באג | לא מצליח לשמור את הSIZE בשאיבה בSPD
-
@cfopuser הערכים האלה לא נכונים. התחלתי את השאיבה והוא כותב לי גודל מחיצה חורג וזה עובד רק עם מה שכתוב כשאתה לוחץ על זה בלמטה יעני כמו ש@המתעניין1 הראה
@נחמן-בניה כתב בבאג | לא מצליח לשמור את הSIZE בשאיבה בSPD:
הערכים האלה לא נכונים. התחלתי את השאיבה והוא כותב לי גודל מחיצה חורג וזה עובד רק עם מה שכתוב כשאתה לוחץ על זה בלמטה
מה שעשיתי עד עכשיו
את מה אתה מנסה לשאוב?
ניסיתי כמה גרסאות, ובכל אופן הבעיה לא בשאיבה אלא שהוא לא מצליח לשמור את הנתונים וממילא הוא צורב (את הFDL) במקום לצרוב
@נחמן-בניה תוכל להעלות הסרטת מסך איך אתה מכניס? -
הערכים האלה לא נכונים. התחלתי את השאיבה והוא כותב לי גודל מחיצה חורג וזה עובד רק עם מה שכתוב כשאתה לוחץ על זה בלמטה
מה שעשיתי עד עכשיו
את מה אתה מנסה לשאוב?
ניסיתי כמה גרסאות, ובכל אופן הבעיה לא בשאיבה אלא שהוא לא מצליח לשמור את הנתונים וממילא הוא צורב (את הFDL) במקום לצרוב
@נחמן-בניה תוכל להעלות הסרטת מסך איך אתה מכניס?@המתעניין1 אני סתם מנסה להבין איזה גירסא אתה מנסה לשאוב....יעני השאלה שלי היא מה מיוחד בגירסא שאתה רוצה לשאוב ממה שיש באינדקס?
-
מה שעשיתי עד עכשיו
את מה אתה מנסה לשאוב?
@נחמן-בניה תוכל להעלות הסרטת מסך איך אתה מכניס? -
@נחמן-בניה לא עבד לי, למה אתה לא מעלה לפה?