שיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
@פלמנמוני כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
הגירסא המשופרת של 'מייל לפלאפון' הוותיק.
קישור לסקריפטהוא כותב לי שהסקריפ נתקל בשגיאה מה אני עושה?

-
@המתחיל כמה פעמים יחזרו על זה
צריך לשלוח כל סקריפט בנפרד לנטפרי כולל הסרטת מסך והקלטת תעבורה -
@צול-גאה סליחה
עוד שאלה אם אני רוצה לעשות שרק מתווית מסוימת אני אקבל צינתוק
איך אני עושה ?
כי בסינון יש רק ממי לא לקבל -
@צול-גאה סליחה
עוד שאלה אם אני רוצה לעשות שרק מתווית מסוימת אני אקבל צינתוק
איך אני עושה ?
כי בסינון יש רק ממי לא לקבלכתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אם אני רוצה לעשות שרק מתווית מסוימת אני אקבל צינתוק
איך אני עושה ?משהו יכול לענות לי? כי אני לא מוצא שדברו על זה
-
אני לוחץ על שלוחה 1 על מנת לשלוח מייל והוא כאילו לא מתייחס רק מתחיל מהתחלה להגיד:לשליחת מייל הקישו אחת
פוסט זה נמחק! -
אני לוחץ על שלוחה 1 על מנת לשלוח מייל והוא כאילו לא מתייחס רק מתחיל מהתחלה להגיד:לשליחת מייל הקישו אחת
כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
-
כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
איך אני עושה ?משהו יכול לענות לי? כי אני לא מוצא שדברו על זה
@המתחיל כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
איך אני עושה ?תבחר הגדרות > טקסט לחיפוש ותדביק את הטקסט שכתוב בחיפוש שאתה על התווית
אם אתה רצה לקבל את כל המיילים ורק לקבל צינתוק ממייל מסוים תבחר סינון > כתובות VIP ותבחר את המייל שנכנסים לתווית המדוברת ותגדיר שעות לא להפריע כל היום