צריך פשוט לבדוק בF12 איזה קובץ נראה לך כמו הקובץ הנכון
@חנוך-הכהן אני יודע שזה מאוד מסובך.. לכן שאלתי, לבד לא הצלחתי לשלוף
-
@י.ר. ואואו מה קרה סה"כ שיסביר איך הוא עשה את זה עם מה הוא ישתמש (כאילו איזה קומבינה הוא עשה זה חייב להיות קומבינה ואז נבנה איזה תוסף מה הסיפור)
מקווה שזה לא היתחמקות
@הישבשר-המלומד אני ישאל אותו שוב
-
@הישבשר-המלומד @היפ-הופ תביאו לי את המיילים שלכם אני יבקש ממנו פנה אליכם אם יפנה תעדכנו אותי פה אוקיי?
תביאו את המיילים בספויילר
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@הישבשר-המלומד אוקיי אני שואל אותו
-
@הישבשר-המלומד אוקיי אני שואל אותו
@י.ר. מקווה שהספקת לקחת את המייל אם לא אני ישלח באישי
-
@הישבשר-המלומד לקחתי
-
@הישבשר-המלומד אתה בסוף @gmail.com?
-
@הישבשר-המלומד אתה בסוף @gmail.com?
@י.ר. כן אלא מה
-
@י.ר. כן אלא מה
@הישבשר-המלומד לא יודע אולי יש לך מייל עיסקי אנא עארף?