המלצה | Grok 4 זמין כעת בחינם לכולם באופן זמני!!!
-
xAI החליטו לאפשר לכלל המשתמשים באופן זמני שימוש במודל Grok 4 - החדש והמתקדם ביותר שלהם, שלפי מרבית המבחנים הוא כרגע המודל הטוב ביותר בעולם, גם אחרי שחרור GPT 5, עם מגבלות שימוש נדיבות, במסגרת חלון קידום למודל. נצלו את ההזדמנות!!!
מצב AUTO מנתב אוטומטית את הבקשה ל-Grok 4, אך אפשר גם לאלץ שימוש באמצעות מצב EXPERT.
-
xAI החליטו לאפשר לכלל המשתמשים באופן זמני שימוש במודל Grok 4 - החדש והמתקדם ביותר שלהם, שלפי מרבית המבחנים הוא כרגע המודל הטוב ביותר בעולם, גם אחרי שחרור GPT 5, עם מגבלות שימוש נדיבות, במסגרת חלון קידום למודל. נצלו את ההזדמנות!!!
מצב AUTO מנתב אוטומטית את הבקשה ל-Grok 4, אך אפשר גם לאלץ שימוש באמצעות מצב EXPERT.
@א.מ.ד. כתב בהמלצה | Grok 4 זמין כעת בחינם לכולם באופן זמני!!!:
פורסם כאן לפני מספר ימים, אם כי הפוסט שלך קצת יותר מפורט
-
@א.מ.ד. כתב בהמלצה | Grok 4 זמין כעת בחינם לכולם באופן זמני!!!:
@NH.LOCAL
אף אחד לא הביא קישור... -
@NH.LOCAL
אף אחד לא הביא קישור...@ברי-קלמנוביץ כתב בהמלצה | Grok 4 זמין כעת בחינם לכולם באופן זמני!!!:
@NH.LOCAL
אף אחד לא הביא קישור...על גוגל שמעת?
זה הקישור בכל אופן https://grok.com
-
@א.מ.ד. למעשה הוא ממש מוגבל. משהו כמו 5 שאילתות ל 12 שעות.
אבל נראה לי שהרווח מזה שלפחות גרוק 3 פחות מוגבל למשתמש החינמי.
אגב באפליקציה יש אופציה גם למשתמש החינמי ליצירת סרטונים מטקסט ותמונה (אני אישית חושב שזה לא מי יודע מה אבל מאסק עושה על זה הרבה רעש)@NH.LOCAL כתב בהמלצה | Grok 4 זמין כעת בחינם לכולם באופן זמני!!!:
אני פירסמתי מילה במילה מה שמאסק פירסם -
@א.מ.ד. למעשה הוא ממש מוגבל. משהו כמו 5 שאילתות ל 12 שעות.
אבל נראה לי שהרווח מזה שלפחות גרוק 3 פחות מוגבל למשתמש החינמי.
אגב באפליקציה יש אופציה גם למשתמש החינמי ליצירת סרטונים מטקסט ותמונה (אני אישית חושב שזה לא מי יודע מה אבל מאסק עושה על זה הרבה רעש)@NH.LOCAL כתב בהמלצה | Grok 4 זמין כעת בחינם לכולם באופן זמני!!!:
אני פירסמתי מילה במילה מה שמאסק פירסם@אריאלל כתב בהמלצה | Grok 4 זמין כעת בחינם לכולם באופן זמני!!!:
אגב באפליקציה יש אופציה גם למשתמש החינמי ליצירת סרטונים מטקסט ותמונה (אני אישית חושב שזה לא מי יודע מה אבל מאסק עושה על זה הרבה רעש)
זה מה שהוא עצמו כתב לי:
אמרו לי שגרוק 4 יוצר סרטון מתמונה וטקסט
יש מידע שמציין ש-Grok, מפיתוח xAI, כולל יכולות מתקדמות, כולל שילוב של תמונות וטקסט, ואף פיתוחים כמו Grok Imagine שמאפשרים יצירת סרטונים מטקסט ותמונות. עם זאת, נכון להיום (אוגוסט 2025), אני לא מסוגל ליצור סרטונים ישירות. היכולות שלי מוגבלות לעיבוד תמונות קיימות, עריכתן, או מתן רעיונות ותמיכה בתכנון. אם אתה מעוניין, אוכל לעזור לך לערוך את התמונה שהעלית או להציע דרכים להפוך אותה לחלק מסרטון באמצעות כלים אחרים. מה דעתך?
-
עזבו כן תמונות או לא תמונות. אני התלהבתי מיכולת הניתוח שלו והבנת בעיות. היה לי כמה פעמים בהם כתבתי קוד מסוים עם AI STUDIO והגענו לשגיאה מסוימת ו AI STUDIO התחיל להסתובב סביב עצמו שוב ושוב בלי למצוא שום פתרון לבעיה. איך שנתתי לגרוק 4 את הבעיה הוא פתר אותה בשניות! כמו"כ היה עוד פעם בה ניסיתי לעשות איזשהו זיהוי אוטומטי לאתר, ו AI STUDIO לא הצליח לעלות על הבעיה מדוע זה לא מתבצע כראוי, ואילו גרוק 4 פשוט ניגש 'למעיישה' וניגש בעצמו לאתר המדובר ובדק בכוחות עצמו את כל המאפיינים שלו וחזר אלי עם תשובה מסודרת ומפורטת ו-נכונה!
מאז אני משתמש עם AI STUDIO לכתיבת קוד וגרוק 4 הוא פותר הבעיות שלי.
אז כן יש תמונות וסרטונים או לא?