בעיה | עזרה ב-AI studio
- 
אשמח לעזרה בכמה דברים א. למה כשאני מבקש ממנו קוד מלא ל-html שכתבתי זה נקטע באמצע (לא מדובר בקוד ארוך מאוד בערך 730 שורות) 
 ב. למה לא מופיע לי הקוד כקוד להעתקה אלא כטקסט סתמי
 ג. למה אחרי כמה שאלות נחסם לי האפשרות לשלוח שאלות?
 ד. יש לי גימיני פרו, זה אמור לעזור ל-AI סטודיו? א"כ איך מעדכנים או יוצרים מפתח API שעובד טובזה המספר הטוקנים הקיים אצלי תודה רבה על כל עזרה! נ.ב זה המספר הטוקנים הקיים אצלי  @חכם-בלילה-1 כתב בבעיה | עזרה ב-AI studio: אשמח לעזרה בכמה דברים א. למה כשאני מבקש ממנו קוד מלא ל-html שכתבתי זה נקטע באמצע (לא מדובר בקוד ארוך מאוד בערך 730 שורות) ?? מוזר מאוד, לא אמור לקרות. ב. למה לא מופיע לי הקוד כקוד להעתקה אלא כטקסט סתמי https://mitmachim.top/topic/87095/עזרה-ai-studio-מוצג-כטקסט-במקום-מרקדאון/22 ג. למה אחרי כמה שאלות נחסם לי האפשרות לשלוח שאלות? כמה? ומה הכוונה נחסם? מה מופיע בשגיאה? ד. יש לי גימיני פרו, זה אמור לעזור ל-AI סטודיו? א"כ איך מעדכנים או יוצרים מפתח API שעובד טוב לכאו' לא אמור להיות הבדל למודלים שבחינם, אבל אני לא יודע בבירור. זה המספר הטוקנים הקיים אצלי תודה רבה על כל עזרה! נ.ב זה המספר הטוקנים הקיים אצלי  אפשר עד קצת יותר ממליון. 
- 
@חכם-בלילה-1 כתב בבעיה | עזרה ב-AI studio: אשמח לעזרה בכמה דברים א. למה כשאני מבקש ממנו קוד מלא ל-html שכתבתי זה נקטע באמצע (לא מדובר בקוד ארוך מאוד בערך 730 שורות) ?? מוזר מאוד, לא אמור לקרות. ב. למה לא מופיע לי הקוד כקוד להעתקה אלא כטקסט סתמי https://mitmachim.top/topic/87095/עזרה-ai-studio-מוצג-כטקסט-במקום-מרקדאון/22 ג. למה אחרי כמה שאלות נחסם לי האפשרות לשלוח שאלות? כמה? ומה הכוונה נחסם? מה מופיע בשגיאה? ד. יש לי גימיני פרו, זה אמור לעזור ל-AI סטודיו? א"כ איך מעדכנים או יוצרים מפתח API שעובד טוב לכאו' לא אמור להיות הבדל למודלים שבחינם, אבל אני לא יודע בבירור. זה המספר הטוקנים הקיים אצלי תודה רבה על כל עזרה! נ.ב זה המספר הטוקנים הקיים אצלי  אפשר עד קצת יותר ממליון. @ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | עזרה ב-AI studio: כמה? ומה הכוונה נחסם? מה מופיע בשגיאה? @ע-ה-דכו-ע אחרי בערך 7 שאלות פשוט לא נותן לשלוח שאלה חדשה - הכפתור run control חשוך אפשר עד קצת יותר ממליון. אז זה נשמע שיש לי בעיה אם המפתח API כי יש לי ממש קצת 
 איך יוצרים מפתח API בצורה נכונה וטובה (יש לי גימיני פרו כאמור)?תודה רבה 
- 
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | עזרה ב-AI studio: כמה? ומה הכוונה נחסם? מה מופיע בשגיאה? @ע-ה-דכו-ע אחרי בערך 7 שאלות פשוט לא נותן לשלוח שאלה חדשה - הכפתור run control חשוך אפשר עד קצת יותר ממליון. אז זה נשמע שיש לי בעיה אם המפתח API כי יש לי ממש קצת 
 איך יוצרים מפתח API בצורה נכונה וטובה (יש לי גימיני פרו כאמור)?תודה רבה @חכם-בלילה-1 לAI STUDIO לא צריך מפתח API, הוא עובד רק עם חיבור לחשבון גוגל. 
- 
@חכם-בלילה-1 לAI STUDIO לא צריך מפתח API, הוא עובד רק עם חיבור לחשבון גוגל. 
- 
@חכם-בלילה-1 
 זה מיועד לשימושים חיצוניים, AI STUDIO הוא בעצם זירת ניסויים חינמית לAPI חיצוני, ולכן מופיע שם הניהול של המפתח API, אבל בו עצמו אין צורך בזה.
- 
@חכם-בלילה-1 
 זה מיועד לשימושים חיצוניים, AI STUDIO הוא בעצם זירת ניסויים חינמית לAPI חיצוני, ולכן מופיע שם הניהול של המפתח API, אבל בו עצמו אין צורך בזה.@ע-ה-דכו-ע אז למחוק את מה שיש לי? 
- 
@ע-ה-דכו-ע אז למחוק את מה שיש לי? 
- 
@ע-ה-דכו-ע אז מה פשר התקלות שיש לי? א. למה כשאני מבקש ממנו קוד מלא ל-html שכתבתי זה נקטע באמצע (לא מדובר בקוד ארוך מאוד בערך 730 שורות) 
 ג. למה אחרי כמה שאלות נחסם לי האפשרות לשלוח שאלות?
- 
@ע-ה-דכו-ע אז מה פשר התקלות שיש לי? א. למה כשאני מבקש ממנו קוד מלא ל-html שכתבתי זה נקטע באמצע (לא מדובר בקוד ארוך מאוד בערך 730 שורות) 
 ג. למה אחרי כמה שאלות נחסם לי האפשרות לשלוח שאלות?@חכם-בלילה-1 כתב בבעיה | עזרה ב-AI studio: א. למה כשאני מבקש ממנו קוד מלא ל-html שכתבתי זה נקטע באמצע (לא מדובר בקוד ארוך מאוד בערך 730 שורות) אולי השרשור יותר מידי ארוך או שלפעמים הסינון לא נותן את המלל ועוזר רענון 
- 
@חכם-בלילה-1 כתב בבעיה | עזרה ב-AI studio: א. למה כשאני מבקש ממנו קוד מלא ל-html שכתבתי זה נקטע באמצע (לא מדובר בקוד ארוך מאוד בערך 730 שורות) אולי השרשור יותר מידי ארוך או שלפעמים הסינון לא נותן את המלל ועוזר רענון @דוד-משה-1 כתב בבעיה | עזרה ב-AI studio: @חכם-בלילה-1 כתב בבעיה | עזרה ב-AI studio: א. למה כשאני מבקש ממנו קוד מלא ל-html שכתבתי זה נקטע באמצע (לא מדובר בקוד ארוך מאוד בערך 730 שורות) אולי השרשור יותר מידי ארוך או שלפעמים הסינון לא נותן את המלל ועוזר רענון אם הסינון לא נותן את המלל לא יעזור רענון. כמו שנכתב במקומות אחרים השמירה בAI STUDIO מתבצעת דרך הדפדפן של המשתמש, ואם הדפדפן קיבל מהסינון רק חלק מהממל אז רק זה נשמר בשיחה. 
- 
@חכם-בלילה-1 כתב בבעיה | עזרה ב-AI studio: א. למה כשאני מבקש ממנו קוד מלא ל-html שכתבתי זה נקטע באמצע (לא מדובר בקוד ארוך מאוד בערך 730 שורות) אולי השרשור יותר מידי ארוך או שלפעמים הסינון לא נותן את המלל ועוזר רענון 
- 
@דוד-משה-1 לא עזר