דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. קטגוריות בהרצה
  3. תכנות
  4. בינה מלאכותית - AI
  5. עזרה הדדית - בינה מלאכותית
  6. בעיה | יש מגבלת תמונות ב- GPT PLUS?

בעיה | יש מגבלת תמונות ב- GPT PLUS?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בינה מלאכותית
3 פוסטים 3 כותבים 116 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ מנותק
    מ מנותק
    מומחה
    כתב נערך לאחרונה על ידי

לאחר שעשיתי מנוי של GPT PLUS עבדתי על כמה תמונות שהעליתי ושיניתי וכו' וכו', עוד באותו היום הראשון למנוי (לאחר כמה עשרות בודדות של תמונות) הוא כותב לי:
    נתקלת במגבלת תכנית הפלוס ליצירת תמונות. תוכל ליצור תמונות נוספות כאשר המגבלה תתאפס בעוד 720 שעות ו-0 דקות.
    שאלתי אותו אם יש הגבלה על יצירת התמונות והוא ענה לי:
    **גם בתוכנית ChatGPT Plus (פרימיום), יש מגבלה על מספר התמונות שניתן ליצור בעזרת הכלי הגרפי. המגבלה מתאפסת בדרך כלל אחת ל-30 יום, אבל היא נמדדת לפי שימוש – כלומר, ככל שמייצרים יותר תמונות, מתקרבים מהר יותר לתקרה.

כרגע קיבלת את ההודעה שהגעת למגבלה, ולכן אי אפשר לייצר תמונות נוספות עד שתתאפס – זה קורה אוטומטית תוך 720 שעות (כלומר 30 ימים מהשימוש הראשון).**

מה אפשר לעשות?
    ולמה זה ככה, בכל המקומות קראתי קודם שזה בלי הגבלה?!

NH.LOCALN C 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • מ מומחה

לאחר שעשיתי מנוי של GPT PLUS עבדתי על כמה תמונות שהעליתי ושיניתי וכו' וכו', עוד באותו היום הראשון למנוי (לאחר כמה עשרות בודדות של תמונות) הוא כותב לי:
      נתקלת במגבלת תכנית הפלוס ליצירת תמונות. תוכל ליצור תמונות נוספות כאשר המגבלה תתאפס בעוד 720 שעות ו-0 דקות.
      **גם בתוכנית ChatGPT Plus (פרימיום), יש מגבלה על מספר התמונות שניתן ליצור בעזרת הכלי הגרפי. המגבלה מתאפסת בדרך כלל אחת ל-30 יום, אבל היא נמדדת לפי שימוש – כלומר, ככל שמייצרים יותר תמונות, מתקרבים מהר יותר לתקרה.

כרגע קיבלת את ההודעה שהגעת למגבלה, ולכן אי אפשר לייצר תמונות נוספות עד שתתאפס – זה קורה אוטומטית תוך 720 שעות (כלומר 30 ימים מהשימוש הראשון).**

מה אפשר לעשות?

NH.LOCALN מנותק
      NH.LOCALN מנותק
      NH.LOCAL
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@מומחה לעולם אל תשאל את צ'אט GPT שאלות על עצמו, כי הוא פשוט לא יודע ומבלבל את השכל.

מגבלת יצירת התמונות היא מגבלה יומית ככל הנראה, אולי אפילו מגבלה למספר שעות בלבד. בטח ובטח שלא מגבלה חודשית.

אם תנסה ליצור תמונה אתה אמור לראות כתוב מתי הפעם הבאה שתוכל שוב ליצור תמונות

אתר הפרוייקטים החדש!
      https://nhlocal.github.io

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • מ מומחה

מה אפשר לעשות?

C מנותק
        C מנותק
        cfopuser
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מומחה אני יודע שההגבלה היא לפי שעות עומס בד"כ אבל ההגבלה משתחררת כול 3 שעות ברישמי
        במציאות בחיים לא חיכיתי יותר מ20 דק'

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        0
        • חוקי הפורום
        • פופולרי
        • לא נפתר