בקשה | מישהו יכול "לקמפל" לי את זה?
-
@בעל-כנפיים
אולי אני ינסה להבין מהGPT שטוענת שהיא סיימה. איך אני מביא את זה לכאן...
כתבה לי משהו שלא הבנתי....@בעל-כנפיים במקום להתקשקש פה ולחכות לטובות של אחרים כדאי שתגדיל קצת ראש ותלמד איך לקמפל בעצמך
ממש לא מסובך ונראה שאתה כבר קצת בעניינים -
@בעל-כנפיים במקום להתקשקש פה ולחכות לטובות של אחרים כדאי שתגדיל קצת ראש ותלמד איך לקמפל בעצמך
ממש לא מסובך ונראה שאתה כבר קצת בעניינים@מתכנת-חובב
וגם דבר כזה הבינה כן יכולה להסביר לו איך לקמפל -
@בעל-כנפיים במקום להתקשקש פה ולחכות לטובות של אחרים כדאי שתגדיל קצת ראש ותלמד איך לקמפל בעצמך
ממש לא מסובך ונראה שאתה כבר קצת בעניינים@מתכנת-חובב
יודע מה אני אלך על זה... צודק...
הבעיה היא שאני אדע לקמפל אבל מכאן והלאה אין לי שמץ מה עושים. כלומר אם יש באגיפ(ויש. התוכנה לא עושה בסוף שום פעולה בשטח. ובקיצור לא עובדת) אני לא אדע מה לעשות עם זה... לא מבין בתכנות .
אבל לפחות את הקימפול אני אדע. -
@מתכנת-חובב
יודע מה אני אלך על זה... צודק...
הבעיה היא שאני אדע לקמפל אבל מכאן והלאה אין לי שמץ מה עושים. כלומר אם יש באגיפ(ויש. התוכנה לא עושה בסוף שום פעולה בשטח. ובקיצור לא עובדת) אני לא אדע מה לעשות עם זה... לא מבין בתכנות .
אבל לפחות את הקימפול אני אדע.@בעל-כנפיים
במידה והבינה מביאה לך קוד פייתון תתקין פיתון במחשב שלך ואז כל קוד פייתון שהבינה תביא לך תבקש ממנה שתסביר לך מה לעשות עם הקוד שהיא מביאה ואז אתה לא תצטרך לקמפל וכל פעם שתלחץ על הקובץ שיצרת זה יפתח לך כאילו זה מקומפל -
@בעל-כנפיים
במידה והבינה מביאה לך קוד פייתון תתקין פיתון במחשב שלך ואז כל קוד פייתון שהבינה תביא לך תבקש ממנה שתסביר לך מה לעשות עם הקוד שהיא מביאה ואז אתה לא תצטרך לקמפל וכל פעם שתלחץ על הקובץ שיצרת זה יפתח לך כאילו זה מקומפל@smct
הבנתי. ומה זה ה - UTF - 8 שבגלל שזה לא היה כזה אז זה לא עבד? -
@smct
הבנתי. ומה זה ה - UTF - 8 שבגלל שזה לא היה כזה אז זה לא עבד?@בעל-כנפיים קידוד
תתקין עורך קוד כלשהו ולא תטרך לטפל בזה להבא -
@בעל-כנפיים קידוד
תתקין עורך קוד כלשהו ולא תטרך לטפל בזה להבא@מתכנת-חובב מה זה עורך קוד ובמה אני לא אצטרך לטפל.
-
@בעל-כנפיים קידוד
תתקין עורך קוד כלשהו ולא תטרך לטפל בזה להבא@מתכנת-חובב אני הכי אוהב את sublime text
מתאים למתחילים -
@מתכנת-חובב מה זה עורך קוד ובמה אני לא אצטרך לטפל.
@בעל-כנפיים כתב בבקשה | מישהו יכול "לקמפל" לי את זה?:
מה זה עורך קוד
תוכנה שבא אתה יכול לערוך את הקוד בקלות למרות שאפשר לעשות את זה בפנקס רשימות
-
@בעל-כנפיים כתב בבקשה | מישהו יכול "לקמפל" לי את זה?:
מה זה עורך קוד
תוכנה שבא אתה יכול לערוך את הקוד בקלות למרות שאפשר לעשות את זה בפנקס רשימות
@smct
אבל חברה אני לא יודע לערוך קוד!! זה ג'יבריש מושלמת בשבילי!!
הדבר היחיד שאני יכול זה לחסוך את בקשת הקיפול מאנשים. וגם זה בתקווה שאני אצליח -
@smct
אבל חברה אני לא יודע לערוך קוד!! זה ג'יבריש מושלמת בשבילי!!
הדבר היחיד שאני יכול זה לחסוך את בקשת הקיפול מאנשים. וגם זה בתקווה שאני אצליח@בעל-כנפיים
לא חייבים לערוך את הקוד אתה פשוט מדביק שם את הקוד ושומר את הקובץ ולכן אמרתי שאתה יכול לעשות את זה גם בפנקס רשימות -
@בעל-כנפיים
לא חייבים לערוך את הקוד אתה פשוט מדביק שם את הקוד ושומר את הקובץ ולכן אמרתי שאתה יכול לעשות את זה גם בפנקס רשימות@smct בעורך קוד אתה יכול להריץ את הקוד בלי קמפול, ולהבין בדיוק היכן ומה הם השגיאות.
וגם אם אתה לא מבין אתה מעתיק את השגיאה ל AI והיא תתקן. -
@smct בעורך קוד אתה יכול להריץ את הקוד בלי קמפול, ולהבין בדיוק היכן ומה הם השגיאות.
וגם אם אתה לא מבין אתה מעתיק את השגיאה ל AI והיא תתקן.@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | מישהו יכול "לקמפל" לי את זה?:
בעורך קוד אתה יכול להריץ את הקוד בלי קמפול, ולהבין בדיוק היכן ומה הם השגיאות.
גם אם נגיד הקוד הוא פייתון ולא התקנת פייתון במחשב?
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | מישהו יכול "לקמפל" לי את זה?:
בעורך קוד אתה יכול להריץ את הקוד בלי קמפול, ולהבין בדיוק היכן ומה הם השגיאות.
גם אם נגיד הקוד הוא פייתון ולא התקנת פייתון במחשב?
@smct לא
חובה פיתון מותקן -
@smct בעורך קוד אתה יכול להריץ את הקוד בלי קמפול, ולהבין בדיוק היכן ומה הם השגיאות.
וגם אם אתה לא מבין אתה מעתיק את השגיאה ל AI והיא תתקן.@יום-חדש-מתחיל לא מחייב
אפשר להריץ את הקוד עם פייתון עצמו
ואז אתה יכול לראות את הפלט של הקוד -
תוכנה מוכנה שעשתה לי GPT
רק היא לא יכולה להוציא קובץ EXE
היא אמרה שהכל מוכן לקיפול מעלה קובץ זיפ
אשמח אם מישהו יכול לקמפל (שאין לי מושג מה זה...) אם זה לא משהו מורכב
WpfMusicManager_full_stage4.zip@בעל-כנפיים לפי מה שהבנתי מהשרשור מדובר כאן על תוכנה שתמיר לך שמות מעברית לאנגלית.
ישנם כלים בתחום זה בשם slugify תחפש אחד כזה שתומך בעברית (לPHP יש כזה לעברית), ועם זה תשנה את השמות, שים לב שזה יכול לשנות לך גם לשמות בלתי קריאים.
(כמו כן שים לב לזה https://mitmachim.top/post/1068035) -
@פלמנמוני כתב בבקשה | מישהו יכול "לקמפל" לי את זה?:
כמתבקש...
https://mitmachim.top/topic/91129/להורדה-תוכנה-לקמפול-סקריפט-פייתוןמה רע ב pyinstaller --onefile --noconsole name .py
שצריך "תוכנה" בשביל זה -
כמתבקש...
https://mitmachim.top/topic/91129/להורדה-תוכנה-לקמפול-סקריפט-פייתוןמה רע ב pyinstaller --onefile --noconsole name .py
שצריך "תוכנה" בשביל זה -
כמתבקש...
שצריך "תוכנה" בשביל זה