באג | תופעה מוזרה בהארקה
-
@רפאל-0 כתב בבאג | תופעה מוזרה בהארקה:
מעניין.
מקווה שאני לא יהיה טרוד עכשיו כל הסליחות עכשיו עם זה...
אדרבה, תעדכן אותנו.אז אכן שנינו צדקנו
חיברתי את המתח מח"ח לכמה רגעים
והכל הסתדר@תלת-פאזי כתב בבאג | תופעה מוזרה בהארקה:
והכל הסתדרהמשך הסיפור:
יום אחד הורדתי את הפחת של ח"ח, ושוב חזר הבעיה במגן ברגים, ומדדתי ואכן השתבש לו מיקום הגל
הבנתי שרק כאשר הוא מחובר לפחות עם השלילי לח"ח הוא מתאפס על הגל.היום ראיתי בחוברת הוראות שיש חיבור נוסף לשלילי
@תלת-פאזי כתב בבאג | תופעה מוזרה בהארקה:
ממיר, שיש לו רק חיבור אחד להארקה (בסמוך לכניסה ואין חיבור ביציאה)
חיבור ישירות לגוף הממיר (כלומר, בכבל של הOUTPUT, החיובי ושלילי מתחברים ישירות לתוך הממיר, וההארקה מתחבר בחוץ)
חשבתי שאם אני יחבר את ההארקה שם זה יסתדר, חיברתי, הורדתי את הפחת, ושוב השתבש מיקום הגל.כעת נפשי בשאלתי:
צילום מתוך החוברת מתורגם:האם זה קשור אליי, או שאני לא מבין אנגלית/ סינית/ טרנסלטית?
אבל זה מצריך קצת הכוונה מקצועית.
-
למיטב ידיעתי... מגע יבש משמש לפיקוד (כמו שכתוב בסינית שם).... לא אמור להשפיע על משהו... ואולי אני טועה
@mirol כתב בבאג | תופעה מוזרה בהארקה:
למיטב ידיעתי... מגע יבש משמש לפיקוד (כמו שכתוב בסינית שם).... לא אמור להשפיע על משהו... ואולי אני טועה
נכון, אך יש שם שני מצבים של המגע יבש
- פיקוד כמו שאתה אומר
- חיבור בין האפס להארקה, כאשר הממיר פועל במצב סוללה
השאלה האם זה נועד לפתור את הבעיה שלי, והאם אין בעיה לחבר את האפס וההארקה יחד (זכור לי משהו שעושים את זה רק כאשר יש הארקת יסוד?!)
-
- פיקוד כמו שאתה אומר
השאלה האם זה נועד לפתור את הבעיה שלי, והאם אין בעיה לחבר את האפס וההארקה יחד (זכור לי משהו שעושים את זה רק כאשר יש הארקת יסוד?!)
-
- פיקוד כמו שאתה אומר
-
@תלת-פאזי
יש כאן משהו קצת מבולבל.
אתה יכול לתאר איך נראית המערכת אצלך?
מי ההזנה שלך, איפה חברת חשמל בסיפור, ומי מחובר לאיפה.@רפאל-0 כתב בבאג | תופעה מוזרה בהארקה:
אתה יכול לתאר איך נראית המערכת אצלך?
מי שקשה לו להבין, זה עובד כך:
הממיר מקבל מתח מ: בטריות/ סולארי/ חשמל [/גנרטור (ישנם ממירים שיש כניסה נפרדת לגנרטור- אצלי אין)]
הממיר מוציא מתח לבית (מאווררים/ תאורה/ מקרר/ מחשב וכו')ניתן לתכנת את הממיר מהיכן יקח את המתח בעדיפות ראשונה שניה ושלישית
תמיד פאנלים סולארים יהיו בעדיפות ראשונה, אך ניתן לבחור כאשר אין סולארי האם הממיר יקח מהבטריה או מהחשמל
ועוד משהו: ניתן גם לשלב בעומסים שיקח גם מהפאנלים גם מהסוללות וגם מהרשת
וישנם ממירים שניתן גם להחזיר עודפים לרשת (למכור לחברת החשמל) -
- פיקוד כמו שאתה אומר
-
והכל הסתדרהמשך הסיפור:
יום אחד הורדתי את הפחת של ח"ח, ושוב חזר הבעיה במגן ברגים, ומדדתי ואכן השתבש לו מיקום הגל
הבנתי שרק כאשר הוא מחובר לפחות עם השלילי לח"ח הוא מתאפס על הגל.היום ראיתי בחוברת הוראות שיש חיבור נוסף לשלילי
ממיר, שיש לו רק חיבור אחד להארקה (בסמוך לכניסה ואין חיבור ביציאה)
חיבור ישירות לגוף הממיר (כלומר, בכבל של הOUTPUT, החיובי ושלילי מתחברים ישירות לתוך הממיר, וההארקה מתחבר בחוץ)
חשבתי שאם אני יחבר את ההארקה שם זה יסתדר, חיברתי, הורדתי את הפחת, ושוב השתבש מיקום הגל.כעת נפשי בשאלתי:
צילום מתוך החוברת מתורגם:האם זה קשור אליי, או שאני לא מבין אנגלית/ סינית/ טרנסלטית?
אבל זה מצריך קצת הכוונה מקצועית.
-
-
חיבור בין האפס להארקה, כאשר הממיר פועל במצב סוללה
למה שנרצה לעשות דבר כזה?
חיבור בין האפס להארקה, כאשר הממיר פועל במצב סוללה
למה שנרצה לעשות דבר כזה?
כאשר הממיר פועל על מצב סולארי/ סוללה- ואין כניסת מתח חברת חשמל
אין לו הארקה מהסוג הזה @רפאל-0 יגיד לנו איך היא נקראתאני רוצה לשער, שבשביל זה נועד המצב הזה, חיבור אפס והארקה- רק כאשר הממיר לא על מצב חברת חשמל (שאז הוא מקבל אחרי פחת וכבר חיברו את האפס והארקה- וא"א לחבר אותם שוב