מדריך | שינוי כונן מNTFS לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם
-
בעקבות זה - כתבתי מדריך מצולם.
(בסוף הפוסט - קישור למדריך מקיף בעניין של @KINGYOS)הערה חשובה: זה לא אמור למחוק נתונים - כך אני יודע, וכך גם מבדיקה שעשיתי עכשיו. אבל אני לא לוקח אחריות, בכל מקרה עדיף לגבות נתונים קודם!
(מועיל רק אחרי שהכונן כבר מוגדר NTFS - אם לא תצטרך לשנות אותו קודם ל NTFS דרך שורת הפקודה, מי שלא מכיר - שיעשה גוגל) :
יש להוריד את התוכנה מהקישור הזה
אחרי ההתקנה להיכנס לקיצור דרך בשולחן העבודה שלך, יופיע לך כך, תלחץ איפה שהחץ:
לאחר מכן תראה את הכונן שלך - בשורה השנייה ( למעלה אל תיגע זה הכונן של המחשב, אתה יכול להרוס שם דברים אם אתה לא יודע מה אתה עושה!)
תלחץ עליו, תראה שורה של אפשריות מצד שמאל, תלחץ איפה שהחץ (יכול להיות שחלק מהאפשרויות מוסתרות - תלחץ על החץ הקטן וזה יוצג)
אחרי הלחיצה יפתח לך חלון כזה, תלחץ אישור:
וכן תלחץ אישור בחלון הבא שיעלה.
כך התהליך נראה:
ובסיום תבוא הודעה זו:
תלחץ בצד ימין למטה - זה יחזור למסך הבית, שם תוכל לראות שהכונן השתנה לFAT32.
תוכל לראות זאת גם במאפיינים:
בהצלחה.
עריכה: הרב @ייייי הפנה אותי למדריך המדהים של @KINGYOS על כל עניני שינוי כוננים בכל הפורמטים. יש שם את כל האפשרויות.
כנסו ותהנו.@יאיר-דניאל כתב במדריך | שינוי כונן מNTFX לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
נ.ב. זה לא אמור למחוק נתונים - כך אני יודע, וכך גם מבדיקה שעשיתי עכשיו, אבל אני לא לוקח אחריות, בכל מקרה עדיף לגבות נתונים קודם!
הערת אזהרה חשובה ביותר, כדאי לכתוב אותה בראשית המדריך.
-
(בסוף הפוסט - קישור למדריך מקיף בעניין של @KINGYOS)הערה חשובה: זה לא אמור למחוק נתונים - כך אני יודע, וכך גם מבדיקה שעשיתי עכשיו. אבל אני לא לוקח אחריות, בכל מקרה עדיף לגבות נתונים קודם!
(מועיל רק אחרי שהכונן כבר מוגדר NTFS - אם לא תצטרך לשנות אותו קודם ל NTFS דרך שורת הפקודה, מי שלא מכיר - שיעשה גוגל) :
לאחר מכן תראה את הכונן שלך - בשורה השנייה ( למעלה אל תיגע זה הכונן של המחשב, אתה יכול להרוס שם דברים אם אתה לא יודע מה אתה עושה!)
תלחץ עליו, תראה שורה של אפשריות מצד שמאל, תלחץ איפה שהחץ (יכול להיות שחלק מהאפשרויות מוסתרות - תלחץ על החץ הקטן וזה יוצג)
כך התהליך נראה:
ובסיום תבוא הודעה זו:
בהצלחה.
עריכה: הרב @ייייי הפנה אותי למדריך המדהים של @KINGYOS על כל עניני שינוי כוננים בכל הפורמטים. יש שם את כל האפשרויות.
כנסו ותהנו.@יאיר-דניאל
כהוספה למדריך
יש כאן
https://mitmachim.top/topic/28243/בעיה-המחשב-עולה-לאט-מהרגיל-מה-עושים
בהתחלה שמתי 3 נושאים שם
שמה אני מנסה להמיר דיסק דינמי לרגיל
וגם MBR לGPT
ומבלי לאבד נתונים
וב"ה הצלחתי. למי שצריך יעויי"ש. -
@דאבל כתב במדריך | שינוי כונן מNTFX לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
NTFS
צודק, סורי, פשוט כתבתי מהר...
תיקנתי@יאיר-דניאל כתב במדריך | שינוי כונן מNTFX לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
@דאבל כתב במדריך | שינוי כונן מNTFX לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
NTFS
צודק, סורי, פשוט כתבתי מהר...
תיקנתיגם בכותרת
-
כך התהליך נראה:
ובסיום תבוא הודעה זו:
בהצלחה.
כנסו ותהנו.@יאיר-דניאל כתב במדריך | שינוי כונן מNTFX לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
נ.ב. זה לא אמור למחוק נתונים - כך אני יודע, וכך גם מבדיקה שעשיתי עכשיו, אבל אני לא לוקח אחריות, בכל מקרה עדיף לגבות נתונים קודם!
כדאי מאוד לגבות את הנתונים, אני המרתי פעם עם תוכנה דומה (יש הרבה כאלו ברשת ובפורום) כונן של 100 ג'יגה, ונדפק לי חלק מהחומר, אז שימו לב.
-
@יאיר-דניאל
כהוספה למדריך
יש כאן
בהתחלה שמתי 3 נושאים שם
וגם MBR לGPT
ומבלי לאבד נתונים
וב"ה הצלחתי. למי שצריך יעויי"ש.@הנני-העני כתב במדריך | שינוי כונן מNTFX לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
כהוספה למדריך
יש כאן
בהתחלה שמתי 3 נושאים שם
וגם MBR לGPT
ומבלי לאבד נתונים
וב"ה הצלחתי. למי שצריך יעויי"ש.אשמח להסבר ברור יותר - איזה חלק אתה חשוב שצריך לצרף למדריך?
-
@הנני-העני כתב במדריך | שינוי כונן מNTFX לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
כהוספה למדריך
יש כאן
בהתחלה שמתי 3 נושאים שם
וגם MBR לGPT
ומבלי לאבד נתונים
וב"ה הצלחתי. למי שצריך יעויי"ש.אשמח להסבר ברור יותר - איזה חלק אתה חשוב שצריך לצרף למדריך?
@יאיר-דניאל כתב במדריך | שינוי כונן מNTFS לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
@הנני-העני כתב במדריך | שינוי כונן מNTFX לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
כהוספה למדריך
יש כאן
בהתחלה שמתי 3 נושאים שם
וגם MBR לGPT
ומבלי לאבד נתונים
"שינויים במחיצות במחשב שלכם ללא איבוד נתונים"
MBR TO GPT
דינמי לבסיסי
FAT32 TO NTFS
וככה רשימה של מדריכים.. -
@יאיר-דניאל כתב במדריך | שינוי כונן מNTFS לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
כהוספה למדריך
יש כאן
בהתחלה שמתי 3 נושאים שם
וגם MBR לGPT
ומבלי לאבד נתונים
MBR TO GPT
דינמי לבסיסי
FAT32 TO NTFS
וככה רשימה של מדריכים..@הנני-העני כתב במדריך | שינוי כונן מNTFS לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
MBR TO GPT
דינמי לבסיסי
FAT32 TO NTFS
וככה רשימה של מדריכים..תודה!
אעבוד על ע"ז מאוחר יותר, בל"נ. -
@הנני-העני כתב במדריך | שינוי כונן מNTFS לFAT32 - ללא מחיקת הנתונים - מדריך מצולם:
MBR TO GPT
דינמי לבסיסי
FAT32 TO NTFS
וככה רשימה של מדריכים..תודה!
אעבוד על ע"ז מאוחר יותר, בל"נ. -
@ייייי צודק!
לא הכרתי.
מדריך ממש מדהים ומפורט.
בכ"א אשאיר את המדריך הזה - כיון שהתמונות של השינוי ע"י תוכנת AOMEI שהוא הביא זה מגירסא ישנה יותר.
אוסיף לפוסט קישור למדריך שלו.
תודה על ההערה וההפניה.