חסימה חינמית (mdm) נסגר...
-
@izhak תוסיף את
g.whatsapp.net
g-fallback.whatsapp.net
לרשימות לבנים שנמצא ברשימות לבנות (הסמל האחרון אם זה סמלים)
תוסיף.את הדומיינים האלה (מארח) ואז יהיה לך רק תמונות מטושטשות - לא ירדו התמונות...לאימות -
v.whatsapp.net -
@izhak נוסף מסלול "וואטסאפ" עם הדומיינים האלו! (מחכה לבדיקות שלכם שזה כמו שכתבתי - שיש רק תמונות מטושטשות)
-
@izhak נוסף מסלול "וואטסאפ" עם הדומיינים האלו! (מחכה לבדיקות שלכם שזה כמו שכתבתי - שיש רק תמונות מטושטשות)
@אפרים-ד יש לי הצעה לייעול (לא בשבילי, אלא באופן כללי)
שיהיה אפשרות שמי שעושה נעילה לגמרי גם עם סיסמה, שזה יעלים גם את האפלירציה מרשימת האפליקציות במכשיר, כי בכל מקרה כבר אין מה להיכנס לשם -
אפשרי גם להכניס את הקוד ישירות בטרמינל במכשיר עם termux?
וראיתי שיש משהו שזה תקע לו את הטלפון, ממה להזהר כדי שלא יקרה גם לי?
-
@avrasha חסום תמונות ווידאו!
נשאר בערוצים - רק המילים...
(יורד רק תמונות מטושטשות.. סטטוס זה גם וידאו בדרך כלל או תמונה)(לדעתי לא כדאי לחסום ב"נגישות" או ב"גישה לנתוני שימוש" כל זמן שיש מכשירים רשמיים שאפשר לעשות ניקוי כל מה שברקע ואז הוואטסאפ פתוח...)
-
@over נעילת הגדרות והסרה - נועל לגמרי אפשרויות ניהול והסרת ה mdm!
עשוי למי שרוצה להשאר עם החסימה לצמיתות בלי אפשרות להחליף משהו...
לא הבנתי מה הפירוש הקוד בטרמוקס?
אם אתה מתכוון להפעלת החסימה יש דרכים + הוראות בתוך האפליקציה איך להפעיל את החסימה!@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.9 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
נעילת הגדרות והסרה - נועל לגמרי אפשרויות ניהול והסרת ה mdm!
ענית לי?
התכוונתי שמי שרוצה לחסום לצמיתות גם לא צריך בכלל לראות את האפליקציה הזו, אז אפשר להסתיר אותה... -
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.9 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
נעילת הגדרות והסרה - נועל לגמרי אפשרויות ניהול והסרת ה mdm!
ענית לי?
התכוונתי שמי שרוצה לחסום לצמיתות גם לא צריך בכלל לראות את האפליקציה הזו, אז אפשר להסתיר אותה...@צבי-דורש-ציון מה הבעיה שידע שזה חסום ואיך
-
@צבי-דורש-ציון מה הבעיה שידע שזה חסום ואיך
@אפרים-ד לא בעיה, אם הוא רוצה שלא יציק לו בעין סתם עוד אפליקציה
-
@אפרים-ד אז למה אני השארתי אפליקציות כמו אמס וכיכר השבת ברשימה לבנה וזה אומר שגיאה בטעינת הנתונים או דף האינטרט אינו זמין
-
הסינון הזה אגדה!
יש סיכוי שמישהו מצלם לי או מסביר לי איזה מסלולים יש ומה הם כוללים? -
מ משהקפלן התייחס לנושא זה
-
@אפרים-ד איך מסירים את האפליקציה ?
@יעקב-ישראל במסך הראשי - 3 נקודות יש הסרה
-
האפליקציה והפרויקט אינם זמינים יותר.
המסלולים השונים ל vpn גם לא זמינים. (אפשר להחליף למסלול ידני או קישור ידני.)
האפליקציה פותחה בשעתו לבנתיים עד שקיידרואיד יחזור לפעילות. (המצב הנוכחי של קיידרואיד לא ידוע לי בדיוק...)
בסוף האפליקציה התפתחה ונהיתה פונקציונלית ושימושית מאוד, אבל עדיין בלי ממשק נוח ומובן... (כי הכל היה רק לבנתיים)
באמצע התפתח גם - טריפליו mdm - כיום אני לא יודע מה מצבו... נראה לי עבר לחברה מתקדמת.
התפתח גם אייבלוק (או secure guard..) - חינמית לגמרי ממשק ידידותי ונוח, ומתקדם מאוד, ונוסף שם גם ה vpn שלי, (בכלל pcapdroid שערכתי קצת...) ונראה לי שהוא היחיד עם ה vpn באופן חינמי עם התאמה אישית. (שזה היה העיקר בשבילי באפליקציה שלא צריך שרת ל vpn והוא חינמי. ומהיר עם שפת תכנות c שזה מהיר להרצת vpn באנדרואיד)
עד שהגיע הזמן לעזוב מכמה סיבות שלי. (מלכתחילה זה היה רק לבנתיים... וכיום שיש כבר אייבלוק כבר לא צריך עוד מישהו עם ממשק ישן שיעשה אותו דבר...)
אחד מהסיבות - אני לא אהבתי את זה שאנשים חוסמים את המכשיר שלהם חצי חצי... ועם איפוס מכשיר הכל מתאפס.
עוד אחד מהסיבות - אנשים מוכרים את האפליקציה ומנצלים אנשים אחרים כאילו שזה שלהם - כי לא כתבתי ברור עד היום שזה חינמית לגמרי... ומאיפה בדיוק זה מגיע ומי פיתח וכו' (אין לי בעיה שמי שהגדיר את האפליקציה שיקח סכום קטן על ההגדרה... כי זה מסובך קצת ואין בדיוק מדריך מלא למשתמש הרגיל...)
לגבי המסלולים מי שהתקין עד היום הכל פעיל.
אני מוחק מהגיטהוב את המסלולים
ומי שהיה לו המסלול הישן ישאר המסלול הישן בזיכרון פנימי של החסימה.@אפרים-ד תודה רבה וברוך תהיה על החסימה.
התקנתי אותה לראשונה כעת על מולטימדיה TS18.האם יש דרך לעדכן אפליקציות דרך החנות?
אין לי בעיה בהתקנות חדשות, העיקר שהאינטרנט מסונן.אולי ניתן לאשר ברשימה הלבנה את האפליקצייה של @TripleU
UUUpdater – המעדכן-אפליקציות החדש (והכי טוב)
עבור עדכונים שוטפים..יישר כח !
-
@אפרים-ד תודה רבה וברוך תהיה על החסימה.
התקנתי אותה לראשונה כעת על מולטימדיה TS18.האם יש דרך לעדכן אפליקציות דרך החנות?
אין לי בעיה בהתקנות חדשות, העיקר שהאינטרנט מסונן.אולי ניתן לאשר ברשימה הלבנה את האפליקצייה של @TripleU
UUUpdater – המעדכן-אפליקציות החדש (והכי טוב)
עבור עדכונים שוטפים..יישר כח !
@תודה-לבורא-עולם תוסיף בינתיים לבד את האפליקציה ברשימה לבנה של רשימות לבנות אם זה נראה לך 100 מוגן - שאין שם אפשרות גלישה
-
הסינון הזה אגדה!
יש סיכוי שמישהו מצלם לי או מסביר לי איזה מסלולים יש ומה הם כוללים?@עם-ישראל-חיי לחסימה יש המון אפשרויות והתאמה אישית... תגיד מה אתה צריך שיהיה במכשיר שלך ויגידו לך מה לעשות בשביל זה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות