בירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??
-
@יהונתן-חזי הנה סדר הפעולות
- מוריד את האפליקציה הזאת
volte-appconfv3.zip
זה קובץ זיפ, פשוט לחלץ ולהתקין בשיומי - לפתוח את האפליקציה, לבצע מה שהיא מציעה
אם יש לך מזל, פה גמרת סיפור. מיד אתה תראה שנוסף לך סמל של HD בשורה העליונה ויש לך וולטה, אתה מסודר לשנה הבאה!
במקרה שזה לא עובד אתה צריך לבצע את כל שאר הרעיונות שהציעו לך פה, אבל תתחיל עם זה זה הכי קל.
@כולם למה לא תכתבו יותר ברור, הבן אדם לא יודע מה זה כל הדברים שאתם מדברים לו מעל הראש. - מוריד את האפליקציה הזאת
-
volte-appconfv3.zip
אם יש לך מזל, פה גמרת סיפור. מיד אתה תראה שנוסף לך סמל של HD בשורה העליונה ויש לך וולטה, אתה מסודר לשנה הבאה!
במקרה שזה לא עובד אתה צריך לבצע את כל שאר הרעיונות שהציעו לך פה, אבל תתחיל עם זה זה הכי קל.
@כולם למה לא תכתבו יותר ברור, הבן אדם לא יודע מה זה כל הדברים שאתם מדברים לו מעל הראש. - מוריד את האפליקציה הזאת
-
volte-appconfv3.zip
-
@urielk כי יש בו הרבה מלל...
ואנשים מסתבכים מניסיון..לדעתי כדאי להעלות נושא חדש אפליקציה לתיקון volte ל qin f21 pro
לכתוב שהיא דורשת רוט ושהמכשיר יהיה פתוח להתקנותולשים שם קישורים לנושאים הישנים לפירוט עליה ועוד אופציות למי שהאפליקציה לא תעבוד או שחסום לו להתקנות.
-
@urielk כי יש בו הרבה מלל...
ואנשים מסתבכים מניסיון..לדעתי כדאי להעלות נושא חדש אפליקציה לתיקון volte ל qin f21 pro
לכתוב שהיא דורשת רוט ושהמכשיר יהיה פתוח להתקנותולשים שם קישורים לנושאים הישנים לפירוט עליה ועוד אופציות למי שהאפליקציה לא תעבוד או שחסום לו להתקנות.
-
@אזולאי יש לי קיידרואיד ואני לא יכול לעשות שום שינוי בהגדרות בשביל לעשות רוט מה אני יכול לעשות?
@יהודי כתב בבירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??:
@אזולאי יש לי קיידרואיד ואני לא יכול לעשות שום שינוי בהגדרות בשביל לעשות רוט מה אני יכול לעשות?
להתקין את האפליקציה שהבאנו לך הצלחת?
איך אתה יודע שאין רוט?
מרגיש לי כמו פריצת סינונים, אז נגיד רק את הבסיס - כל עוד יש קיידרואיד אי אפשר לסדר את זה.
כמובן שבתשלום אפשר -
@יהודי כתב בבירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??:
להתקין את האפליקציה שהבאנו לך הצלחת?
איך אתה יודע שאין רוט?
מרגיש לי כמו פריצת סינונים, אז נגיד רק את הבסיס - כל עוד יש קיידרואיד אי אפשר לסדר את זה.
כמובן שבתשלום אפשר@אזולאי להתקין כבר הצלחתי, ושאין רוט אני יודע כי אני קניתי באלי את הטלפון ובזמנו ניסיתי לעשות לפי המדריכים פה ולא הצלחתי היה לי שגיאה שלא נתנה לי (וגם הוא כותב בתוכנה שאין הרשאות רוט). ובקשר לפריצת סינונים לא ממש מסובך לי לקנות סמארטפון פרוץ (אני לא בחור ישיבה ולא בגיל הזה) אני שואל ברצינות מה אני יכול לעשות כדי שלא אצטרך לקנות חדש.
-
@אזולאי להתקין כבר הצלחתי, ושאין רוט אני יודע כי אני קניתי באלי את הטלפון ובזמנו ניסיתי לעשות לפי המדריכים פה ולא הצלחתי היה לי שגיאה שלא נתנה לי (וגם הוא כותב בתוכנה שאין הרשאות רוט). ובקשר לפריצת סינונים לא ממש מסובך לי לקנות סמארטפון פרוץ (אני לא בחור ישיבה ולא בגיל הזה) אני שואל ברצינות מה אני יכול לעשות כדי שלא אצטרך לקנות חדש.
-
@יהודי תסביר מה בדיוק מה המצב שלך במכשיר ומה אתה רוצה להשיג? אם יש לך kdroid אז שהתקנת אותו שמת סיסמה אתה יכול להסיר את ה kdroid עם הסיסמה ואז תעשה מה שאתה רוצה.