בירור | איזה מודל חינמי יש לתמלול?
-
אני מחפש מודל חינמי שיבין עברית טוב מהיר ועם קרדיטים רחבים,
גם מודל מקומי זה טוב אבל אני מעדיף שלא.אשמח להמלצות על מודלים לא על מי שמוכר שימוש במודלים.
תודה.
@cfopuser אני ממש לא מבין בזה אבל יש מודל whisper של openAI שהוא פתוח/חינמי איך שתקרא לזה הוא מיועד להריץ אצלך ויש לו פורט לC/C++ שבשימוש בהמון תוכנות ואתה יכול למצוא המון כלים שמספקים ממשק שולחני שלם סביב המודל הזה או API וכדו'
תבדוק אולי יעזור לך זה מאוד קל לבדוק
(יש גם 'פורט' או משהו דומה של ivrit-ai על אותו מודל whisper שזה אמור אפילו 'להבין טוב' יותר עברית)
דוגמא לאפליקציה https://github.com/thewh1teagle/vibe -
@cfopuser אני ממש לא מבין בזה אבל יש מודל whisper של openAI שהוא פתוח/חינמי איך שתקרא לזה הוא מיועד להריץ אצלך ויש לו פורט לC/C++ שבשימוש בהמון תוכנות ואתה יכול למצוא המון כלים שמספקים ממשק שולחני שלם סביב המודל הזה או API וכדו'
תבדוק אולי יעזור לך זה מאוד קל לבדוק
(יש גם 'פורט' או משהו דומה של ivrit-ai על אותו מודל whisper שזה אמור אפילו 'להבין טוב' יותר עברית)
דוגמא לאפליקציה https://github.com/thewh1teagle/vibe@chv ראיתי אותו ובדקתי ובאמת זה עובד (לא זיהוי עברית הכי טוב שיש אבל די סבבה),
אבל אני מעדיף לא לעשות את זה כמודל מקומי,
כי אני רוצה שזה יעבוד על מספר מחשבים שלא לכולם יש כרטיס גרפי ובקושי מעבד נורמלי ככה שapi עדיף לי בהרבה,
אם אין ברירה אני כנראה יקח את זה באמת.אני יבדוק את הivrit ai אולי באמת זה יותר טוב, אבל ככה או ככה אני מעדיף לא מקומי.
-
@chv ראיתי אותו ובדקתי ובאמת זה עובד (לא זיהוי עברית הכי טוב שיש אבל די סבבה),
אבל אני מעדיף לא לעשות את זה כמודל מקומי,
כי אני רוצה שזה יעבוד על מספר מחשבים שלא לכולם יש כרטיס גרפי ובקושי מעבד נורמלי ככה שapi עדיף לי בהרבה,
אם אין ברירה אני כנראה יקח את זה באמת.אני יבדוק את הivrit ai אולי באמת זה יותר טוב, אבל ככה או ככה אני מעדיף לא מקומי.
-
@cfopuser
יש אתSpeechRecognitionשל גוגל,
משתמשים בספרית:
pip install SpeechRecognition pydubממליץ עליה היא מצוינת לעברית
-
בסוף השתמשתי בgemini 2.5 pro דרך גוגל קלאוד (דרך הקרדיטים של ה300$) אם למישהו יש פתרון יותר טוב או מודל יותר זול ויעיל להשתמש דרך הapi,
תודה.לבינתיים זה עובד פצצה אני רק חושש שזה יקר מידי.
@cfopuser כתב בבירור | איזה מודל חינמי יש לתמלול?:
בסוף שתמשתי בgemini 2.5 pro דרך גוגל קלאוד אם למישהו יש פתרון יותר טוב או מודל יותר זול ויעיל להשתמש דרך הapi,
תודה.אין יותר זול, חוץ מהפלאש כמובן שגם הרבה פחות טוב.
זיהוי דיבור של גוגל משמש למשפטים יחידים בלי הבנת הקשר, ולא מתאים למשימה הזאת.
אני חושב ש-ivrit ai זה רעיון מצויין. -
@cfopuser כתב בבירור | איזה מודל חינמי יש לתמלול?:
בסוף שתמשתי בgemini 2.5 pro דרך גוגל קלאוד אם למישהו יש פתרון יותר טוב או מודל יותר זול ויעיל להשתמש דרך הapi,
תודה.אין יותר זול, חוץ מהפלאש כמובן שגם הרבה פחות טוב.
זיהוי דיבור של גוגל משמש למשפטים יחידים בלי הבנת הקשר, ולא מתאים למשימה הזאת.
אני חושב ש-ivrit ai זה רעיון מצויין.@א.מ.ד. כתב בבירור | איזה מודל חינמי יש לתמלול?:
אני חושב ש-ivrit ai זה רעיון מצויין.
כתב בבירור | איזה מודל חינמי יש לתמלול?:
אני רוצה שזה יעבוד על מספר מחשבים שלא לכולם יש כרטיס גרפי ובקושי מעבד נורמלי ככה שapi עדיף לי בהרבה,
תודה בכול מקרה.