עזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים
-
תיקנתי לך את הקובץ
פשוט היה שם המון מעברי מקטע ומעברי עמוד.
קובץ מתוקן.docx -
@ORIMOR כתב בעזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים:
רק תלמד אותי איך עושים זאת יש לי כמה קבצים כאלה
אני צריך ללכת, אולי בהזדמנות. אבל בעיקרון זה לא כזה מסובך.
-
@ישיבישער
תודה רבה
מתי שתתפנה נשמח לשמוע על הפטנט
בעיצוב תורני לא מצאתי איך לתקן אוטומט
גם אני לא יודע איך לעשות שההערות שוליים יהיו בשווה עם מה שכתוב למעלה לא יותר רחב.@ORIMOR לתיקון המרווחים צריך להחליף את כל מעברי המקטע בכלום, כמו בתמונה:

ולגבי השוואת ההערות שולייים לטקסט - היסוד פשוט:
כל הטקסט מוגדר עם כניסה של הפיסקה מימין ומשמאל בערך בחצי ס"מ, צריך לשנות את זה ל - 0, והכל יסתדר.
אגב: איך מגיעים כל כך הרבה שיבושים למסמך אחד??
-
@ישיבישער
תודה רבה
בעיצוב תורני לא מצאתי איך לתקן אוטומט
גם אני לא יודע איך לעשות שההערות שוליים יהיו בשווה עם מה שכתוב למעלה לא יותר רחב.@ORIMOR כתב בעזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים:
יעזור לך ללמוד דבר ושתים על וורד, כדאי לך מאוד.
יש כאן בפורום מדריך לוורד , מאוד מומלץ לראות אותו.
טיפים-לעבודה-נכונה-עם-וורד.docx
קרדיט ל @pcinfogmach התותח!!!!! -
@ORIMOR לתיקון המרווחים צריך להחליף את כל מעברי המקטע בכלום, כמו בתמונה:

כל הטקסט מוגדר עם כניסה של הפיסקה מימין ומשמאל בערך בחצי ס"מ, צריך לשנות את זה ל - 0, והכל יסתדר.
@יאיר-הבהיר תודה רבה מקווה שאצליח בזה
-
@ORIMOR כתב בעזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים:
יעזור לך ללמוד דבר ושתים על וורד, כדאי לך מאוד.
יש כאן בפורום מדריך לוורד , מאוד מומלץ לראות אותו.
טיפים-לעבודה-נכונה-עם-וורד.docx
קרדיט ל @pcinfogmach התותח!!!!! -

@יאיר-הבהיר שאלה האם בחיפוש והחלפה צריך לכתוב בשורה רהאשונה את האות B כמו בתמונה או שלא חייב
-

@יאיר-הבהיר לא הלך מה שאמרתם לעשות כדי להשוות את ההערות עם בטקסט למעלה
-
@ORIMOR התכוונתי שמהתחלה לא היית מגיע לזה. ולעצם הבעיה אני ינסה להסביר לך איך עושים את זה באופן ידני, אבל אולי האלופים כאן יסבירו לך איך עושים את זה עם מאקרו או משהו כזה.
ראשית, הפיתרון שהביא כאן @יאיר-הבהיר הוא ממש מצוין, והוא בד"כ אמור לעבוד, פשוט תעשה ^b בשורת החיפוש, ובשורת ההחלפה תשאיר אותה ריקה, זה אמור לעבוד, ואם בכל זאת אתה לא מצליח להסתדר עם זה אז אני יתן לך מדריך ידני איך לעשות את זה.
הרבה פעמים הפיתרון לבעיה הוא מאוד פשוט, פשוט צריך לשים את הסמן על המילה האחרונה לפני הקטע שזה קופץ-

ואז ללחוץ על מקש delete ואז השורה הבאה פשוט קופצת למקום.אלא שיש פעמים שמשום מה וורד אינו ממושמע וזה לא עובד, לכן יש פיתרון קצת פיראטי, אבל זה הפיתרון היחיד שידוע לי למצבים כאלו, והוא פשוט להדגיש את כל המסמך מכאן ולהבא - דהיינו מן הקפיצה ולהבא

ואז לעשות 'גזור'

ואח"כ אתה פשוט מדביק את זה ליד החלק הראשון של המסמך
זה פיתרון חלק שחייב לעבוד בכל אופן
מקווה שזה מספיק מובן.
-
@ORIMOR התכוונתי שמהתחלה לא היית מגיע לזה. ולעצם הבעיה אני ינסה להסביר לך איך עושים את זה באופן ידני, אבל אולי האלופים כאן יסבירו לך איך עושים את זה עם מאקרו או משהו כזה.
ראשית, הפיתרון שהביא כאן @יאיר-הבהיר הוא ממש מצוין, והוא בד"כ אמור לעבוד, פשוט תעשה ^b בשורת החיפוש, ובשורת ההחלפה תשאיר אותה ריקה, זה אמור לעבוד, ואם בכל זאת אתה לא מצליח להסתדר עם זה אז אני יתן לך מדריך ידני איך לעשות את זה.
הרבה פעמים הפיתרון לבעיה הוא מאוד פשוט, פשוט צריך לשים את הסמן על המילה האחרונה לפני הקטע שזה קופץ-

ואז ללחוץ על מקש delete ואז השורה הבאה פשוט קופצת למקום.אלא שיש פעמים שמשום מה וורד אינו ממושמע וזה לא עובד, לכן יש פיתרון קצת פיראטי, אבל זה הפיתרון היחיד שידוע לי למצבים כאלו, והוא פשוט להדגיש את כל המסמך מכאן ולהבא - דהיינו מן הקפיצה ולהבא

ואז לעשות 'גזור'

ואח"כ אתה פשוט מדביק את זה ליד החלק הראשון של המסמך
זה פיתרון חלק שחייב לעבוד בכל אופן
מקווה שזה מספיק מובן.
@ישיבישער כתב בעזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים:
הוספתי את הקטע הזה, שים לב אליו.