שיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש
- 
בניתי אתר שבו ג'מיני מנהל שיחה עם עצמו על הנושא שאתם בוחרים   מה שצריך לעשות זה: - להנפיק מפתח API של גמיני
- לבחור נושא לשיחה
- לבחור דמות שואלת ודמות עונה
 ניתן גם לבחור בגמיני רגיל או בדמות מותאמת אישית - ולהתחיל את השיחה
 בהנאה!@מייבין-במקצת 
 חמוד ביותר!!!!!!
- 
בניתי אתר שבו ג'מיני מנהל שיחה עם עצמו על הנושא שאתם בוחרים   מה שצריך לעשות זה: - להנפיק מפתח API של גמיני
- לבחור נושא לשיחה
 בהנאה!
- 
@סודי-סודי הייתי ממליץ להוסיף אפשרות שיוכלו לעשות מזה פודקאסט קולי 
- 
@סודי-סודי הייתי ממליץ להוסיף אפשרות שיוכלו לעשות מזה פודקאסט קולי @אברהם-mch למה תייגת אותי? 
- 
@סודי-סודי הייתי ממליץ להוסיף אפשרות שיוכלו לעשות מזה פודקאסט קולי @אברהם-mch אתה מתכוון להקראה של השיחה עם המודל החדש של גמיני? 
- 
@אברהם-mch אתה מתכוון להקראה של השיחה עם המודל החדש של גמיני? 
- 
@אברהם-mch אני ינסה 
- 
@מייבין-במקצת יפה מאד 
- 
@מייבין-במקצת יפה מאד. 
 מי רואה את הנושא וההתכתבות?
 האם ניתן לעשות שיחה יותר ארוכה? אפשר אולי לעשות שיהיה ללא הגבלה עם כפתור לעצירה, ויכתב בצד כמה טוקנים זה לוקח [וכמה יש במסלול החינמי / כמה עולה כזה מספר טוקנים במסלול בתשלום]? {עריכה - כעת ראיתי שיש כפתור 'המשך שיחה', אך עדיין רצוי להוסיף מיספור טוקנים}
 זה שולח כאילו משתי משתמשים, או שזה מגיעה לאותה שיחה והוא פעם שואל ופעם עונה?
 איך זה עונה הרבה יותר מהר מAI STUDIO?
 איזה מודל זה משתמש?
- 
- לבחור נושא לשיחה
 בהנאה!@מייבין-במקצת  
 זה קרע אותי לגמריייייייוזה ממש מהיר, מה זה ג'ימיני 2.5 פלאש? יפה מאוד, יצא ממש נחמד... 
- 
@מייבין-במקצת אפשר לעשות שיהיה 2 מודלים שידברו אחד עם שני? למשל GPT וג'מיני 
- 
@מייבין-במקצת יפה מאד. 
 מי רואה את הנושא וההתכתבות?
 האם ניתן לעשות שיחה יותר ארוכה? אפשר אולי לעשות שיהיה ללא הגבלה עם כפתור לעצירה, ויכתב בצד כמה טוקנים זה לוקח [וכמה יש במסלול החינמי / כמה עולה כזה מספר טוקנים במסלול בתשלום]? {עריכה - כעת ראיתי שיש כפתור 'המשך שיחה', אך עדיין רצוי להוסיף מיספור טוקנים}
 זה שולח כאילו משתי משתמשים, או שזה מגיעה לאותה שיחה והוא פעם שואל ופעם עונה?
 איך זה עונה הרבה יותר מהר מAI STUDIO?
 איזה מודל זה משתמש?@אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: מי רואה את הנושא וההתכתבות? רק אתה זה נשמר בזיכרון של הדפדפן @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: האם ניתן לעשות שיחה יותר ארוכה? אתה יכול להמשיך עוד חמש סיבובים 
 ובעז"ה בהמשך אני יעשה שיהיה אפשר לבחור כמה סיבובים רוצים@אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: אפשר אולי לעשות שיהיה ללא הגבלה עם כפתור לעצירה כן אולי זה אפילו עדיף @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: ויכתב בצד כמה טוקנים זה לוקח אין לי מושג איך עושים את זה אני יבדוק את זה בהמשך @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: זה שולח כאילו משתי משתמשים, או שזה מגיעה לאותה שיחה והוא פעם שואל ופעם עונה? אותה שיחה @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: איך זה עונה הרבה יותר מהר מAI STUDIO?  @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: איזה מודל זה משתמש? כרגע 1.5 פרו בהמשך אני יעשה שיהיה ניתן לבחור @iosi-poli כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: מה זה ג'ימיני 2.5 פלאש? " @שמואל5 כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: אפשר לעשות שיהיה 2 מודלים שידברו אחד עם שני? למשל GPT וג'מיני אם יש עוד מודל עם מפתח API חינמי זה אפשרי 
 אם אין אז אפשר לעשות בין שתי מודלים של גמיני
- 
@אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: מי רואה את הנושא וההתכתבות? רק אתה זה נשמר בזיכרון של הדפדפן @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: האם ניתן לעשות שיחה יותר ארוכה? אתה יכול להמשיך עוד חמש סיבובים 
 ובעז"ה בהמשך אני יעשה שיהיה אפשר לבחור כמה סיבובים רוצים@אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: אפשר אולי לעשות שיהיה ללא הגבלה עם כפתור לעצירה כן אולי זה אפילו עדיף @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: ויכתב בצד כמה טוקנים זה לוקח אין לי מושג איך עושים את זה אני יבדוק את זה בהמשך @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: זה שולח כאילו משתי משתמשים, או שזה מגיעה לאותה שיחה והוא פעם שואל ופעם עונה? אותה שיחה @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: איך זה עונה הרבה יותר מהר מAI STUDIO?  @אהרן כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: איזה מודל זה משתמש? כרגע 1.5 פרו בהמשך אני יעשה שיהיה ניתן לבחור @iosi-poli כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: מה זה ג'ימיני 2.5 פלאש? " @שמואל5 כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: אפשר לעשות שיהיה 2 מודלים שידברו אחד עם שני? למשל GPT וג'מיני אם יש עוד מודל עם מפתח API חינמי זה אפשרי 
 אם אין אז אפשר לעשות בין שתי מודלים של גמיני@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: כרגע 1.5 פרו בהמשך אני יעשה שיהיה ניתן לבחור אההההה... 
 לכן זה כזה מהיר...
- 
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: כרגע 1.5 פרו בהמשך אני יעשה שיהיה ניתן לבחור אההההה... 
 לכן זה כזה מהיר...@iosi-poli כתב בשיתוף | מה קורה כשGemini מדבר עם עצמו? - אתר חדש: לכן זה כזה מהיר... לכן אני רוצה לעשות שיהיה אפשר לבחור מודל יש מהירים יותר יש מהירים פחות 
 יש מתקדמים יותר יש מתקדמים פחות