בירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??
-
@אזולאי יש לי קיידרואיד ואני לא יכול לעשות שום שינוי בהגדרות בשביל לעשות רוט מה אני יכול לעשות?
@יהודי כתב בבירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??:
@אזולאי יש לי קיידרואיד ואני לא יכול לעשות שום שינוי בהגדרות בשביל לעשות רוט מה אני יכול לעשות?
להתקין את האפליקציה שהבאנו לך הצלחת?
איך אתה יודע שאין רוט?
מרגיש לי כמו פריצת סינונים, אז נגיד רק את הבסיס - כל עוד יש קיידרואיד אי אפשר לסדר את זה.
כמובן שבתשלום אפשר -
@יהודי כתב בבירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??:
להתקין את האפליקציה שהבאנו לך הצלחת?
איך אתה יודע שאין רוט?
מרגיש לי כמו פריצת סינונים, אז נגיד רק את הבסיס - כל עוד יש קיידרואיד אי אפשר לסדר את זה.
כמובן שבתשלום אפשר@אזולאי להתקין כבר הצלחתי, ושאין רוט אני יודע כי אני קניתי באלי את הטלפון ובזמנו ניסיתי לעשות לפי המדריכים פה ולא הצלחתי היה לי שגיאה שלא נתנה לי (וגם הוא כותב בתוכנה שאין הרשאות רוט). ובקשר לפריצת סינונים לא ממש מסובך לי לקנות סמארטפון פרוץ (אני לא בחור ישיבה ולא בגיל הזה) אני שואל ברצינות מה אני יכול לעשות כדי שלא אצטרך לקנות חדש.
-
@אזולאי להתקין כבר הצלחתי, ושאין רוט אני יודע כי אני קניתי באלי את הטלפון ובזמנו ניסיתי לעשות לפי המדריכים פה ולא הצלחתי היה לי שגיאה שלא נתנה לי (וגם הוא כותב בתוכנה שאין הרשאות רוט). ובקשר לפריצת סינונים לא ממש מסובך לי לקנות סמארטפון פרוץ (אני לא בחור ישיבה ולא בגיל הזה) אני שואל ברצינות מה אני יכול לעשות כדי שלא אצטרך לקנות חדש.
-
@יהודי תסביר מה בדיוק מה המצב שלך במכשיר ומה אתה רוצה להשיג? אם יש לך kdroid אז שהתקנת אותו שמת סיסמה אתה יכול להסיר את ה kdroid עם הסיסמה ואז תעשה מה שאתה רוצה.
-
-
@נוחעם-FM למה הוא צריך להוריד את ה kdroid ? אי אפשר לעשות רוט עם kdroid ? את זה אף פעם לא שמעתי