שיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!
-
@מענין-לשמוע כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
הקישור שבור.
מה זה? -
@מענין-לשמוע כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
הקישור שבור.
מה זה?@י.-פל.
סידרתי, זה הבקשת מיזוג של גאון גדול - הבל הבלים. -
העברתי את כלל המאגרים השייכים לארגון בשם אוצריא.
זה לא אמור להיות מורגש לאף אחד, זה ארגון בלבד. -
העברתי את כלל המאגרים השייכים לארגון בשם אוצריא.
זה לא אמור להיות מורגש לאף אחד, זה ארגון בלבד.@י.-פל.
לא הפריע לי, אהבתי את השינוי, השם הזה הרבה יותר מתאים לך... -
אולי יש למישהו פתרון
כל פעם שאני פותח את הספריה באפלקציה המקלדת הוירטואלית קופצת ולא מחזיקה מעמד ככה שאי אפשר לכתוב מישהו מכיר?
@י.-פל.@אריה-6 כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אולי יש למישהו פתרון
כל פעם שאני פותח את הספריה באפלקציה המקלדת הוירטואלית קופצת ולא מחזיקה מעמד ככה שאי אפשר לכתוב מישהו מכיר?
@י.-פל.כן
אבל לא בכל מקום
אצלי רק בחיפוש ורק במקרה מסוים
אם אני עובר חלון וחוזר זה מסתדר
באמת זה באג שרציתי להעלות לגיטהאב ולא הספקתי -
@הבל-הבלים
קיצורי מקשים בהגדרות תופסים הרבה מקום, צריך למזער אותם כמו הגדרות גיבוי... -
@הבל-הבלים
קיצורי מקשים בהגדרות תופסים הרבה מקום, צריך למזער אותם כמו הגדרות גיבוי...@יהודי-צעיר כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@הבל-הבלים
קיצורי מקשים בהגדרות תופסים הרבה מקום, צריך למזער אותם כמו הגדרות גיבוי... -
כשפותחים הרבה כרטיסיות, ברגע שמתמלא השורה בכרטיסיות ומתחיל לצאת החוצה, מתחילה לרצד ולקפוץ שורת הכרטיסיות [זה הזמן שהבאג הזה קורה]
באג נוסף,
כשהכל מתמלא בכרטיסיות ומתחיל לצאת החוצה נהיה פס לבן מתחת לכרטיסיות שחוצץ באמצע הצבע בין הכרטיסיה לסרגל הורוד. מצורף תמונה של הבאג השני
שני הבאגים האלו היו מאז שנהיה כרטיסיות מתעגלות לפני כמה חודשים
-
@אריה-6 כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אולי יש למישהו פתרון
@י.-פל.כן
אבל לא בכל מקום
אצלי רק בחיפוש ורק במקרה מסוים
אם אני עובר חלון וחוזר זה מסתדר
באמת זה באג שרציתי להעלות לגיטהאב ולא הספקתי -
@1020
F11