להורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!
-
@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
הבינה מלאכותית באפליקציה לא מסננת כלל ועיקר!!!
וכן האופציה של פתיחת סרטוני יוטיוב לא מוגבלת לסרטונים ספציפיים או חסומים דווקא
כך שבמידה ואין לכם סינון על האינטרנט יפתח לכם כל מה שתבקשו!
על כן כל מי שאין לו סינון על המכשיר - ידע ויבין שמדובר בבינה מלאכותית ללא סינון!
וכן גם מי שהעלים במכשיר שלו את האפליקציית יוטיוב על ידי תוכנת חסימה זו או אחרת - ידע שהאפליקציה הזו פותחת את יוטיוב בצורה שונה כך שאפילו אם חסום לכם יוטיוב זה יפתח בתוך האפליקציה בחלונית קטנה והוא פותח ממש כל סרטון שתבקש ממנו גם תוכן לא בסדר!
בקיצור אני קורא מכאן למפתח האפליקציה אנא או שתחסום את האופציה או שתגדיר סינון!!!הבינה המלאכותית באפליקציה לא אמורה להיות מסוננת בעצמה. הסינון הוא לכל אחד כפי רמת הסינון המותקן על המכשיר שלו. אם הסינון לא מאשר את התוכן - לא תוצג התשובה! לא עליי מוטלת האחריות לסנן את מכשירי עם ישראל, בפרט שכל אחד צרכיו שונים, ומה שפתוח בסינון א' לא פתוח בסינון ב' וכו' ואכמ"ל, אלא זה בדיוק התפקיד של הסינונים למיניהם.
מה גם שמה שלא אעשה - תמיד יימצא חכם בעיני עצמו שיחכים את הציבור איך הוא הצליח בכל זאת לפרוץ את הפרומפט מערכת.אגב, לא ראיתי שאתה כותב את זה על כל תוכנה ואפליקציה המשלבות AI, שרבות כאלה יש בפורום... במידה ואין סינון על המכשיר, המשתמש יכול להגיע לתוכן אסור גם בכל אפליקציית AI אחרת, וכן בדפדפנים ואפליקציות אחרות ואפילו בג'ימייל. האם בגלל זה יהיה אסור להעלות את אפליקציית ג'ימייל? בכל אפליקציה אפשר להשתמש שלא כהוגן במכשיר ללא סינון, כגון תמונות לא ראויות וכו'. האם הוספת אזהרה כזאת בכל אפליקציה ותוכנה שהועלו?
לגבי היוטיוב, כמובן אין לי אפשרות לבדוק כל סרטון וכל תוכן אם הם חסומים בנטפרי, אבל אם רק היה לך סינון במכשיר היית רואה שרק סרטונים שפתוחים בסינון נפתחים, בעוד שסרטונים חסומים לא נפתחים בסמארטי. לדוגמא בנטפרי אין בכלל אפשרות של פתיחת סרטוני יוטיוב ואתרי אינטרנט באפליקציה שלי, וכל תוכן שאינו מתאים לסינון התוכן של נטפרי מציג שגיאת שרת במקום תשובה.
מציע לך להתקין סינון על המכשיר ולהנות מסייען קולי שיכול לעשות כמעט הכל עבורך, אבל נכון - עדיין לא לסנן את עצמו. בשביל זה נועד הסינון
.או בלשונך הזהב:
"בקיצור אני קורא מכאן לכותב הפוסט אנא או שתסיר את האפליקציה או שתגדיר סינון!!!", אבל למכשיר...
@א.מ.ד. אני משתמש באפליקציה והיא פשוט עובדת נהדר זה אחד הדברים הכי מגניבים שראיתי בחיים שלי
אגב יש אפשרות להוסיף לה אופציה של הפעלה וכיבוי של נקודה חמה?
וכן כשמפעילים וויפי או פנס ובלוטוס היא יודעת להפעיל נהדר אבל היא לא מצליחה לכבות אותם אם אפשר להוסיף את האופציה חוץ מזה פשוט אליפותתתתתתתתת אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!
מחכים בכליון עיניים לכל עדכון
תודה רבה! -
@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
הבינה מלאכותית באפליקציה לא מסננת כלל ועיקר!!!
וכן האופציה של פתיחת סרטוני יוטיוב לא מוגבלת לסרטונים ספציפיים או חסומים דווקא
כך שבמידה ואין לכם סינון על האינטרנט יפתח לכם כל מה שתבקשו!
על כן כל מי שאין לו סינון על המכשיר - ידע ויבין שמדובר בבינה מלאכותית ללא סינון!
וכן גם מי שהעלים במכשיר שלו את האפליקציית יוטיוב על ידי תוכנת חסימה זו או אחרת - ידע שהאפליקציה הזו פותחת את יוטיוב בצורה שונה כך שאפילו אם חסום לכם יוטיוב זה יפתח בתוך האפליקציה בחלונית קטנה והוא פותח ממש כל סרטון שתבקש ממנו גם תוכן לא בסדר!
בקיצור אני קורא מכאן למפתח האפליקציה אנא או שתחסום את האופציה או שתגדיר סינון!!!הבינה המלאכותית באפליקציה לא אמורה להיות מסוננת בעצמה. הסינון הוא לכל אחד כפי רמת הסינון המותקן על המכשיר שלו. אם הסינון לא מאשר את התוכן - לא תוצג התשובה! לא עליי מוטלת האחריות לסנן את מכשירי עם ישראל, בפרט שכל אחד צרכיו שונים, ומה שפתוח בסינון א' לא פתוח בסינון ב' וכו' ואכמ"ל, אלא זה בדיוק התפקיד של הסינונים למיניהם.
מה גם שמה שלא אעשה - תמיד יימצא חכם בעיני עצמו שיחכים את הציבור איך הוא הצליח בכל זאת לפרוץ את הפרומפט מערכת.אגב, לא ראיתי שאתה כותב את זה על כל תוכנה ואפליקציה המשלבות AI, שרבות כאלה יש בפורום... במידה ואין סינון על המכשיר, המשתמש יכול להגיע לתוכן אסור גם בכל אפליקציית AI אחרת, וכן בדפדפנים ואפליקציות אחרות ואפילו בג'ימייל. האם בגלל זה יהיה אסור להעלות את אפליקציית ג'ימייל? בכל אפליקציה אפשר להשתמש שלא כהוגן במכשיר ללא סינון, כגון תמונות לא ראויות וכו'. האם הוספת אזהרה כזאת בכל אפליקציה ותוכנה שהועלו?
לגבי היוטיוב, כמובן אין לי אפשרות לבדוק כל סרטון וכל תוכן אם הם חסומים בנטפרי, אבל אם רק היה לך סינון במכשיר היית רואה שרק סרטונים שפתוחים בסינון נפתחים, בעוד שסרטונים חסומים לא נפתחים בסמארטי. לדוגמא בנטפרי אין בכלל אפשרות של פתיחת סרטוני יוטיוב ואתרי אינטרנט באפליקציה שלי, וכל תוכן שאינו מתאים לסינון התוכן של נטפרי מציג שגיאת שרת במקום תשובה.
מציע לך להתקין סינון על המכשיר ולהנות מסייען קולי שיכול לעשות כמעט הכל עבורך, אבל נכון - עדיין לא לסנן את עצמו. בשביל זה נועד הסינון
.או בלשונך הזהב:
"בקיצור אני קורא מכאן לכותב הפוסט אנא או שתסיר את האפליקציה או שתגדיר סינון!!!", אבל למכשיר...
@א.מ.ד. כמובן שלא באתי להתלונן
רק לעורר על כך שיכול לצאת מזה מכשול
הוא בכל מקרה אני מצאתי פתרון לעצמי איך לחסום את זה
אבל זה דבר מורכב קצת לא בשביל כולם -
דרך אגב האפליקציה ממש טובה ומאוד שימושית
ולכן כל כך חשוב לי שאם זה כזה מוצלח שלא יהיה בעיות -
@א.מ.ד. אני משתמש באפליקציה והיא פשוט עובדת נהדר זה אחד הדברים הכי מגניבים שראיתי בחיים שלי
וכן כשמפעילים וויפי או פנס ובלוטוס היא יודעת להפעיל נהדר אבל היא לא מצליחה לכבות אותם אם אפשר להוסיף את האופציה חוץ מזה פשוט אליפותתתתתתתתת אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה!@DYDY6137 כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
מערכת אנדרואיד לא מאפשרת את זה החל מגרסה 10 בערך.
@DYDY6137 כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
וכן כשמפעילים וויפי או פנס ובלוטוס היא יודעת להפעיל נהדר אבל היא לא מצליחה לכבות אותם אם אפשר להוסיף את האופציה
כן שמתי לב שזה קורה בחלק מהמכשירים החדשים יותר. בגרסה הבאה בעז"ה אנסה לתקן את זה.
חוץ מזה פשוט אליפותתתתתתתתת אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה!תודה על העידוד!
אשמח לשמוע על דברים שהיית רוצה שייכללו ביכולות של סמארטי.
-
@א.מ.ד. הצלחתי בסוף להתקין אבל כל פעם כשאני מבק ממנו משהו הוא קורס וכותב לי האפליקציה לא מגיבה ?
יכול להיות בגלל שאין לי דפדפן וגם השבתתי את ג'ימיניי ואת גוגל במכשיר? -
@MAKRO כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
@DYDY6137
גם אצלי קורסת
ואצלי הכל מותקן רגיל, יש דפדפן ואין מגבלות מיוחדות
יש נטפרי עם תעודות משתמש@א.מ.ד. עד עכשיו חשבתי שאני יחיד, אז לא הרגשתי מספיק בנוח להתלונן...
איזה מכשיר יש לך?
@DYDY6137 אולי תשתף איך הצלחת לפתור את מה שחווית? ואיזה מכשיר יש לך?
-
@DYDY6137
גם אצלי קורסת
יש נטפרי עם תעודות משתמש@א.מ.ד. עד עכשיו חשבתי שאני יחיד, אז לא הרגשתי מספיק בנוח להתלונן...
איזה מכשיר יש לך?
-
@DYDY6137
גם אצלי קורסת
איזה מכשיר יש לך?
@א.מ.ד. כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
יש לי גלקסי Z FLIP5 וכמה פעמים לא הצלחתי להתקין עד שבסוף הצלחתי ואז זה נתקע לי ואח''כ הסרתי והתקנתי שוב ושמתי מפתח API חדש והתחברתי עם חשבון גוגל ומאז זה עובד פצצה מהר ולא נתקע
בחיים שלי לא ראיתי מיזם כזה מוצלח ועוד בחינם אתה פשוט אלוף
למה אתה לא מעלה את זה לחנות שיותר אנשים יכירו את זה
אני המלצתי כבר ל3 חברים והם התקינו את זה היום
פשוט מושלם -
ב"ה, אחרי כמעט שנה וחצי שעבדתי על הפיתוח, ושחררתי בעבר גרסאות בטא, אני מתכבד לשחרר את גרסה 1.0 של סמארטי - סייען AI אישי דיגיטאלי לאנדרואיד, שמסוגל להפעיל עשרות פעולות שונות במכשיר שלכם באמצעות פקודות בשפה טבעית, לשוחח איתכם על כל נושא שתבחרו, ולתת לכם מידע מתעדכן מרחבי האינטרנט.

(צילומי-מסך נוספים בספויילר בסוף הפוסט!)עם סמארטי תוכלו לבצע מגוון פעולות ולקבל מידע בכל תחום ועניין בקלות ובמהירות.
סמארטי מצוייד גם ביכולות מתקדמות של למידת המשתמש, הרגליו וסביבתו, וקבלת מידע מההתראות שהתקבלו במכשיר (דורש הפעלה בהגדרות והרשאה מיוחדת).אז מה סמארטי יכול לעשות עבורך?
- חיוג לאנשי קשר ("חייג לאבא!")
- שליחת SMS לאנשי קשר ("שלח SMS ליהודה עם המילים בוקר טוב!")
- מוזיקה ומדיה ביוטיוב ("פתח ביוטיוב את סיבת הסיבות של ישי ריבו!", "פתח ביוטיוב את הפלייליסט של שירי שבת קרליבך!")
- ניווט ("נווט לכותל המערבי!")
- תרגום ("איך אומרים בסינית בוקר טוב?")
- שליטה בבלוטוס ("תפעיל את הבלוטוס!")
- שליטה ב-WIFI ("תשבית את הוייפיי!")
- הפעלת אפליקציות ("פתח את וואטסאפ!")
- מדידת טמפרטורה ("מה הטמפרטורה כאן?")
- סריקת ברקוד ("סרוק את הברקוד!")
- מידע על המכשיר ("כמה GB נשאר לי באחסון הפנימי?", "מהי גרסת האנדרואיד שלי?")
- מצלמה/וידיאו ("פתח את המצלמה!")
- צילום מסך ("צלם מסך!")
- יצירת תמונה ("צור תמונה של להקת אריות שוחים באגם!")
- פתיחת אתרי אינטרנט ("פתח את הויקיפדיה על בנימין נתניהו!")
- פתיחת חיפוש גוגל ("חפש בגוגל על דוב לבן!")
- מזג אוויר ("מה התחזית להיום באלעד?")
- שערי מט"ח ("כמה זה 55 דולר בשקלים נכון להיום?")
- רשימת קניות ("הוסף לרשימת הקניות 2 חלב ושמנת!", "מה יש ברשימת הקניות שלי?")
- הודעות Whatsapp ("שלח לישראל בוואטסאפ שאגיע מאוחר יותר הערב!")
- קבצים ("פתח את הקובץ 'הכל משמים' מהאחסון!")
- רדיו ("פתח את תחנת הרדיו קול-חי!")
- שיחות וקבלת מידע בכל נושא ("מתי השקיעה היום בבני ברק?", "תסביר לי במונחים פשוטים איך עובד מחשוב קוונטי!", "ספר לי סיפור מתח על רוחות רפאים!")
- שעון מעורר והתראות ("תעיר אותי עוד שעה וחצי!", "תזכיר לי להתקשר למשה בשמונה ורבע בערב!")
- גישה להתראות ("מה ההתראות האחרונות שקיבלתי?")
- מקומות וסביבה ("תציג לי מסעדות בקרבת מקום!", "תראה לי חניון קרוב!")
- תחבורה ציבורית ("תראה לי איך להגיע מבני ברק לירושלים בתחבורה ציבורית!")
- ניהול פרופילים ("העבר את המכשיר למצב נא לא להפריע!")
- פנס ("הפעל את הפנס!")
דברים נוספים:
- ידידותי למשתמש: העיצוב של סמארטי פשוט ונוח, עם ממשק בעברית מלאה!
- יעילות: כל המידע נמצא במקום אחד - לא צריך לעבור בין אפליקציות שונות!
- חיסכון בזמן: סמארטי ימצא עבורכם תשובות ומידע בצורה מהירה ומדויקת.
- חינמי לחלוטין: אין צורך לשלם על שימוש בסמארטי. עליכם רק להזין מפתח API חינמי של Gemini, ולהשתמש בהתאם למגבלות השימוש הנדיבות של השכבה החינמית (בפועל לא נתקלתי בתקרת המגבלה...)
- הבנה מלאה של שפה אנושית: סמארטי מבוסס על מודלי השפה המתקדמים ביותר של Gemini של Google.
- נגישות: סמארטי יכול לקבל את בקשתכם באמצעות צ'אט, או באמצעות זיהוי דיבור מתקדם של Google.
- הקראה קולית - הקראת התשובות ע"י סמארטי. נתין לבחור בין הקראה מיידית ופשוטה לבין קול אנושי טבעי שנוצר ע"י AI, אך נדרשת המתנה של כמה שניות עבור יצירת הקול ב-AI.
- גישה מכל מקום - ניתן להפעיל את סמארטי באופן מיידי מכל מקום במכשיר באמצעות לחצן הצד של המכשיר לאחר הגדרת סמארטי כסייען ברירת המחדל של המכשיר.
- עדכונים אוטומטיים מתוך האפליקציה.
- פתוח בנטפרי (דורש תעודת אבטחה מותקנת על המכשיר).
אשמח לקבל משוב על השימוש שלכם בסמארטי, בכדי שאוכל להמשיך ולשפר אותו.
אם יש לכם רעיונות לפעולות נוספות שאתם מעוניינים שסמארטי יבצע עבורכם, אשמח שתכתבו לי.להורדה:
גרסה 1.0
(להוריד כוכביות - נא לא להפיץ את הקישור ללא כוכביות!)שימו לב: בשל באג קטן, במעט מכשירים יש להעניק הרשאות דרך ההגדרות לפני פתיחת האפליקציה בפעם הראשונה. אסדר זאת בגרסה הבאה בעז"ה.
צילומי מסך נוספים בספויילר:
הגדרות:

רשימת היכולות של סמארטי:

רשימת הצ'אטים:

-
@YOLEVI כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
@א.מ.ד. הקישור חסום בנטפרי...
אפשר להעלות בקובץ זיפ?
תודהכנראה מישהו פרסם את הקישור המקורי ללא כוכביות...
יצרתי עותק בדרייב:
https://drive.google.com/file/d/1jLHgnRytonpppjB47z4B5ZyAdt*******BNPvfD/view?usp=sharing -
@א.מ.ד. כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
יש לי גלקסי Z FLIP5 וכמה פעמים לא הצלחתי להתקין עד שבסוף הצלחתי ואז זה נתקע לי ואח''כ הסרתי והתקנתי שוב ושמתי מפתח API חדש והתחברתי עם חשבון גוגל ומאז זה עובד פצצה מהר ולא נתקע
בחיים שלי לא ראיתי מיזם כזה מוצלח ועוד בחינם אתה פשוט אלוף
פשוט מושלם@DYDY6137 כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
מוזר... אם זה היה בעיה באפליקציה לא היה אמור לעזור מה שעשית...
צריך דמי הרשמה לגוגל פליי קונסול, וגם להתאים את ההרשאות המרובות שנצרכות מטבע הדברים לדרישות של גוגל פליי...
פשוט מושלם
-
אפליקציה מעולה
אני משתמש איתה המון
מאוד יעיל!
כמה דברים קטנים שלא עובדים- שליחת sms
הוא כותב מחפש איש קשר ונתקע! - הורדת תמונה
הוא יוצר תמונה וכותב שבשביל להוריד אותה צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על התמונה
זה לא מוריד כלום - לצערי האופציה של העתקת התשובה שלו לא עובדת
בשונה מהעתקת השאלה שעובדת מעוצב
העתקת התשובה מעתיקה ללוח את המחרוזת הבאה "●●●<br>"
בעיה זו קיימת רק בשיחה פעילה
בשיחות ישנות הוא כן מעתיק - כאשר מקריא את התשובה, אין דרך לעצור את ההקראה
זה אומר שגם אם אעבור לחלון אחר / אשלח שאלה חדשה או משהו הוא ממשיך להקריא
אלא אם כן אני סוגר את האפליקציה לגמרי
ממליץ לעשות כפתור - סיום הקראה
נ. ב. יש לי פתרון אישי לכל אחד שרוצה לסנן את השיחה עם הבינה מלאכותית באפליקציה
זה קצת מורכב
אבל לא דורש ידע מיוחד - שליחת sms
-
אפליקציה מעולה
אני משתמש איתה המון
מאוד יעיל!
כמה דברים קטנים שלא עובדים- שליחת sms
הוא כותב מחפש איש קשר ונתקע! - הורדת תמונה
זה לא מוריד כלום - לצערי האופציה של העתקת התשובה שלו לא עובדת
בשונה מהעתקת השאלה שעובדת מעוצב
העתקת התשובה מעתיקה ללוח את המחרוזת הבאה "●●●<br>"
בעיה זו קיימת רק בשיחה פעילה
בשיחות ישנות הוא כן מעתיק - כאשר מקריא את התשובה, אין דרך לעצור את ההקראה
זה אומר שגם אם אעבור לחלון אחר / אשלח שאלה חדשה או משהו הוא ממשיך להקריא
אלא אם כן אני סוגר את האפליקציה לגמרי
ממליץ לעשות כפתור - סיום הקראה
נ. ב. יש לי פתרון אישי לכל אחד שרוצה לסנן את השיחה עם הבינה מלאכותית באפליקציה
זה קצת מורכב
אבל לא דורש ידע מיוחד@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סמארטי - סייען ה-AI המתקדם לאנדרואיד גרסה 1.0 להורדה!:
הורדת תמונה
זה לא מוריד כלוםזה נמצא בתיקיית אנדרואיד/Data בתוך תיקיית האפלקציה של סייען.
שאר הבאגים שהזכרת קיימים גם אצלי.
- שליחת sms