שיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
-
@מוגן כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
@3157686 האמת שהקוד שלי זה העבודה המדהימה של @פלמנמוני בתוספות קטנות ובדיוק בשביל התקלות שאתה מעלה בפוסטים אני מציע לך לשנות את הקוד
בכל אופן תמיד תוכל לשמור את הקוד המקורי ואם לא יתאים לך תחזיר אותואיפה אני משנה אותו?
וזה תמיד יהיה בקול של אישה?
יש אפשרות לשנות קול? -
@מוגן כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
@3157686 האמת שהקוד שלי זה העבודה המדהימה של @פלמנמוני בתוספות קטנות ובדיוק בשביל התקלות שאתה מעלה בפוסטים אני מציע לך לשנות את הקוד
בכל אופן תמיד תוכל לשמור את הקוד המקורי ואם לא יתאים לך תחזיר אותואיפה אני משנה אותו?
יש אפשרות לשנות קול?@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
איפה אני משנה אותו?
יש אפשרות לשנות קול?בשורה הרביעית בסקריפט תוכל לשנות-
A/C - אישה
B/D - גבר
כרגע מוגדר D
שים לב שאם תעדכן בעתיד את הסקריפט תצטרך לשנות שובאגב, יש עכשיו עדכון זמין שגורם ששולח לקו רק את ההודעה האחרונה בשרשור
-
@חנני350 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
לא מצליח לי לשלוח לאנשי קשר מישהו יכול להסביר לי למה?
תוקן הבאג שהיה, יש לעדכן את הסקריפט, ייתכן ויידרשו הרשאות
-
@פלמנמוני בענין האנשי קשר אם יש אפשרות שלפני השליחה ואחרי ההקלדה של האיש קשר הוא יקריא את כתובת המייל זה יהיה יעייל מאוד, משום שכך יהיה ניתן לוודא שהמייל נשלח לכתובת הנכונה.
-
פ פלמנמוני התייחס לנושא זה