חסימה חינמית (mdm) נסגר...
-
האפליקציה והפרויקט אינם זמינים יותר.
המסלולים השונים ל vpn גם לא זמינים. (אפשר להחליף למסלול ידני או קישור ידני.)
האפליקציה פותחה בשעתו לבנתיים עד שקיידרואיד יחזור לפעילות. (המצב הנוכחי של קיידרואיד לא ידוע לי בדיוק...)
בסוף האפליקציה התפתחה ונהיתה פונקציונלית ושימושית מאוד, אבל עדיין בלי ממשק נוח ומובן... (כי הכל היה רק לבנתיים)
באמצע התפתח גם - טריפליו mdm - כיום אני לא יודע מה מצבו... נראה לי עבר לחברה מתקדמת.
התפתח גם אייבלוק (או secure guard..) - חינמית לגמרי ממשק ידידותי ונוח, ומתקדם מאוד, ונוסף שם גם ה vpn שלי, (בכלל pcapdroid שערכתי קצת...) ונראה לי שהוא היחיד עם ה vpn באופן חינמי עם התאמה אישית. (שזה היה העיקר בשבילי באפליקציה שלא צריך שרת ל vpn והוא חינמי. ומהיר עם שפת תכנות c שזה מהיר להרצת vpn באנדרואיד)
עד שהגיע הזמן לעזוב מכמה סיבות שלי. (מלכתחילה זה היה רק לבנתיים... וכיום שיש כבר אייבלוק כבר לא צריך עוד מישהו עם ממשק ישן שיעשה אותו דבר...)
אחד מהסיבות - אני לא אהבתי את זה שאנשים חוסמים את המכשיר שלהם חצי חצי... ועם איפוס מכשיר הכל מתאפס.
עוד אחד מהסיבות - אנשים מוכרים את האפליקציה ומנצלים אנשים אחרים כאילו שזה שלהם - כי לא כתבתי ברור עד היום שזה חינמית לגמרי... ומאיפה בדיוק זה מגיע ומי פיתח וכו' (אין לי בעיה שמי שהגדיר את האפליקציה שיקח סכום קטן על ההגדרה... כי זה מסובך קצת ואין בדיוק מדריך מלא למשתמש הרגיל...)
לגבי המסלולים מי שהתקין עד היום הכל פעיל.
אני מוחק מהגיטהוב את המסלולים
ומי שהיה לו המסלול הישן ישאר המסלול הישן בזיכרון פנימי של החסימה. -
@אפרים-ד כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@למה-באתי עובד על mdm ורק אני שולט על הרשימה לבנה (בלי רוט
אין אופציה להכניס רשימה שחורה?
-
האפליקציה פותחה בשעתו לבנתיים עד שקיידרואיד יחזור לפעילות. (המצב הנוכחי של קיידרואיד לא ידוע לי בדיוק...)
בסוף האפליקציה התפתחה ונהיתה פונקציונלית ושימושית מאוד, אבל עדיין בלי ממשק נוח ומובן... (כי הכל היה רק לבנתיים)
באמצע התפתח גם - טריפליו mdm - כיום אני לא יודע מה מצבו... נראה לי עבר לחברה מתקדמת.
התפתח גם אייבלוק (או secure guard..) - חינמית לגמרי ממשק ידידותי ונוח, ומתקדם מאוד, ונוסף שם גם ה vpn שלי, (בכלל pcapdroid שערכתי קצת...) ונראה לי שהוא היחיד עם ה vpn באופן חינמי עם התאמה אישית. (שזה היה העיקר בשבילי באפליקציה שלא צריך שרת ל vpn והוא חינמי. ומהיר עם שפת תכנות c שזה מהיר להרצת vpn באנדרואיד)
עד שהגיע הזמן לעזוב מכמה סיבות שלי. (מלכתחילה זה היה רק לבנתיים... וכיום שיש כבר אייבלוק כבר לא צריך עוד מישהו עם ממשק ישן שיעשה אותו דבר...)
אחד מהסיבות - אני לא אהבתי את זה שאנשים חוסמים את המכשיר שלהם חצי חצי... ועם איפוס מכשיר הכל מתאפס.
עוד אחד מהסיבות - אנשים מוכרים את האפליקציה ומנצלים אנשים אחרים כאילו שזה שלהם - כי לא כתבתי ברור עד היום שזה חינמית לגמרי... ומאיפה בדיוק זה מגיע ומי פיתח וכו' (אין לי בעיה שמי שהגדיר את האפליקציה שיקח סכום קטן על ההגדרה... כי זה מסובך קצת ואין בדיוק מדריך מלא למשתמש הרגיל...)
ומי שהיה לו המסלול הישן ישאר המסלול הישן בזיכרון פנימי של החסימה. -
@אפרים-ד אם בא לך לשדרג מעט את החווית התקנה לבעלי מכשירים חדשים, תוכל ליצור קוד qr עם התקנה כמנהל שיהיה ניתן לסרוק ממסך setup wizerd
-
@אפרים-ד
הייתי מעוניין להשתמש בדבר כזה עבור גמ"ח וויז,
שיהיה שם רק וויז, פנגו, גוגל מפות וכו'
האם זה אפשרי? או שזו רשימה שאתה קובע?@שאול-208 כתב בהמלצה | סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@אפרים-ד
האם זה אפשרי? או שזו רשימה שאתה קובע?הוא כתב שזה רשימה שהוא קובע, אבל כל עוד יש לך את קוד המקור זה יכול להיות גם רשימה שאתה קובע.
-
@אפרים-ד
האם זה אפשרי? או שזו רשימה שאתה קובע? -
@אפרים-ד אם בא לך לשדרג מעט את החווית התקנה לבעלי מכשירים חדשים, תוכל ליצור קוד qr עם התקנה כמנהל שיהיה ניתן לסרוק ממסך setup wizerd
-
ומי שהיה לו המסלול הישן ישאר המסלול הישן בזיכרון פנימי של החסימה.@אפרים-ד אשמח למדריך ברור
מה האפשרויות של האפליקציה?
איך ומה זה חוסם ומסנן?
מה צריך להגדיר? מה אפשר להגדיר?
מה זה חוסם עם/בלי הפעלה עם adb?
תודה רבה! -
@איש-אמת הלאנצ'ר שלי מפעיל את המסך הבית הראשון שהוא מוצא (לא בניתי לאונצ'ר) וזה עשוי למולטימדיה ששם צריך להפעיל את האפליקציה כדי שיפעיל את ה vpn
-
@אפרים-ד בדקתי על אחד ממכשירי הניסויים שלי והקוד עבד (צריך מכשיר מאופס ללא חשבון שמור ל frp ושרותי גוגל בשביל מסך ה setup וכל שאר ההוראות והדרישות להפעלה)
לגבי מולטימדיה לא הבנתי מה זה אומר מה שכן אצלי זה קצת היה מעצבן שזה זוהה כלאנצר -
@אפרים-ד לא נראה לי בעיה
תפתח את הקישור ששמת ב json בנטפרי ולכאורה לא אמור לרדת עוד דברים
אגב לעניות דעתי אתה צריך לשכתב את הפוסט הראשון ולכתוב אותו באופן מסודר, כרגע זה בבלאגן בלי הוראות מסודרות..
(הטריגר הוא שכתבת "קוד להתקנה" מבלי לפרט מילה וחצי על זה) -
@אפרים-ד לא נראה לי בעיה
תפתח את הקישור ששמת ב json בנטפרי ולכאורה לא אמור לרדת עוד דברים
אגב לעניות דעתי אתה צריך לשכתב את הפוסט הראשון ולכתוב אותו באופן מסודר, כרגע זה בבלאגן בלי הוראות מסודרות..
(הטריגר הוא שכתבת "קוד להתקנה" מבלי לפרט מילה וחצי על זה) -
@איש-אמת בנטפרי הכל עובד רק אחרי ששמת תעודת אבטחה... שאי אפשר לשים לפני הפעלת המכשיר... (אפשר במכשיר עם גירסה אישית אולי) אם לא אין אינטרנט באפליקציות רגילות
אם תוכל לבדוק עם נטפרי יהיה הכי טוב -
@אפרים-ד בעזרת ה' עוד יגיעו ימים כאלו שאני יוכל...
(עדיין יש אולי מצב שזה יעבוד בלי תעודה..)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות