דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. תוכנות
  3. יישומי אופיס
  4. וורד
  5. עזרה הדדית - וורד
  6. בעיה | עזרה בבעיה עם הערות מקושרות בקובץ ווארד שמחולק לפרקים שונים

בעיה | עזרה בבעיה עם הערות מקושרות בקובץ ווארד שמחולק לפרקים שונים

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - וורד
3 פוסטים 3 כותבים 785 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • 8 מנותק
    8 מנותק
    8438523
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אבקש את עזרתכם בבעיה שיש לי.
    אני עורך חיבור ענק בקובץ ווארד גדול מאד של בערך 1200 עמודים כתובים שמחולקים לפרקים פרקים, כאשר בכל פרק מתחיל מספור חדש של הערות שוליים.
    בחיבור הזה יש בכל פרק כמה הערות מקושרות, שמפנות להערה שכבר הייתה לפני זה באותו הפרק.
    החיבור נערך על ידי בצורה כזו שאני עורך כל פרק בקובץ בפני עצמו, וכאשר אני מסיים פרק אני מצרף אותו בסוף הקובץ הגדול של כל הפרקים יחד.
    אחרי זמן רב, כשאני כבר לקראת הסוף, שמתי לב שכל מיני הערות מקושרות מפנות בכלל למקום אחר. וגיליתי שאחרי שעשיתי עדכון הערות מקושרות בקובץ הגדול אז הרבה מההערות המקושרות בעצם מפנות להערה קודמת בפרק אחר במקום להערה קודמת באותו הפרק (בגלל שהוא מזהה שהתוכן של שני ההערות הוא אותו התוכן), ובגלל זה מספר ההערה לא נכון - כי הוא לפי המספר של ההערת שוליים בפרק הלא נכון.

איך אפשר למנוע את זה?
    והאם יש דרך לסדר את זה אוטומטית?

הבהרה: אני עובד רק עם ווארד. כי אני לי שום מושג בעריכת ספרים עם תוכנות שמיועדות לכך, אני רק עורך את תוכן הספרים ולכן אני משתמש רק ווארד.

תודה גדולה לכל מי שיעזור לי.

ד 9 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • 8 8438523

אני עורך חיבור ענק בקובץ ווארד גדול מאד של בערך 1200 עמודים כתובים שמחולקים לפרקים פרקים, כאשר בכל פרק מתחיל מספור חדש של הערות שוליים.
      בחיבור הזה יש בכל פרק כמה הערות מקושרות, שמפנות להערה שכבר הייתה לפני זה באותו הפרק.
      החיבור נערך על ידי בצורה כזו שאני עורך כל פרק בקובץ בפני עצמו, וכאשר אני מסיים פרק אני מצרף אותו בסוף הקובץ הגדול של כל הפרקים יחד.
      אחרי זמן רב, כשאני כבר לקראת הסוף, שמתי לב שכל מיני הערות מקושרות מפנות בכלל למקום אחר. וגיליתי שאחרי שעשיתי עדכון הערות מקושרות בקובץ הגדול אז הרבה מההערות המקושרות בעצם מפנות להערה קודמת בפרק אחר במקום להערה קודמת באותו הפרק (בגלל שהוא מזהה שהתוכן של שני ההערות הוא אותו התוכן), ובגלל זה מספר ההערה לא נכון - כי הוא לפי המספר של ההערת שוליים בפרק הלא נכון.

איך אפשר למנוע את זה?

הבהרה: אני עובד רק עם ווארד. כי אני לי שום מושג בעריכת ספרים עם תוכנות שמיועדות לכך, אני רק עורך את תוכן הספרים ולכן אני משתמש רק ווארד.

ד מנותק
      ד מנותק
      דאנציג
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@8438523
      לא כל כך הצלחתי להבין בדיוק קרה, כיצד יכול להיות שהוורד מזהה את תוכן ההערה, ולא את מספר ההערה.
      כיצד אתה עושה את ההפניה המקושרת?
      תבדוק עם זה, אולי זה יכול לעזור.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • 8 8438523

איך אפשר למנוע את זה?

9 מנותק
        9 מנותק
        975
        כתב נערך לאחרונה על ידי 975

למטה תחת כותרת העתק-סימניות שזה באמת בעיה
        אולי אחד מחברינו יוכל לפתור את זה עם איזה מאקרו
        הבאתי הכל למקרה ולא הבנתי נכון את הבעיה

אולי דרך השדות יש אפשרות לתקן
        זה דווקא דבר שנתקלתי בו בעבר -שלחתי כעת שאלה לחבר שדי מתמקצע בזה- אם אני יידע איך לסדר את זה בל"נ אני יעדכן

@דאנציג

אולי זה יכול לעזור

עד כמה שידוע לי זה מוחק או מסמן את מה שלא תקין. אבל בעיה כמו זה לא מתקן, גם ניסיתי כעת ולא הצלחתי.

פתרון בעיות בסימניות

אם הוספת סימניות למסמך והם גורמים לך לבעיות, השלב הראשון לפתרון בעיות הוא לוודא שבאפשרותך לראות אותן. כברירת מחדל, Word אינו מציג אותן.

כדי להציג את הסימניות במסמך, בצע שלבים אלה.

1. לחץ על קובץ >‏ אפשרויות >‏ מתקדם.

2. תחת הצג תוכן מסמך, בחר הצג סימניות ולחץ על אישור.
          אפשרויות Word‏
          c3950ae1-c2df-47c8-98c9-c0307e0c1f24-image.png
          50e33dcd-6ee8-40ea-8598-c41f5c564c49-image.png

מופיעה הודעת שגיאה במקום טקסט

Word את הטקסט "שגיאה! Bookmark Not Defined". או "שגיאה! מקור ההפניה לא נמצא." בעת עדכון שדה הכולל קישור מנותק לסימניה. באפשרותך לשחזר את הטקסט המקורי על-ידי הקשה על Ctrl+Z מיד לאחר קבלת הודעת השגיאה. באפשרותך להקיש Ctrl+Shift+F9 כדי להמיר את הטקסט בשדה לטקסט רגיל.

כדי לבדוק את הקישור הנותק, נסה את הפעולות הבאות:

• ודא שהסימניה עדיין קיימת אנשים לעתים למחוק בטעות סימניות בעת מחיקת טקסט אחר. כדי לבדוק זאת, ודא שבאפשרותך לראות את הסימניות במסמך.

• ודא כי שמות השדות מאויתים כראוי פריטים רבים המשתמשים בסימניות - לדוגמה, הפניות מקושרות ואינדקסים - נוספים כשדות. אם שם השדה אינו מאוית כראוי, ייתכן שתקבל הודעת שגיאה. לקבלת מידע נוסף על קודי שדה.

פריט המפנה לסימניה אינו מתעדכן כראוי

Word הוספת הפניות מקושרות כשדות. אם הפניה מקושרת אינה משקפת שינויים שאתה מבצע בסימניה שאליה הוא מפנה, עדכן את השדה. לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על קוד השדה ולאחר מכן לחץ על עדכן שדה בתפריט הקיצור.

הסימניה חסרה בערך טקסט אוטומטי

בעת יצירת ערך טקסט אוטומטי המכיל סימניה, הקפד לבחור את כל הטקסט הכלול בסימניה, כולל הסוגריים המרובעים של הסימניה הפתיחה והסיום.

אם אתה מאחסן טקסט המכיל סימניה כערך טקסט אוטומטי, Word מאחסן את הסימניה עם הערך. אם תוסיף את ערך הטקסט האוטומטי יותר מפעם אחת למסמך, Word את הסימניה מהערך הקודם ותצרף אותה לערך העדכני ביותר.

תוצאות בלתי צפויות בעת עריכת סימניה

באפשרותך לגזור, להעתיק ולהדביק פריטים המסומנים בסימניה. באפשרותך גם להוסיף טקסט לפריטים מסומנים ולמחוק ממנו טקסט. להלן שינויים שתוכל לבצע בסימניות ובתוצאות שניתן לצפות להן.

העתק סימניות

• אם תעתיק חלק מבלוק טקסט המסומן בסימניה או חלק מבלוק טקסט המסומן בסימניה למיקום אחר באותו מסמך, הסימניה תישאר עם אותו פריט מקורי והעותק לא יסומן.

• אם אתה מעתיק פריט מסומן שלם למסמך אחר, שני המסמכים מכילים פריטים זהים בעלי סימניות זהות.

גזירה ומחיקה של סימניות

• אם תגזור פריט מסומן שלם ולאחר מכן תדביק אותו באותו מסמך, הפריט והסימניה יעבירו אותו למיקום החדש.

• אם תמחק חלק מפריט מסומן, הסימניה תישאר עם שאר הטקסט.

הוספה לסימניות

• אם תוסיף טקסט בין שני תווים המוקפים בסימניה, הטקסט הנוסף ייכלל בסימניה.

• אם תלחץ ישירות אחרי הסוגר הפותח של סימניה ולאחר מכן תוסיף טקסט או גרפיקה לפריט, התוספת תיכלל בסימניה.

• אם תלחץ ישירות אחרי הסוגר הסיום של סימניה ולאחר מכן תוסיף לפריט, התוספת לא תיכלל בסימניה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        0
        • חוקי הפורום
        • פופולרי
        • לא נפתר
        • משתמשים