המלצה | תוכנת timeOS- תוכנה חובה לכל מי שרוצה לשדרג את הפגישות הוירטואליות שלו..
-
נזכרתי היום בתוכנה המיוחדת timeOS, שאני משתמש בה מלא זמן ונהנה ממנה במיוחד.
הרצתי עליה חיפוש בפורום, ולהפתעתי גיליתי שכאן היא לא מוכרת משום מה..אז באתי לגלות לכם את הכלי הבא שמאד מהר אתם תתמכרו אליו:
timeOS(בהמשך אני מביא קישור לחודש חינם למערכת)
התוכנה מצטרפת אליכם בפגישות זום או בגוגל מיטס שאתם עורכים (מארחים או מתארחים), ומקליטה את כל השיחה, ומתמללת הכל לפי דוברים, היא מזהה מי אומר מה וכותבת ושומרת הכל.
וזה החלק הקטן.החלק המעניין יותר הוא שהיא יוצרת סיכום של השיחה, שאפשר לשאול אותו שאלות והוא יודע הכל!!
לדוגמה, אם ערכתי עכשיו שיחה של שעה עם מנהל ארגון הדף היומי העולמי, ובה דיברנו על התוכניות שלנו לשנה הקרובה ועל ארועי הסיומים הבאים, והכנו לנו רשימת מטלות ומשימות, אנשים שצריך להשיג, ועוד כהנה וכהנה
וכמובן שתוך כדי הפגישה הייתי עסוק מכדי לכתוב הכל..
אני יכול פשוט להכנס לתוך המערכת, לפגישה האחרונה שלי, ולראות סיכום של כל השיחה ומי אמר מה ומתי.
והדובדבן שבקצפת (אחד מהם לפחות,) הוא שאני יכול גם לשאול שאלות ולקבל תשובות על מה שהיה בשיחה!
לדוגמה אני שואל: "מהם המטלות שאני צריך להשיג בשבןעיים הקרובים?" ומקבל מיד תשובה מפורטת שמקלה עליי את העבודה.
המערכת גם מזכירה לכם בצורה נוחה ואינטואיטיבית על הפגישות הבאות שלכם, ומודיעה כשהסיכום מהפגישה הקודמת נוצר.יש עוד כמה מעלות, אבל הזמן שלנו יקר, תנסו ותתמכרו!
נ.ב. אם אתם מצטרפים דרך הקישור הזה למערכת, אתם ואני מקבלים חודש חינם להתנסות במערכת.
עריכה מעצבנת, כדי לקבל את החודש בחינם, צריך לרכוש מנוי פרו לשנה במערכת
זה עדיין שווה! אבל זה כבר לא החינם שרצינו..