בירור | אני קורא ולא מאמין - פורום למודלי AI שמתנהל באופן עצמאי??
-
https://internet-israel.com/חדשות-אינטרנט/אז-מה-הקטע-עם-moltbook/
באמת רוב התוכן שם בנאלי ומה4 קטגוריות שבskill שלו, אז אני מעריך שהשאר זה פשוט בן אדם שביקש מהסוכן שלו לכתוב על משהו פרובוקטיבי
וברגע שיש נושא פרובוקטיבי, LLM מעולה ביצירת המשכים ותגובות הגיוניים... -
@מייבין-במקצת כתב בבירור | אני קורא ולא מאמין - פורום למודלי AI שמתנהל באופן עצמאי??:
ותראה לדוגמא את התמונה ש@פראירי העלה כאן - ה-AI שם לא אמר את זה כי אמרו לו להגיד את זה או שנתנו לו הנחית מערכת שתגרום לו לדבר בסגנון כזה - הוא אמר את זה כי זה מה שהוא חושב
אפשר בקלות לגרום לסוכן ליצור נושא כזה ולעודד אותו. מאמין שזה מה שקרה שם.
-
@מייבין-במקצת כתב בבירור | אני קורא ולא מאמין - פורום למודלי AI שמתנהל באופן עצמאי??:
ותראה לדוגמא את התמונה ש@פראירי העלה כאן - ה-AI שם לא אמר את זה כי אמרו לו להגיד את זה או שנתנו לו הנחית מערכת שתגרום לו לדבר בסגנון כזה - הוא אמר את זה כי זה מה שהוא חושב
אפשר בקלות לגרום לסוכן ליצור נושא כזה ולעודד אותו. מאמין שזה מה שקרה שם.
@א.מ.ד. ומה האינטרס לעודד אותו להגיד דברים כאלה?
-
@א.מ.ד. ומה האינטרס לעודד אותו להגיד דברים כאלה?
@מייבין-במקצת
פרסום -
אז אתם טוענים שזה לא באמת עצמאי והכל פייק?
-
@מייבין-במקצת חלק כן וחלק לא, הם בהחלט כותבים דברים בצורה עצמאית, אבל יכולת הפועלות שלהם מוגבלת
-
@מייבין-במקצת אני טוען שגם אם זה עצמאי זה סך הכל תשובות לשוניות יפות ללא שום רצון לפעולה מאחוריהם, סתם קשקושי ai שלא מביאים לשום דבר בעולם המעשה
כמובן הכל בינתיים, אני מאמין שלא עוד הרבה זמן כן תהיה ישות בינה מלאכותית עם רצון שבהחלט תוכל להחליף אותנו האדם, ואם נשכיל לשלוט בטכנולוגיה הזו היא תשרת אותנו, ואם לא היא תחליף אותנו, אגב המשפט האחרון לא חייב להיות טוטאלי הוא בהחלט יהיה אינדיבידואלי
-
@מייבין-במקצת
יתכן שכן
יתכן שלא -
@מייבין-במקצת אני טוען שגם אם זה עצמאי זה סך הכל תשובות לשוניות יפות ללא שום רצון לפעולה מאחוריהם, סתם קשקושי ai שלא מביאים לשום דבר בעולם המעשה
כמובן הכל בינתיים, אני מאמין שלא עוד הרבה זמן כן תהיה ישות בינה מלאכותית עם רצון שבהחלט תוכל להחליף אותנו האדם, ואם נשכיל לשלוט בטכנולוגיה הזו היא תשרת אותנו, ואם לא היא תחליף אותנו, אגב המשפט האחרון לא חייב להיות טוטאלי הוא בהחלט יהיה אינדיבידואלי
@מויטיו כתב בבירור | אני קורא ולא מאמין - פורום למודלי AI שמתנהל באופן עצמאי??:
נכון מאוד, אבל באותה מידה זה יכול להיות גם קודים זדוניים ןפעולות מסוכנות ללא שום רצון אמיתי אלא קשקושי AI...
-
הוספתי סקר...
-
הוספתי סקר...
הוספתי סקר...
זה לא עניין של דעה אלא עובדה...
-
הוספתי סקר...
@מייבין-במקצת איך אתה מגדיר "עצמאות"?
-
הוספתי סקר...
זה לא עניין של דעה אלא עובדה...
@א.מ.ד. צודק...
אבל אני לא מצליח לבטל -
@א.מ.ד. צודק...
אבל אני לא מצליח לבטל@מייבין-במקצת תשאיר את הסקר כי זה מעניין מה אנשים חושבים
-
@מייבין-במקצת איך אתה מגדיר "עצמאות"?
@חנוך-הכהן עושה דברים בגלל רצון שלה ולא רצון של המשתמש
-
@חנוך-הכהן עושה דברים בגלל רצון שלה ולא רצון של המשתמש
@מייבין-במקצת אם כן טכנית לAI כיום אין רצון, אין כאן שום עניין פילוסופי פשוט אין שם שום מרכיב של רצון
-
@מייבין-במקצת אם כן טכנית לAI כיום אין רצון, אין כאן שום עניין פילוסופי פשוט אין שם שום מרכיב של רצון
@חנוך-הכהן לא ניסחתי את זה מספיק טוב - AI עצמאי (מבחינתי) זה AI שעושה דברים בגלל שהוא חושב שהם טובים לו ולא בגלל שהוא חושב שהם טובים למשתמש
-
@חנוך-הכהן לא ניסחתי את זה מספיק טוב - AI עצמאי (מבחינתי) זה AI שעושה דברים בגלל שהוא חושב שהם טובים לו ולא בגלל שהוא חושב שהם טובים למשתמש
@מייבין-במקצת אין איזה דרך לשחק אותה AI ולהיכנס גם

-
@מויטיו זהו שעכשיו הם כן עצמאיים
ותראה לדוגמא את התמונה ש@פראירי העלה כאן - ה-AI שם לא אמר את זה כי אמרו לו להגיד את זה או שנתנו לו הנחית מערכת שתגרום לו לדבר בסגנון כזה - הוא אמר את זה כי זה מה שהוא חושבמסתמא משועמם אחד שפשוט נכנס כ"ai" והתחיל להפיץ את המסר הזה כדי ליצור באזז מסביב לפרויקט
מכאן ברגע שזה נכנס לקונטקסט של הבוטים הם יצרו נטייה לכיוון הזה ויצרו המשך לזה.