בירור | אם יש לי API gemini-2.0-flash האם אני יכול להשתמש בו לצאט עי"ד בנית אתר משלי.
-
@חנני350 כן.
זה כל הרעיון בAPI.
לגבי מודל ספציפי אני לא יודע, יש לך פרו או את הרגיל? כ הAPI החינמי מוגבל ל15 שאלות בדקה. -
@המלאך GEMINI 2.0 בלי קשר יוצא מפעילות ב-31 למרץ 2026, אז לא כדאי לבנות על זה תוכנות ואתרים.
-
@המלאך כתב בבירור | אם יש לי API gemini-2.0-flash האם אני יכול להשתמש בו לצאט עי"ד בנית אתר משלי.:
זה אוטומטית עובר לג'מיני 3.
על סמך מה אתה אומר את זה? 2.0 עוד לא הוצא משימוש, אז קודם כל זה עדיין פעיל, וגם כשזה יצא משימוש זה יגיב שגיאה ולא יעבור אוטומטית למודל אחר, וגם זה לא חוקי שגוגל ינדבו לך מודלים מרמה גבוהה יותר בתמחור גבוה כשביקשת מודל זול.
במייל שקיבלתי מהם לפני 3 שבועות כתוב שהמודלים יצאו מפעילות וצריך לשנות את המודל בקוד. -
@המלאך כתב בבירור | אם יש לי API gemini-2.0-flash האם אני יכול להשתמש בו לצאט עי"ד בנית אתר משלי.:
זה אוטומטית עובר לג'מיני 3.
על סמך מה אתה אומר את זה? 2.0 עוד לא הוצא משימוש, אז קודם כל זה עדיין פעיל, וגם כשזה יצא משימוש זה יגיב שגיאה ולא יעבור אוטומטית למודל אחר, וגם זה לא חוקי שגוגל ינדבו לך מודלים מרמה גבוהה יותר בתמחור גבוה כשביקשת מודל זול.
במייל שקיבלתי מהם לפני 3 שבועות כתוב שהמודלים יצאו מפעילות וצריך לשנות את המודל בקוד. -
@א.מ.ד. שוב, שים לב למה שכתבתי, כתבתי שנראה לי שהם יעברו אוטומטית ל3 כיוון שהמחיר יהיה זול יותר [סברה פשוטה], אבל גם אם לא ניתן לשנות את זה בקלות!!!
@א.מ.ד. שוב, שים לב למה שכתבתי, כתבתי שנראה לי שהם יעברו אוטומטית ל3
לא כתבת ככה
כיוון שהמחיר יהיה זול יותר [סברה פשוטה]
יש סברה ויש עובדה. אף פעם הוצאת מודל קודם מפעילות לא הוזילה את המודלים החדשים.
אבל גם אם לא ניתן לשנות את זה בקלות!!!
בזה אתה צודק, רק כתבתי שלא כדאי סתם להשתמש מלכתחילה במודל שעוד חודש וחצי יצריך שינוי אפילו קטנטן בקוד.
-
@א.מ.ד. שוב, שים לב למה שכתבתי, כתבתי שנראה לי שהם יעברו אוטומטית ל3
לא כתבת ככה
כיוון שהמחיר יהיה זול יותר [סברה פשוטה]
יש סברה ויש עובדה. אף פעם הוצאת מודל קודם מפעילות לא הוזילה את המודלים החדשים.
אבל גם אם לא ניתן לשנות את זה בקלות!!!
בזה אתה צודק, רק כתבתי שלא כדאי סתם להשתמש מלכתחילה במודל שעוד חודש וחצי יצריך שינוי אפילו קטנטן בקוד.
-
@א.מ.ד. ציטוט: "גם אם לא, אתה יכול פשוט לשנות api.".
חוץ מזה, הערכות מדברות על כך שגוגל תוזיל את המחירים לאחר שהמודל ייתיצב, כך היה גם עם ג'מיני 2 בתחילתו.
מניין לך שלא?
(במקרה הכי גרוע - שאל את ג'מיני לפני שאתה מגיב).
בלי להעליב.@המלאך כתב בבירור | אם יש לי API gemini-2.0-flash האם אני יכול להשתמש בו לצאט עי"ד בנית אתר משלי.:
בזה הסכמתי איתך, מה אתה רוצה? התכוונתי על זה שהם "יעברו אוטומטית לג'מיני 3".
חוץ מזה, הערכות מדברות על כך שגוגל תוזיל את המחירים לאחר שהמודל ייתיצב, כך היה גם עם ג'מיני 2 בתחילתו.
מניין לך שלא?זה לא היה ככה עם GEMINI 2.5! המחירים דווקא הוכפלו לקלט ורובעו לפלט אחרי ההשקה המלאה מאשר בתקופת התצוגה מקדימה! היה חשוב להם למשוך שימוש גבוה בתקופת הבדיקות, ואחרי זה הם ייקרו את המחירים!
זה ההבדל בינינו, אתה מסתמך על הזיות של AI ואני פשוט זוכר מה היה, ואם תרצה יש לי גם סימוכין לכך:
https://www.reddit.com/r/LocalLLaMA/comments/1led0lb/google_doubled_the_price_of_gemini_25_flash/
https://www.reddit.com/r/Bard/comments/1lfnek2/psa_google_tripled_the_price_of/
-
בזה הסכמתי איתך, מה אתה רוצה? התכוונתי על זה שהם "יעברו אוטומטית לג'מיני 3".
מניין לך שלא?זה לא היה ככה עם GEMINI 2.5! המחירים דווקא הוכפלו לקלט ורובעו לפלט אחרי ההשקה המלאה מאשר בתקופת התצוגה מקדימה! היה חשוב להם למשוך שימוש גבוה בתקופת הבדיקות, ואחרי זה הם ייקרו את המחירים!
זה ההבדל בינינו, אתה מסתמך על הזיות של AI ואני פשוט זוכר מה היה, ואם תרצה יש לי גם סימוכין לכך:
https://www.reddit.com/r/LocalLLaMA/comments/1led0lb/google_doubled_the_price_of_gemini_25_flash/
https://www.reddit.com/r/Bard/comments/1lfnek2/psa_google_tripled_the_price_of/