סקר | סקר - מה היתה החוויה שלכם בעת פיתוח על ידי בינה מלאכותית
-
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
@pcinfogmach
למאי נפ"מ? -
@pcinfogmach
למאי נפ"מ?@קראנץ-ונילה
הרבה אנשים היום חושבים להתחיל איזהו פרוייקט עם בינה מלאכותית הסקר יכול לתת להם קצת מקצה המזלג אינדיקציה האם הציפיות שלהם תואמות למציאות או לא -
@קראנץ-ונילה
הרבה אנשים היום חושבים להתחיל איזהו פרוייקט עם בינה מלאכותית הסקר יכול לתת להם קצת מקצה המזלג אינדיקציה האם הציפיות שלהם תואמות למציאות או לא@pcinfogmach כתב בסקר | סקר - מה היתה החוויה שלכם בעת פיתוח על ידי בינה מלאכותית:
@קראנץ-ונילה
הרבה אנשים היום חושבים להתחיל איזהו פרוייקט עם בינה מלאכותית הסקר יכול לתת להם קצת מקצה המזלג אינדיקציה האם הציפיות שלהם תואמות למציאות או לאנתוני הסקר מעידים שזה מאוד מעורב, לכל הכיוונים.
בסוף, זה תלוי מאוד בסוג והיקף הפרוייקט. למשל, ליצור פרוייקט בסיסי שמורכב מקובץ HTML אחד, זה באמת מאוד קל היום עם בינה מלאכותית. (כמו למשל הפרוייקטים הקטנים שלי באתר הכלים).
כך גם יצירת סקריפטים עם פייתון, ברמת מורכבות נמוכה-בינונית, יכולה להיות קלה מאוד בכלים העדכניים הזמינים כיום.אפילו ליצור אתר קטן שדורש בעיקר צד לקוח מעוצב, בלי באקנד מסובך, יכולה להיות פשוטה יחסית.
אבל ליצור אתר שלם ומורכב שצריך התממשקות מסובכת, או לבנות תוכנה - יכולה להיות קשה בהרבה ולקחת בין ימים שבועות ואפילו חודשים...
אני אישית עבדתי על פרוייקט לאחרונה במשך חודשיים וחצי. למרות זאת סימנתי בסקר כמו "כמו שציפיתי", כי כשאתה מכיר במגבלות וביכולות ה-AI, אתה לא מופתע...
-
הכוונה לשניהם והמטרה היתה לשקף את מה ש@NH.LOCAL אמר
-
@pcinfogmach הבעיה שאני לא יודע מה לעשות, כשהתחלתי ברור שהיה קשה מאד, כי לא ידעתי כלום וזה אומר שכל דבר אני נותן לו לסדר והוא מזיק במקומות אחרים וכו' אבל היום רוב הדברים שאני צריך זה די פשוט איתו
וגם בהתחלה, אני לא זוכר מה היו הציפיות שלי... נראה לי שלא היו לי כאלו, אם כי זה היה טיפטיפה יותר ארוך ממה שחשבתי רק בגלל הטיפשויות שלו עם התיקונים שלא ביקשו ממנו, אבל לא יודע אם הייתי קורה לזה יותר 'קשה', כי כפי שאמרתי לא ציפיתי לכלום