בקשה | דרוש: מדריך ל KIRO
-
אשמח מאוד אם מישהו מחברי הפורום המתמצא ושולט בתוכנת KIRO ירים את הכפפה וייצור מדריך לשימוש ב KIRO וכל הפיצ'רים והאפשרויות שהוא כולל, לטובת כל אלה שלא מסתדרים אתו, כמוני למשל...
בתודה מראש.@יום-חדש-מתחיל @דוד-משה-1 @יעקב-מ.-פינס @י.-פל.
יש סיכוי שאחד ממכם עושה את זה? -
אשמח מאוד אם מישהו מחברי הפורום המתמצא ושולט בתוכנת KIRO ירים את הכפפה וייצור מדריך לשימוש ב KIRO וכל הפיצ'רים והאפשרויות שהוא כולל, לטובת כל אלה שלא מסתדרים אתו, כמוני למשל...
בתודה מראש.@יום-חדש-מתחיל @דוד-משה-1 @יעקב-מ.-פינס @י.-פל.
יש סיכוי שאחד ממכם עושה את זה?@לאצי איזה חלק אתה רוצה הסבר
איך לעבוד אם AI איך לעבוד אם גיטאב או מהבגדול יש שתי אפשרויות בAI האחת זה לתיקונים קטנים כמו לשנות משהו בקוד קיים והשנייה היא לעשות שינויים משמעותיים יותר כמו לבנות מחדש בשנייה הוא כותב 3 מסמכים של תהליכי הבנייה ומבקש לאשר אני ממליץ לבדוק לפחות את הקובץ הראשון בו הוא מסביר מה הוא הולך לעשות ואם אתה מבין בתכנות גם את האחרים שזה אומר איך הוא הולך לעשות את זה
אחרי זה בקובץ השלישי אפשר פשוט ללחוץ על כל תהליך והוא מתחיל לעשות את התהליך -
א איש אמת התייחס לנושא זה
-
@דוד-משה-1 כמה אפשר לעשות איתו בגרסה החינמית?
עם איזה מודל AI הוא עובד? -
@דוד-משה-1 כמה אפשר לעשות איתו בגרסה החינמית?
עם איזה מודל AI הוא עובד? -
@לאצי איזה חלק אתה רוצה הסבר
איך לעבוד אם AI איך לעבוד אם גיטאב או מהבגדול יש שתי אפשרויות בAI האחת זה לתיקונים קטנים כמו לשנות משהו בקוד קיים והשנייה היא לעשות שינויים משמעותיים יותר כמו לבנות מחדש בשנייה הוא כותב 3 מסמכים של תהליכי הבנייה ומבקש לאשר אני ממליץ לבדוק לפחות את הקובץ הראשון בו הוא מסביר מה הוא הולך לעשות ואם אתה מבין בתכנות גם את האחרים שזה אומר איך הוא הולך לעשות את זה
אחרי זה בקובץ השלישי אפשר פשוט ללחוץ על כל תהליך והוא מתחיל לעשות את התהליך@דוד-משה-1 אני צריך הדרכה על החלק של AI.
אני מבין שאני אמור להתחיל מכאן

אבל מה כל אחד מהאפשרויות בצ'אט עם AI, מהם שני הסמלים של קירו בתפריט הניווט הצדדי, וכו' וכו'. -
@דוד-משה-1 אני צריך הדרכה על החלק של AI.
אני מבין שאני אמור להתחיל מכאן

אבל מה כל אחד מהאפשרויות בצ'אט עם AI, מהם שני הסמלים של קירו בתפריט הניווט הצדדי, וכו' וכו'.