בקשת מידע | בעיה בAI סטודיו
-
@CUBASE אבל מענין לדעת למה זה קורה?
לי זה קורה בעיקר כשאני מנסה לתמלל קובץ והוא נתקע באמצע כותב הערה דומה לזו שלעיל באותיות אדומות (למעשה הוא ממשיך לתמלל ולפעמים לא מגיע ממש עד הסוף)
@jack
זה כי אתה מגיע למגבלת הטוקנים -
עבדתי הרבה(מאוד!!) עם AI סטודיו ובשלב כל שהוא על כל פוסט שאני רושם לו אני מקבל את השגיאה הזאת

או בעברית:

מה ניסיתי לעשות ולא עבד?
- הורדתי תרגום גוגל
- ריעננתי
- רשמתי פוסט קצר יותר
- עברתי לדפדפן אחר
והכל לא עזר... אני חושב שהבעיה בגלל שדיברתי איתו יותר מדי זמן כי עשיתי איתו שיחה חדשה ועבד מצוין הבעיה שאני חייב לדבר איתו דרך השיחה הזאת
מה יש לעשות?
תודה רבה!
@שלמה-רביב לפעמים תקלת רשת, ולפעמים משהו בשיחה חסוום בנטפרי
-
@jack
זה כי אתה מגיע למגבלת הטוקנים@מתושלח-הישראלי קרה לי כמה פעמים כשלא הייתי קרוב למגבלת הטוקנים
-
@jack
זה כי אתה מגיע למגבלת הטוקנים@מתושלח-הישראלי לאיזה מגבלה הגעתי?
נשאר לי עדיין טוקנים והראיה שאם אני ארצה לתמלל קובץ אחר הוא מתחיל לתמלל(כמעשהו בראשון) ולפעמים נתקע ולפעמים לא
בדרך כלל זה נראה "כשקשה לו" בגלל העברית (לשון הקודש) הוא נתקע קצת ומזייף ולפעמים מצליח להתגבר
-
זה סיוט למחוק אחד אחד וזה גם מאוד מעט את המהירות של התגובה שלו אם יש הרבה פוסטים
אולי אפשר לבנות סקריפט או משהו שימחק הרבה ביחד?
@לאצי אתה בעד לפתח משהו כזה?@שלמה-רביב או אולי יותר פשוט להתחיל שיחה חדשה או לפצל את השיחה מהמקום בו אתה רוצה להתחיל למחוק?

-
@שלמה-רביב או אולי יותר פשוט להתחיל שיחה חדשה או לפצל את השיחה מהמקום בו אתה רוצה להתחיל למחוק?

@לאצי כתב בבקשת מידע | בעיה בAI סטודיו:
@שלמה-רביב או אולי יותר פשוט להתחיל שיחה חדשה או לפצל את השיחה מהמקום בו אתה רוצה להתחיל למחוק?

להתחיל שיחה חדשה לא בא בחשבון ניסיתי וזה ממש לא אותו דבר
איך אפשר לפצל וזה כאילו אותו נושא? כלומר הוא זוכר מה אמרתי? -
@לאצי כתב בבקשת מידע | בעיה בAI סטודיו:

להתחיל שיחה חדשה לא בא בחשבון ניסיתי וזה ממש לא אותו דבר
איך אפשר לפצל וזה כאילו אותו נושא? כלומר הוא זוכר מה אמרתי?@שלמה-רביב באמצעות הכפתור הזה

-
@שלמה-רביב פעם כתבו שבשיחה מידי ארוכה הוא מסתבך, וכדאי להעתיק את כל השיחה ולהכניס לשיחה חדשה [אולי בקובץ] ומשם להמשיך