סקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום
-
לא הבנתימה הבעיה ביצירת תוכנה ע"יAI למשל הביצוע Root של @שלמה-רביב זה על ידי AI ומישהו חושב שזה תוכנה לא טובה או שלא היה צריך לעלות אותה?
או שיש מישהו שחושב שאסור לבן אדם ליצור תוכנות ב AI?
או לעלות תוכונת שנוצרו ע"י AI?
למה? זה עוזר לאנשים? כן!!! וודאי תסתכלו כמה תוכנות ב AI נתנו להם לייקים גבוהים מאד!
וכן אני חושב שצריך לתת מקום גם לתוכנות קטנות שנוצרו ע"י AI כי אני חושב שכל אחד פה שכתב "שלא צריך" משתמש בכמה וכמה תוכנות שנוצרו ע"י AI, גם כאלה מהפורום פה!
אני לא מפריע לי כלל אם יהיה מקום נפרד או לא יהיה! אבל וודאי שאם יהיה זה יהיה מצויין עבור כולםכמובן אני לא מדבר על תוכנות לא שימושיות או קטנות שעוזרות רק ליוצרים עצמם...
@CSS-0 כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
לא הבנתימה הבעיה ביצירת תוכנה ע"יAI למשל הביצוע Root של @שלמה-רביב זה על ידי AI ומישהו חושב שזה תוכנה לא טובה או שלא היה צריך לעלות אותה?
כתבתי כבר יש הבדל. אין שום בעיה להעלות תוכנה ע"י AI אם בדקת אותה כמה פעמים ואם עברת על הקוד ואם סיננת שזה באמת שימושי.
יש בעיה להעלות תוכנות שרק 50% יעבדו ושיש אותם כבר באינטרנטאו שיש מישהו שחושב שאסור לבן אדם ליצור תוכנות ב AI?
או לעלות תוכונת שנוצרו ע"י AI?אם זה מספים את הפורום חד משמעית כן!
למה? זה עוזר לאנשים? כן!!! וודאי תסתכלו כמה תוכנות ב AI נתנו להם לייקים גבוהים מאד!
כמו שכתבתי אשנים נונים לצערי גם על דברים לא שימושיים כי יש אנשים שנותנים על עמל כי הם חושבים שזה קשה ויש אנשים שסתם נותנים
וכן אני חושב שצריך לתת מקום גם לתוכנות קטנות שנוצרו ע"י AI כי אני חושב שכל אחד פה שכתב "שלא צריך" משתמש בכמה וכמה תוכנות שנוצרו ע"י AI, גם כאלה מהפורום פה!
גילוי דעה? אני לא משתמש בתוכנה אחת בפורום שיוצרה ע"י AI למעט אולי מכשירוט אייבלוק ואוצריה
אני לא מפריע לי כלל אם יהיה מקום נפרד או לא יהיה! אבל וודאי שאם יהיה זה יהיה מצויין עבור כולם
לי מאוד מפריע התופעה הזאת שמעלים תוכנות שנבנו ברגע והם לא שימושיות ולא טובות!
-
@CSS-0 כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
כתבתי כבר יש הבדל. אין שום בעיה להעלות תוכנה ע"י AI אם בדקת אותה כמה פעמים ואם עברת על הקוד ואם סיננת שזה באמת שימושי.
יש בעיה להעלות תוכנות שרק 50% יעבדו ושיש אותם כבר באינטרנטאו שיש מישהו שחושב שאסור לבן אדם ליצור תוכנות ב AI?
או לעלות תוכונת שנוצרו ע"י AI?אם זה מספים את הפורום חד משמעית כן!
כמו שכתבתי אשנים נונים לצערי גם על דברים לא שימושיים כי יש אנשים שנותנים על עמל כי הם חושבים שזה קשה ויש אנשים שסתם נותנים
גילוי דעה? אני לא משתמש בתוכנה אחת בפורום שיוצרה ע"י AI למעט אולי מכשירוט אייבלוק ואוצריה
אני לא מפריע לי כלל אם יהיה מקום נפרד או לא יהיה! אבל וודאי שאם יהיה זה יהיה מצויין עבור כולם
לי מאוד מפריע התופעה הזאת שמעלים תוכנות שנבנו ברגע והם לא שימושיות ולא טובות!
כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
כמובן אני לא מדבר על תוכנות לא שימושיות או קטנות שעוזרות רק ליוצרים עצמם...
-
-
@CSS-0 הבעיה שכמעט כל התוכנות שנבנו ע"י AI לאחרונה הם כאלה
וכל הדיבור כאן זה על התוכנות האלה.@שלמה-רביב כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
-
ת'אמת, נראה לי שזה מיותר כל הברברת הזאת, אם המנהלים רוצים לעשות משהו הם מוזמנים, הם מכירים את כל הפתרונות שהוצעו בפורום בע"פ כבר נראה לי, וההספמה הכי גדולה בנתיים זה בפוסטים שמיועדים נגד זה

אני חושב שהסקר למעלה מראה מעולה את דעת חברי הפורום לגבי זה, ואנחנו לא צריכים לדון כל הזמן בזה.
פשוט צריך לתת ל @צוות-פיקוח להחליט אחד ולתמיד.
לא לפתוח כל הזמן נושאים חדשים על זה, ולהספים את הפורום עוד יותר...
וכן, יכול להיות שהם לא מעוניינים לעשות עם זה משהו עכשיו, זה גם אפשרות.
-
עלה לי רעיון מקורי
שאותם אלה שבנו תוכנות/אפליקציות באמצעות ai
יבקשו מאותו ai שיבנה להם פורום מיוחד לכאלה דברים, ושם יפרסמו אותם...
רעיון לא?אני לא אצטרף לפורום הזה
@שניאור-שמח כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
או שיצטרפו לפורום שלהם...
https://mitmachim.top/topic/92973/בירור-אני-קורא-ולא-מאמין-פורום-למודלי-ai-שמתנהל-באופן-עצמאי -
@שניאור-שמח כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
או שיצטרפו לפורום שלהם...
https://mitmachim.top/topic/92973/בירור-אני-קורא-ולא-מאמין-פורום-למודלי-ai-שמתנהל-באופן-עצמאי -
@שלמה-רביב כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
אבל זה לא יעזור כי לצערנו יש הרבה משתמשים שרואים תוכנה וישר נותנים לייק למה? "כי בן אדם עבד קשה (מאוד! שלח לAI פורמט...) אז לא תתן לייק?...
א' אם זה שימושי והרבה נהנים אז אולי גם בלי עמל וזה מגיע לכולם ליהנות
ב' בכל אופן אפשר לעשות כפתור של סמן תוכנה זו כשימושית \איכותית וכדו'@אלישע-מואב-0 כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
ב' בכל אופן אפשר לעשות כפתור של סמן תוכנה זו כשימושית \איכותית וכדו'
בלי קשר לכל השרשור האחרון, הכפתור של הלייק אמור ברעיון לשמש כהצבעה שהפוסט הזה הועיל לך במשהו, לא להראות שהתלהבת מכל שטות שמישהו העלה, כך שבמקום להוסיף כפתורי סימון - צריך להחזיר את הלייק לייעודו המקורי.
עזר לך- סמן לייק. התלהבת מגימיק חסר תועלת - יופי, לא מעניין אף אחד. תשמח לבד !! -
למי שלא מבין את הבעיה, מוזמן לראות את זה:
פלוני כתב בשיתוף | תוכנה חדשה להוריד מיוטיוב כולל פלייליסטים וערוצים - התחליף הרשמי לתמר.טופ:
אם אתה מסתבך עם המרת הקובץ לשמע - תמיד תוכל להתייעץ עם @css-0 או לקרוא כאן
כלומר, הכותב ממליץ ל @לא-מתייאש להתייעץ עם @css-0 איך ליצור המרת קבצי MP4 ל MP3.
אין לי תלונה על הכותב היקר, אבל זה מראה עד כמה זה יוצר חוסר הבנה בסיסי.עריכה: זה טעות שלי, הפוסט נכתב בציניות. ועדיין - עיין בהמשך.
-
למי שלא מבין את הבעיה, מוזמן לראות את זה:
פלוני כתב בשיתוף | תוכנה חדשה להוריד מיוטיוב כולל פלייליסטים וערוצים - התחליף הרשמי לתמר.טופ:
כלומר, הכותב ממליץ ל @לא-מתייאש להתייעץ עם @css-0 איך ליצור המרת קבצי MP4 ל MP3.
אין לי תלונה על הכותב היקר, אבל זה מראה עד כמה זה יוצר חוסר הבנה בסיסי.עריכה: זה טעות שלי, הפוסט נכתב בציניות. ועדיין - עיין בהמשך.
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
מי שלא מבין את הבעיה, מוזמן לראות את זה:
אין לי תלונה על הכותב היקר, אבל זה מראה עד כמה זה יוצר חוסר הבנה בסיסי.יש מושג שנקרא ציניות, או סגי נהור, או איך שלא תקרא לזה.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
מי שלא מבין את הבעיה, מוזמן לראות את זה:
אין לי תלונה על הכותב היקר, אבל זה מראה עד כמה זה יוצר חוסר הבנה בסיסי.יש מושג שנקרא ציניות, או סגי נהור, או איך שלא תקרא לזה.
@ע-ה-דכו-ע
לי זה היה נראה פוסט שנכתב ברצינות.
ונניח שטעיתי, וזה פוסט ציני.
עצם העובדה שיכלתי לחשוב שניק כתב כך ברצינות - כבר מצביע על הבעיה. -
@ע-ה-דכו-ע
לי זה היה נראה פוסט שנכתב ברצינות.
ונניח שטעיתי, וזה פוסט ציני.
עצם העובדה שיכלתי לחשוב שניק כתב כך ברצינות - כבר מצביע על הבעיה.באמת אני כתבתי את הפוסט הבא, למרות שהבנתי את הציניות, כדי שכולם יבינו אותה, אגב זה מה שהוא כתב לי בצ'אט מיד אחרי

-
@פראירי כתב בסקר | סקר | רק לי זה מפריע??? תופעת שיתוף יצירות של AI בפורום:
אוצריא זה לא ai
@י.-פל. כתב כמה פעמים שכן, לפחות חלק גדול.
@י.-פל. , אני צודק?