מדריך | עדכון חשוב לכל משתמשי ג'ימיני (Gemini) בנטפרי: ההיסטוריה חוזרת!
-
@ישיבישער כתב במדריך | עדכון חשוב לכל משתמשי ג'ימיני (Gemini) בנטפרי: ההיסטוריה חוזרת!:
@אלי-ויל א זה פיתרון חלקי, לדוג' אם עשית קודים וכאלו זה לא הלך לתהום הנשייה אלא קיים, אמנם זה לא פיתרון מוחלט אבל פיתרון חלקי ודאי שיש בזה .
כן אתה צודק שזה עוזר, אבל אישית אינני משתמש בגמיני כי הפתרון הזה לא מספיק נח לי...
-
@אלי-ויל פעם הצלחת לייצר קוד שעובד במודל אחר חוץ מג'ימני פרו3??
אני אישית נסיתי בג'יפיטי5 ולא עבד לי, אז אין לי אלא להשתמש בג'ימיני... -
@MAD אני כתבתי מה שכתבתי על בסיס מה שאני יודע, לא יודע מה להגיד לך, אני לא יכול להתווכח איתך על דברים שאין לי איך להוכיח אחרת הדרך להוכיח את זה היא פשוט לשאול את נטפרי, דבר שאני כמובן לא הולך לעשות.
-
@אלי-ויל א קצת חצוף ויומרני מצידך לומר שאין בזה פיתרון כלל, כי יחסית לבעיה שהייתה זה פיתרון חלקי, לדוג' אם עשית קודים וכאלו זה לא הלך לתהום הנשייה אלא קיים, אמנם זה לא פיתרון מוחלט אבל פיתרון חלקי ודאי שיש בזה .
ב לגבי מה שאמרת שזה לא נכון, אני מצטער לבשר לך שזה כן נכון, אני לא מוגדר בתוך שום קהילה, ואני פתוח במקסימום האפשרי שקיים בנטפרי, ואכן זה כן היה חסום בנטפרי עקב פנייה של משתמשים שזה משמש כאפשרות לפריצה, אלא שכיון שהם שינו את צורת החסימה בבינה מלאכותית הם פתחו את זה חזרה, וכפי שכתבי בפוסט הקודם. -
@ישיבישער כתב במדריך | עדכון חשוב לכל משתמשי ג'ימיני (Gemini) בנטפרי: ההיסטוריה חוזרת!:
אני כתבתי מה שכתבתי על בסיס מה שאני יודע,
-
אני כתבתי מה שכתבתי על בסיס מה שאני יודע,
מאיפה בסיס הידע שלך?
-
@ישיבישער הכפתור פעילות היה פתוח אלא אם כן הרובוט מלל זיהה שם מילים לא ראויות ואז זה היה נחסם אוטומטית.
היה אפשרות למחוק את כל ההסטוריה ואז זה היה נפתח שוב. אתב כותב ממה שנראה לך או שביררת את זה מולם ?@החכם-התם כתב במדריך | עדכון חשוב לכל משתמשי ג'ימיני (Gemini) בנטפרי: ההיסטוריה חוזרת!:
הכפתור פעילות היה פתוח אלא אם כן הרובוט מלל זיהה שם מילים לא ראויות ואז זה היה נחסם אוטומטית
אם כך אז אני מרים ידים, אכן יתכן שאתה צודק. כפי שאמרתי הידע שלי הוא מהשימוש האישי שלי, ולפי מה שאתה אומר יתכן שאכן זה לא אצל כולם.
-
לאחרונה נתקלנו בתקלה שמשפיעה על חלק ממשתמשי ג'ימיני, ובמיוחד אלו המשתמשים דרך נטפרי, ואני שמח לבשר על פתרון משמעותי!
1. הבעיה הכללית: היסטוריית הצ'אטים נעלמה
בחלק מחשבונות ג'ימיני (גם ללא קשר לנטפרי), נצפתה תקלה שבה סרגל הצד הימני המכיל את היסטוריית הצ'אטים אינו מופיע. המשמעות היא שלא ניתן היה לחזור בקלות לצ'אטים קודמים.2. הבעיה בנטפרי: חסימת גישה ל"פעילות"
משתמשי נטפרי נתקלו בקושי נוסף ומשמעותי: לא הייתה להם גישה לכפתור ה"פעילות" שנמצא בתפריט ההגדרות . כפתור זה הוא הדרך הכללית לצפות ולנהל את כל ההיסטוריה של האינטראקציות עם ג'ימיני. חסימה זו הקשתה מאוד על מעקב אחר שיחות קודמות.3. הבשורה המשמחת: נטפרי פותחת את הגישה ל"פעילות"!
בעקבות שינויים שבוצעו לאחרונה באופן שבו נטפרי מסננת את התוכן של ג'ימיני, הוחלט בנטפרי לפתוח מחדש את הגישה לאפשרות "פעילות" בתפריט ההגדרות של ג'ימיני!מה זה אומר בפועל?
אם סרגל הצד הימני עדיין לא מופיע אצלכם, אתם יכולים מעכשיו:ללחוץ על כפתור ההגדרות (הגלגל שיניים, או שלוש הנקודות) בתחתית סרגל הצד.
לבחור ב"פעילות"
בחלון שייפתח תוכלו לראות ולנהל את כל היסטוריית הצ'אטים הקודמים שלכם!
זהו פתרון מצוין ונגיש לכל מי שחווה את התקלה ומשתמש בנטפרי.
- הבעיה הכללית: היסטוריית הצ'אטים נעלמה
בחלק מחשבונות ג'ימיני (גם ללא קשר לנטפרי), נצפתה תקלה שבה סרגל הצד הימני המכיל את היסטוריית הצ'אטים אינו מופיע. המשמעות היא שלא ניתן היה לחזור בקלות לצ'אטים קודמים.
הפיתרון לזה הוא שהשיחה תהיה דרך GEM מסוים.
-
בחלק מחשבונות ג'ימיני (גם ללא קשר לנטפרי), נצפתה תקלה שבה סרגל הצד הימני המכיל את היסטוריית הצ'אטים אינו מופיע. המשמעות היא שלא ניתן היה לחזור בקלות לצ'אטים קודמים.
הפיתרון לזה הוא שהשיחה תהיה דרך GEM מסוים.
-
@החכם-התם דהיינו שאם אני משתמש דרך ג'אם מסוים בזה לא נמחקת ההסטוריה? מענין לבדוק את זה. אם אתה אכן צודק בשני הדברים שאמרת כאן, אני ב"נ ישנה את זה בגוף הפוסט, מענין אם יש דרך לברר את זה.
@החכם-התם דהיינו שאם אני משתמש דרך ג'אם מסוים בזה לא נמחקת ההסטוריה? מענין לבדוק את זה. אם אתה אכן צודק בשני הדברים שאמרת כאן, אני ב"נ ישנה את זה בגוף הפוסט, מענין אם יש דרך לברר את זה.
דרך פשוטה
צור GEM ותעשה דרכו שיחה