שיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!
-
פשוט מדהים!
העתיד פשוט כאן!
ביקשתי מGemini 3 Pro - שיעשה לי אפליקציית דפדפן של פתקים.
בתחילה בנה משהו ממש יפה, תוך שתיים שלושה שיפורים - אפשר לומר שזו גרסה שאפשר ממש לפרסם אותה לציבור בתור אפליקציה
...0ecf83d8-a997-42fd-a042-61ad713c7156-פתקים אפליקצית דפדפן.zip
עריכה: עדכנתי - נוסף עוד פיצ'ר (מיון), ותוקן באג..
אגב, הנתונים נשמרים על הדפדפן עצמו, אפשר לעשות גיבוי.. (כמובן שאם תעשו מחיקת קבצים זמניים וכו' הפתקים ימחקו..)
-
פשוט מדהים!
העתיד פשוט כאן!
בתחילה בנה משהו ממש יפה, תוך שתיים שלושה שיפורים - אפשר לומר שזו גרסה שאפשר ממש לפרסם אותה לציבור בתור אפליקציה
אגב, הנתונים נשמרים על הדפדפן עצמו, אפשר לעשות גיבוי.. (כמובן שאם תעשו מחיקת קבצים זמניים וכו' הפתקים ימחקו..)
-
פשוט מדהים!
העתיד פשוט כאן!
-
@חובבן-מקצועי יפה מאוד!
מכיל הרבה תכונות...
הוא חשב על הכל לבד, או שהסברת לו ברחל בתך הקטנה?@א.מ. כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
הוא חשב על הכל לבד, או שהסברת לו ברחל בתך הקטנה?
הוא חשב על הרוב לבד...
היו (ויש) כמה פאשלות, אז הייתי צריך לתקן אותו עליהם אחד אחד.. -
פשוט מדהים!
העתיד פשוט כאן!
@חובבן-מקצועי כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
אפשר לומר שזו גרסה שאפשר ממש לפרסם אותה לציבור בתור אפליקציה
מהמם!
אני מאוד אהבתי!
אני באמת אשמח אם תפרסם את זה כאפליקציה -
פשוט מדהים!
העתיד פשוט כאן!
@חובבן-מקצועי מה קרה לעיצוב? רק אצלי העיצוב דפוק?
-
פשוט מדהים!
העתיד פשוט כאן!
@חובבן-מקצועי תוסיף קישור במקום הורדה.
-
@y0508352872 כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
איך זה נראה אצלך? יכול להיות שבגלל החסימה הוא לא מוריד לך את הספריות עיצוב..
@cfopuser כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
למה אתה מתכווין?
-
@y0508352872 כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
@cfopuser כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
למה אתה מתכווין?
@חובבן-מקצועי יש כפתור לשיתוף בצד ימין למעלה (האמת תלוי איך בנית את זה)
אבל עם בנית עם הסבביה שלהם אז תוכל לשתף קישור
-
@חובבן-מקצועי יש כפתור לשיתוף בצד ימין למעלה (האמת תלוי איך בנית את זה)
אבל עם בנית עם הסבביה שלהם אז תוכל לשתף קישור
@cfopuser על מה אתה מדבר? על שיתוף מתוך גמיני?
-
@cfopuser על מה אתה מדבר? על שיתוף מתוך גמיני?
@חובבן-מקצועי כן אם אתה בונה באמצעות הסביבה שלהם,
אבל גם אם לא אתה יכול לשתף את זה באמצעות גיטהאב (תשאל את ג'ימיני
). -
@חובבן-מקצועי כן אם אתה בונה באמצעות הסביבה שלהם,
אבל גם אם לא אתה יכול לשתף את זה באמצעות גיטהאב (תשאל את ג'ימיני
).@cfopuser אני לא בזה "פרויקט" שדורש שיתוף בגיטהאב.. יותר משהו חובבני..
בנוגע לגמיני, זה לא רעיון טוב, אני מזגזג בין החשבונות בגלל מגבלת ההודעות שלי.. (כן, אני יודע שאפשר לשדרג את זה לחודש חינם, אעשה זאת בימים הקרובים, ניצלתי את זה כבר במיילים שלי, ואני צריך לפתוח חדש..) -
למה אתה מתכווין?
@חובבן-מקצועי כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
יכול להיות שבגלל החסימה הוא לא מוריד לך את הספריות עיצוב..
צודק בדקתי את זה בF12
-
@חובבן-מקצועי מרשים ממש! הדרך המושלמת להיות חובבן ומקצועי בו זמנית...
@NH.LOCAL כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
@חובבן-מקצועי מרשים ממש! הדרך המושלמת להיות חובבן ומקצועי בו זמנית...
נראה לי שכוונת הניק שלו, הוא שהוא מקצועי ב''חובבנות שלו'', כאילו ממש חובבן
(למען הסר חשד: אני ח''ו לא מתכוון לפגוע, רק הסברתי מה נראה לי ש''הוא'' בעצמו התכוון, אבל אני ח''ו לא אומר מטיל על ידידנו @חובבן-מקצועי שום דופי, ומאד יפה האפליקציה שיצר) -
יפה שהוספת צבע שונה למסגרות אבל כמעט לא רואים אותו במצב בהיר
הקטע המתוקן קצת יותר מודגש:const Colors = { items: [ { id: 'default', bg: 'bg-white dark:bg-dark-surface', border: 'border-4 border-gray-200 dark:border-dark-border' }, { id: 'red', bg: 'bg-red-50 dark:bg-red-900/20', border: 'border-4 border-red-200 dark:border-red-800' }, { id: 'orange', bg: 'bg-orange-50 dark:bg-orange-900/20', border: 'border-4 border-orange-200 dark:border-orange-800' }, { id: 'yellow', bg: 'bg-yellow-50 dark:bg-yellow-900/20', border: 'border-4 border-yellow-200 dark:border-yellow-800' }, { id: 'green', bg: 'bg-green-50 dark:bg-green-900/20', border: 'border-4 border-green-200 dark:border-green-800' }, { id: 'blue', bg: 'bg-blue-50 dark:bg-blue-900/20', border: 'border-4 border-blue-200 dark:border-blue-800' }, { id: 'purple', bg: 'bg-purple-50 dark:bg-purple-900/20', border: 'border-4 border-purple-200 dark:border-purple-800' }, { id: 'gray', bg: 'bg-gray-100 dark:bg-gray-800', border: 'border-4 border-gray-300 dark:border-gray-700' }, ], get: (id) => Colors.items.find(c => c.id === id) || Colors.items[0] }; -
הקטע המתוקן קצת יותר מודגש:const Colors = { items: [ { id: 'default', bg: 'bg-white dark:bg-dark-surface', border: 'border-4 border-gray-200 dark:border-dark-border' }, { id: 'red', bg: 'bg-red-50 dark:bg-red-900/20', border: 'border-4 border-red-200 dark:border-red-800' }, { id: 'orange', bg: 'bg-orange-50 dark:bg-orange-900/20', border: 'border-4 border-orange-200 dark:border-orange-800' }, { id: 'yellow', bg: 'bg-yellow-50 dark:bg-yellow-900/20', border: 'border-4 border-yellow-200 dark:border-yellow-800' }, { id: 'green', bg: 'bg-green-50 dark:bg-green-900/20', border: 'border-4 border-green-200 dark:border-green-800' }, { id: 'blue', bg: 'bg-blue-50 dark:bg-blue-900/20', border: 'border-4 border-blue-200 dark:border-blue-800' }, { id: 'purple', bg: 'bg-purple-50 dark:bg-purple-900/20', border: 'border-4 border-purple-200 dark:border-purple-800' }, { id: 'gray', bg: 'bg-gray-100 dark:bg-gray-800', border: 'border-4 border-gray-300 dark:border-gray-700' }, ], get: (id) => Colors.items.find(c => c.id === id) || Colors.items[0] };@BIZO כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
יפה שאתה כותב 'יפה שהוספת' - אתה באמת חושב שהסתכלתי פה על שורת קוד כלשהי?! הכול פה זה Gemini. אני יודע אולי קצת לכתוב HTML, אבל ממש לא ברמה הזו..
-
@cfopuser אני לא בזה "פרויקט" שדורש שיתוף בגיטהאב.. יותר משהו חובבני..
בנוגע לגמיני, זה לא רעיון טוב, אני מזגזג בין החשבונות בגלל מגבלת ההודעות שלי.. (כן, אני יודע שאפשר לשדרג את זה לחודש חינם, אעשה זאת בימים הקרובים, ניצלתי את זה כבר במיילים שלי, ואני צריך לפתוח חדש..)@חובבן-מקצועי כתב בשיתוף | ביקשתי מגמיני 3 שיעשה לי אפליקציית דפדפן לפתקים - והתוצאות מדהימות!!:
(כן, אני יודע שאפשר לשדרג את זה לחודש חינם, אעשה זאת בימים הקרובים, ניצלתי את זה כבר במיילים שלי, ואני צריך לפתוח חדש..)
למה חודש?
חפש בפורום אתה יכול לקבל שנה של PRO חינם
(אל תשכח בהמשך לבטל את זה אחרת 'חינם' זה לא יהיה