בקשה | AI על ידי SMS
-
@NAV-ANUTK זה עלויות גבוהות מאוד... לצורך העניין החברה מהזולות בשוק לשליחת SMS היא ימות המשיח, והמחיר הוא אגורה להודעה (70 תווים) ובדרך כלל מצפים לתשובה יותר ארוכה. בנוסף, המחיר של API של בינה מלאכותית גם עולה + האופציה של תשובות עם חיפוש ברשת זה 10 דולר ל1000 שאלות (עוד 3.5 אג').
מישהו שיפתח פרוייקט כזה חינמי, חוץ מעשרות או מאות שעות פיתוח, יעלה לו מאות שקלים ביום לממן את ההודעות...אבל נשמח שיפתחו..
-
@05832 פעם יצרתי משהו לעצמי עם Gemini 2.5, וקניתי יחידות בעצמי בימות המשיח.
זה לא סיפור כזה יקר... אגורה לסמס (בערך 70 תווים).מניח שעם Gemini 3 תצליח ליצור את זה בהרבה יותר בקלות.
מה שכן אתה צריך למצוא שרת, או מחשב שעליו זה ירוץ.
-
@05832 פעם יצרתי משהו לעצמי עם Gemini 2.5, וקניתי יחידות בעצמי בימות המשיח.
זה לא סיפור כזה יקר... אגורה לסמס (בערך 70 תווים).מניח שעם Gemini 3 תצליח ליצור את זה בהרבה יותר בקלות.
מה שכן אתה צריך למצוא שרת, או מחשב שעליו זה ירוץ.
@חובבן-מקצועי איך עושים את זה?
-
@חובבן-מקצועי איך עושים את זה?
@05832
העיקרון בקצרה:
א. מספר וירטואלי.
ב. אתה מריץ קוד שבודק כל כמה שניות אם יש הודעה חדשה שהתקבלה במערכת. ושיבדוק אם המספר הוא שלך וכו'.
ג. אם יש הודעה חדשה שישלח את זה לAPI של AI (גמיני לדוגמה - יש לזה חינמי יעם הגבלות נחמדות מאוד).
ד. שישלח לך בחזרה את התשובה.(שים לב - עכשיו יש לימות קטע עם האימות דו שלבי, מקווה שגמיני לא יסתבך עם זה..)
בנוסף - אתה תצטרך לפתח כל מיני פיצ'רים כמו - 'איפוס שיחה', 'הסרת מספר', 'שינוי מודל' (ממהיר לאיטי לדוגמה).
יש לי קוד מוכן להרצה, אולי אשתף אותו בהמשך.. (יש בו פרטים אישיים שלי, אני צריך לנקות אותו..)
-
@05832
העיקרון בקצרה:
א. מספר וירטואלי.
ב. אתה מריץ קוד שבודק כל כמה שניות אם יש הודעה חדשה שהתקבלה במערכת. ושיבדוק אם המספר הוא שלך וכו'.
ג. אם יש הודעה חדשה שישלח את זה לAPI של AI (גמיני לדוגמה - יש לזה חינמי יעם הגבלות נחמדות מאוד).
ד. שישלח לך בחזרה את התשובה.(שים לב - עכשיו יש לימות קטע עם האימות דו שלבי, מקווה שגמיני לא יסתבך עם זה..)
בנוסף - אתה תצטרך לפתח כל מיני פיצ'רים כמו - 'איפוס שיחה', 'הסרת מספר', 'שינוי מודל' (ממהיר לאיטי לדוגמה).
יש לי קוד מוכן להרצה, אולי אשתף אותו בהמשך.. (יש בו פרטים אישיים שלי, אני צריך לנקות אותו..)
@חובבן-מקצועי תודה [אני לא יעשה כי זה מורכב לי מידי אבל תודה בכל אופן]