שיתוף | עוד מעט זה אצלינו! - Gmail נכנס רשמית לעידן ה-Gemini
-
@מייבין-במקצת כבר קיים בעברית... ופה בארץ...

@CSS-0 גם למשתמשים החינמיים? - אני לא רואה את זה אצלי
-
@מייבין-במקצת לזה

-
@מייבין-במקצת לא זה רק למשתמשי ה Pro
-
@מייבין-במקצת לא זה רק למשתמשי ה Pro
@CSS-0 בקרוב זה יהיה בחינם...
-
אקדים ואומר שכל מה שאני יכתוב כאן זמין כרגע בעיקר בארה"ב ובאנגלית
גוגל מבטיחה להרחיב לשפות ומדינות נוספות בחודשים הקרוביםאז מה בעצם השינוי?
גוגל מטמיעה בתוך Gmail את יכולות ה-AI של Gemini
מה שיחסוך את הנבירה המייגעת בהיסטוריית ההודעות ויהפוך את המייל
מתיבת דואר רגילה לעוזר אישי חכםאז מה זה כולל?
סיכום שיחות:
במקום להיאבד בשרשור מיילים אינסופי - ה-AI יסכם עבורכם את הנקודות העיקריות
של השיחה ברגע שתפתחו אותהשאלו את האינבוקס:
במקום לנסות לנחש מילות מפתח בתיבת החיפוש - תוכלו לשאול את התיבה שאלה חופשית
כמו: "מי היה הגרפיקאי שהציע לי הצעת מחיר בקיץ האחרון?"גם בחינם:
מעכשיו כלי הכתיבה המתקדמים של גוגל הם לא רק בתשלום
גוגל מנגישה את יכולות הניסוח מבוססות ה-AI לכל המשתמשיםHelp Me Write (עזרו לי לכתוב):
הכלי הזה משמש כשותף צמוד ליצירת תוכן
הוא מאפשר לכם לייצר טיוטה ראשונית מאפס על בסיס הנחיה קצרה
או לקחת מייל שכתבתם ולבקש מה-AI “ללטש” אותו עבורכם
השדרוג המשמעותי יהיה בחודש הבא: המערכת תתחיל לשאוב הקשר (Context)
מאפליקציות גוגל האחרות שלכם מה שיהפוך את הניסוחים להרבה יותר מותאמים אישיתSuggested Replies (תשובות מוצעות):
אין יותר תגובות קצרות ורובוטיות - הגרסה החדשה מנתחת את עומק השיחה
ומציעה תשובות מורחבות ומפורטות בלחיצה אחת
המערכת לומדת את סגנון הכתיבה והטון האישי שלכם ועל פי זה מנסחת את התשובהאז מה זמין למי?
הנה טבלה מסכמת שמשווה בין יכולות ה-Gemini ב-Gmail למשתמשים החינמיים
לבין היכולות המתקדמות למנויי AI Pro ו-Ultra:

לסיכום: בעוד לא הרבה זמן ה-Gmail שלכם הולך להשתנות:
תגובות חכמות ניתוח אישי סנכרון עם אפליקציות גוגל אחרות
ועוד כלי AI שיהפכו את ה-Gmail שלכם מתיבת דואר פסיבית לעוזר אישי פרואקטיביבהצלחה!
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | עוד מעט זה אצלינו! - Gmail נכנס רשמית לעידן ה-Gemini:
ועוד כלי AI שיהפכו את ה-Gmail שלכם מתיבת דואר פסיבית לעוזר אישי פרואקטיביבהצלחה!
בקיצור, אפס פרטיות מקסימום חשיפת מיילים אישיים ששם יש ע"פ רוב רק נתונים אישיים וחסויים
-
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | עוד מעט זה אצלינו! - Gmail נכנס רשמית לעידן ה-Gemini:
בקיצור, אפס פרטיות מקסימום חשיפת מיילים אישיים ששם יש ע"פ רוב רק נתונים אישיים וחסויים
-
-
@שמואל-ש. כתב בשיתוף | עוד מעט זה אצלינו! - Gmail נכנס רשמית לעידן ה-Gemini:
ברור שזה לא יתכן שחברה ענקית כמו גוגל תתן לזה שיהיה חשיפת פרטים אישיים לעיניים אנושית, אני חושב שהתוסף הזה לא יעבור לעיניים אנושיות אלא רק 'מכונת חישוב' סגורה, צריך לזכור שבסופו של דבר גוגל זה לא מישהו פרטי שיכול למכור לך 'תותים' זה חברה ענקית שמחויבת לנוהלי פרטיות ואבטחה מהחזקים בעולם. כך עכ"פ נראה לי.
-
@שמואל-ש. כתב בשיתוף | עוד מעט זה אצלינו! - Gmail נכנס רשמית לעידן ה-Gemini:
ברור שזה לא יתכן שחברה ענקית כמו גוגל תתן לזה שיהיה חשיפת פרטים אישיים לעיניים אנושית, אני חושב שהתוסף הזה לא יעבור לעיניים אנושיות אלא רק 'מכונת חישוב' סגורה, צריך לזכור שבסופו של דבר גוגל זה לא מישהו פרטי שיכול למכור לך 'תותים' זה חברה ענקית שמחויבת לנוהלי פרטיות ואבטחה מהחזקים בעולם. כך עכ"פ נראה לי.
@ישיבישער חברה גדולה או חברה קטנה זה לא משנה אם תקשיב קצת לפודקסטים בתחום ובמיוחד על אלו שמכוונים לבאז שיצרה אנת'רופיק עם התנאי שימוש שלהם תבין שאולי עיניים אנושיות לא יכולות לראות את תיבת המייל האישית שלך (אולי כן
) אבל המידע שהם שומרים עליך כישות הוא עצום. נניח ביום שכל המערכות ישתפו פעולה, מישהו שלח לך אגרון במייל- אתה ישר עובר למשפט הרופא שלח לך דוח רפואי אז אחר-כך שאתה נמצא בסופר ושואל את gpt איך בודקים אם אבוקדו בשל הוא לא יסכים לענות לך כי לפי הנתונים שבדוח הרפואי אסור לך לאכול את זה...
אתה יכול לקחת את זה הלאה והלאה וזה לא מדע בדיוני, זה דבר שקיים היום (בלי שהגדרתי זכרון אישי בגמיני הוא שולף לי נתונים משיחות קודמות שלי איתו- כשבנית את y & x תוכל להעזר בזה ל z)