בירור | יכול להיות שג'מיני יוצר לי תמונות שחלק מהתמונה הוא מייבא מאיפה שהוא?
-
לאחרונה ג'מיני התחיל ליצור לי תמונות שנראות ממש אמיתיות
אבל הדבר שהכי הדהים אותי שביקשתי מהמודל החדש שפורסם כאן ליצור לי תמונה של מתכון להום פריז ובמתכון (שהעתקתי ממקום אחר) היה רשום לקחת צ'ילי מחברה וסוג מסוים
וגמיני יצר בתוך התמונה של המתכון תמונה של הבקבוק צ'ילי שהיה נראה בדיוק כמו של החברה הזאתלא מצאתי הבדל אחד הכל אותו דבר הלוגו המבנה של הבקבוק - הכל
להלן התמונה + עוד כמה תמונות שהיה נראה לי קצת מוזר שAI יצור אותם
ועכשיו עלתה לי השאלה - יכול להיות שגמיני ייבא את התמונות מהאינטרנט ושילב אותם בצורה מסוימת ואז אמר לי ברוב חגיגיות שהוא יצר לי תמונה - ואני מיד התלהבתי מכמה שהיא נראית אמיתית?
תודה רבה
-
אבל הדבר שהכי הדהים אותי שביקשתי מהמודל החדש שפורסם כאן ליצור לי תמונה של מתכון להום פריז ובמתכון (שהעתקתי ממקום אחר) היה רשום לקחת צ'ילי מחברה וסוג מסוים
וגמיני יצר בתוך התמונה של המתכון תמונה של הבקבוק צ'ילי שהיה נראה בדיוק כמו של החברה הזאתלא מצאתי הבדל אחד הכל אותו דבר הלוגו המבנה של הבקבוק - הכל
ועכשיו עלתה לי השאלה - יכול להיות שגמיני ייבא את התמונות מהאינטרנט ושילב אותם בצורה מסוימת ואז אמר לי ברוב חגיגיות שהוא יצר לי תמונה - ואני מיד התלהבתי מכמה שהיא נראית אמיתית?
תודה רבה
@מייבין-במקצת
בהחלט, כל יצירה שלו ושל כל מודל אחר מבוססת על מה שהוא מכיר, וכמובן על חומרים ותמונות שנמצאים באינטרנט.בהקשר הזה יש טענות שעלו בתחילת הדרך של ה-ai הג'נרטיבי בקשר לזכויות יוצרים.
-
@מייבין-במקצת
בהחלט, כל יצירה שלו ושל כל מודל אחר מבוססת על מה שהוא מכיר, וכמובן על חומרים ותמונות שנמצאים באינטרנט.בהקשר הזה יש טענות שעלו בתחילת הדרך של ה-ai הג'נרטיבי בקשר לזכויות יוצרים.
@MAKRO השאלה היא האם כשהוא מתבסס על תמונות באינטרנט הוא רק לומד מהם איך ליצור את התמונה או שהוא פשוט עושה העתק הדבק?
כי אם הוא רק היה לומד מהם איך ליצור את התמונה לא נראה לי שהוא היה מגיע לכזאת רמה -
@MAKRO השאלה היא האם כשהוא מתבסס על תמונות באינטרנט הוא רק לומד מהם איך ליצור את התמונה או שהוא פשוט עושה העתק הדבק?
כי אם הוא רק היה לומד מהם איך ליצור את התמונה לא נראה לי שהוא היה מגיע לכזאת רמה@מייבין-במקצת כתב בבירור | יכול להיות שג'מיני יוצר לי תמונות שחלק מהתמונה הוא מייבא מאיפה שהוא?:
כי אם הוא רק היה לומד מהם איך ליצור את התמונה לא נראה לי שהוא היה מגיע לכזאת רמה
לא בהכרח.
ללמוד מהם מבחינתו יכול לכלול למידה של אחד לאחד, זה יהיה נאמן למקור ומבחינתו זו יצירה חדשה. -
מ מייבין במקצת סימן נושא זה כשאלה
-
מ מייבין במקצת סימן נושא זה כנפתר
-
תודה רבה
-
@מייבין-במקצת ספציפית זה נראה יותר כמו עריכה והדבקה של תמונות ולא יצירה רגילה של ai
החשד שלי עולה בגוגל האיכות של הטקסט בעברית הרבה יותר גבוהה ממה שקיים היום בתחום
אלא אם כן נפלת במקרה על ננו בננה 2 שמדברים שהוא הרבה יותר טוב
@NH.LOCAL כתב בבירור | יכול להיות שג'מיני יוצר לי תמונות שחלק מהתמונה הוא מייבא מאיפה שהוא?:
ננו בננה 2
הוא ולא אחר
-
@NH.LOCAL כתב בבירור | יכול להיות שג'מיני יוצר לי תמונות שחלק מהתמונה הוא מייבא מאיפה שהוא?:
ננו בננה 2
הוא ולא אחר
@מייבין-במקצת כתב בבירור | יכול להיות שג'מיני יוצר לי תמונות שחלק מהתמונה הוא מייבא מאיפה שהוא?:
ננו בננה 2
הוא ולא אחר
איך אתה יודע? כתוב את שם המודל?
-
@מייבין-במקצת כתב בבירור | יכול להיות שג'מיני יוצר לי תמונות שחלק מהתמונה הוא מייבא מאיפה שהוא?:
ננו בננה 2
הוא ולא אחר
איך אתה יודע? כתוב את שם המודל?
@NH.LOCAL נכנסתי לגמיני והופיע לי חלון שהיה כתוב בו משהו ניסוי של על ננו בננה פרו אישרתי ויצרתי תמונות
-
@מייבין-במקצת ספציפית זה נראה יותר כמו עריכה והדבקה של תמונות ולא יצירה רגילה של ai
החשד שלי עולה בגוגל האיכות של הטקסט בעברית הרבה יותר גבוהה ממה שקיים היום בתחום
אלא אם כן נפלת במקרה על ננו בננה 2 שמדברים שהוא הרבה יותר טוב
עריכה והדבקה של תמונות
וזה מותר? כי אני מניח שגמיני לא עשה את זה רק לי...
-
מ מייבין במקצת סימן נושא זה כלא נפתר
-
מ מייבין במקצת סימן נושא זה כנושא רגיל
-
@NH.LOCAL נכנסתי לגמיני והופיע לי חלון שהיה כתוב בו משהו ניסוי של על ננו בננה פרו אישרתי ויצרתי תמונות
אכן נודע הדבר.
החדשות רצות מהר מידי -
אכן נודע הדבר.
החדשות רצות מהר מידי@NH.LOCAL שם ראיתי את זה לראשונה