שיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!
-
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:

מצויין
אני רק אוהב שכותרות המפרשים מעליהם כמו בספר ולא בצד, צריך לסובב את המחשב כדי לקרוא את זה...
-
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:

מצויין
אני רק אוהב שכותרות המפרשים מעליהם כמו בספר ולא בצד, צריך לסובב את המחשב כדי לקרוא את זה...
@יהודי-צעיר
זה בכוונה, כי אחרת זה תופס המון מקום, וחבל...
תתאמן קצת להיות תמני... מה קרה? -
@יהודי-צעיר
תתאמן קצת להיות תמני... מה קרה?@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@יהודי-צעיר
תתאמן קצת להיות תמני... מה קרה?אני תמני
אבל למדו אותי לקרוא 180 מעלות ולא למדו אותי לקרוא 90 מעלות :( -
@יהודי-צעיר
תתאמן קצת להיות תמני... מה קרה?אני תמני
אבל למדו אותי לקרוא 180 מעלות ולא למדו אותי לקרוא 90 מעלות :(@יהודי-צעיר חבל שלא עמדת מהצד של הבימה ורק מקדימה.

-

מצויין
@יהודי-צעיר כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
0
יהודי צעיר
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:@יום-חדש-מתחיל @יאיר-דניאל @מענין-לשמוע @יהודי-צעיר
מצויין
אני רק אוהב שכותרות המפרשים מעליהם כמו בספר ולא בצד, צריך לסובב את המחשב כדי לקרוא את זה...@הבל-הבלים יש לי רעיון, לכתוב את זה בצד אבל לכיוון הקורא, משהו כמו שעושים הרבה פעמים בספרים שכותבים בצד תיארוך וכדו', אם אני לא מספיק מובן אנסה להעלות דוגמא
-
@יהודי-צעיר חבל שלא עמדת מהצד של הבימה ורק מקדימה.

@יהודי-צעיר חבל שלא עמדת מהצד של הבימה ורק מקדימה.
דוקא עמדתי אבל הרשו לי רק בהפטרה...
-
@יהודי-צעיר כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
0
יהודי צעיר
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:@יום-חדש-מתחיל @יאיר-דניאל @מענין-לשמוע @יהודי-צעיר
מצויין
אני רק אוהב שכותרות המפרשים מעליהם כמו בספר ולא בצד, צריך לסובב את המחשב כדי לקרוא את זה...@הבל-הבלים יש לי רעיון, לכתוב את זה בצד אבל לכיוון הקורא, משהו כמו שעושים הרבה פעמים בספרים שכותבים בצד תיארוך וכדו', אם אני לא מספיק מובן אנסה להעלות דוגמא
@צבי-דורש-ציון כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
יש לי רעיון, לכתוב את זה בצד אבל לכיוון הקורא, משהו כמו שעושים הרבה פעמים בספרים שכותבים בצד תיארוך וכדו', אם אני לא מספיק מובן אנסה להעלות דוגמא
לא כדאי, זה ייקח המון שטח מהמסך.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
יש לי רעיון, לכתוב את זה בצד אבל לכיוון הקורא, משהו כמו שעושים הרבה פעמים בספרים שכותבים בצד תיארוך וכדו', אם אני לא מספיק מובן אנסה להעלות דוגמא
@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אם אני לא מספיק מובן אנסה להעלות דוגמא
כנראה שבאמת הוא לא היה מובן.
כוונתו שיהיה כתוב בצורה כזו:
א
ב
ר
ב
א
נ
לכמובן, בלי הרווח הענק שיש בפורום בגלל שזה מוגדר כפסקה חדשה, יכול להיות שזה יהיה צריך הגדרה חדשה לרווח מיוחד בין אותיות...
-
@יום-חדש-מתחיל רק בשביל שיהיה בטוח ברור על מה דיברתי, מצאתי איזה ספר מזדמן באזור אז הנה דוגמא

-
@יום-חדש-מתחיל רק בשביל שיהיה בטוח ברור על מה דיברתי, מצאתי איזה ספר מזדמן באזור אז הנה דוגמא

@צבי-דורש-ציון
וכמה מקום לדעתך תתפוס המילה "אברבנאל"? -
@צבי-דורש-ציון
וכמה מקום לדעתך תתפוס המילה "אברבנאל"?@הבל-הבלים לדעתי, כדאי טיפה להוסיף בשוליים בשביל זה. כמובן שכותבים
אברבנאל
שמות
י"א ט'
בשלוש שורות, ורוב המילים יראו ממש טוב.
זה טעמי האישי בלבד כמובן...אפשר גם לחלק מילים ארוכות מידי
אבר-
בנאל
זה לא אמור להיות מידי הרבה פעמים -
זה צריך להראות ככה
ובמקום לשים פסים בין הקטעים ומתחת לכותרות וכן רווחים ועוד ועוד יהיה כתוב בשורה צרה ומוקפת את שם המפרש, יחסוך מקום ויהיה נעים לעיניים!!!

-
זה צריך להראות ככה
ובמקום לשים פסים בין הקטעים ומתחת לכותרות וכן רווחים ועוד ועוד יהיה כתוב בשורה צרה ומוקפת את שם המפרש, יחסוך מקום ויהיה נעים לעיניים!!!

@יהודי-צעיר מה????
איך יחסוך מקום?? תסתכל את הרווח בין המפרשים שלמעלה למפרשים שלמטה, כמה מקום מתבזבז שם... מה זה משנה אם יהיה קו או מסגרת??? -
@יהודי-צעיר מה????
איך יחסוך מקום?? תסתכל את הרווח בין המפרשים שלמעלה למפרשים שלמטה, כמה מקום מתבזבז שם... מה זה משנה אם יהיה קו או מסגרת???@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@יהודי-צעיר מה????
איך יחסוך מקום?? תסתכל את הרווח בין המפרשים שלמעלה למפרשים שלמטה, כמה מקום מתבזבז שם... מה זה משנה אם יהיה קו או מסגרת???תוריד את הרווחים
רק רציתי להראות את שמות המפרשים
מחוץ לזה תמחק כל הרווחים -
@יהודי-צעיר מה????
איך יחסוך מקום?? תסתכל את הרווח בין המפרשים שלמעלה למפרשים שלמטה, כמה מקום מתבזבז שם... מה זה משנה אם יהיה קו או מסגרת???תוריד את הרווחים
רק רציתי להראות את שמות המפרשים
מחוץ לזה תמחק כל הרווחים@יהודי-צעיר איך אפשר להוריד את הרווחים אם יש שם שם של ספר??
-
@יהודי-צעיר איך אפשר להוריד את הרווחים אם יש שם שם של ספר??
יש המון רווח מעליו ומתחתיו, וכשתקיף את שם המפרש במסגרת הרווח יהיה מזערי ולא יפריע.
אין לי איך להראות לך כרגע -
יש המון רווח מעליו ומתחתיו, וכשתקיף את שם המפרש במסגרת הרווח יהיה מזערי ולא יפריע.
אין לי איך להראות לך כרגע@יהודי-צעיר כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אין לי איך להראות לך כרגע
-
@הבל-הבלים
מאוד מפריע האותיות הנחתכות במפרשים, חייבים שיהיה שם פס, גם אם דק מן הדק. -
@הבל-הבלים
מאוד מפריע האותיות הנחתכות במפרשים, חייבים שיהיה שם פס, גם אם דק מן הדק.@מענין-לשמוע
שמתי, מה הבעיה? -
@מענין-לשמוע
שמתי, מה הבעיה?@הבל-הבלים
בתמונה רואים רק מתחת המפרשים בצדדים, לא לכל האורך של המפרשים למטה, המילים שלהם בשורה הראשונה חצויים.