חסימה חינמית (mdm) נסגר...
-
@שקדים הפעלת גם frp.. שביקש לך חשבון גוגל בקיצור הפעלת הכל.. ואני מאוד מצטער שאין לי איך לעזור...
-
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.7 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@שקדים הפעלת גם frp.. שביקש לך חשבון גוגל בקיצור הפעלת הכל.. ואני מאוד מצטער שאין לי איך לעזור...
מישהו יכול לעזור לי עם זה?? המכשיר שלי נעול
@שקדים כתב בהמלצה | 0.3.7 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.7 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
מישהו יכול לעזור לי עם זה?? המכשיר שלי נעול
-
האפליקציה והפרויקט אינם זמינים יותר.
המסלולים השונים ל vpn גם לא זמינים. (אפשר להחליף למסלול ידני או קישור ידני.)
האפליקציה פותחה בשעתו לבנתיים עד שקיידרואיד יחזור לפעילות. (המצב הנוכחי של קיידרואיד לא ידוע לי בדיוק...)
בסוף האפליקציה התפתחה ונהיתה פונקציונלית ושימושית מאוד, אבל עדיין בלי ממשק נוח ומובן... (כי הכל היה רק לבנתיים)
באמצע התפתח גם - טריפליו mdm - כיום אני לא יודע מה מצבו... נראה לי עבר לחברה מתקדמת.
התפתח גם אייבלוק (או secure guard..) - חינמית לגמרי ממשק ידידותי ונוח, ומתקדם מאוד, ונוסף שם גם ה vpn שלי, (בכלל pcapdroid שערכתי קצת...) ונראה לי שהוא היחיד עם ה vpn באופן חינמי עם התאמה אישית. (שזה היה העיקר בשבילי באפליקציה שלא צריך שרת ל vpn והוא חינמי. ומהיר עם שפת תכנות c שזה מהיר להרצת vpn באנדרואיד)
עד שהגיע הזמן לעזוב מכמה סיבות שלי. (מלכתחילה זה היה רק לבנתיים... וכיום שיש כבר אייבלוק כבר לא צריך עוד מישהו עם ממשק ישן שיעשה אותו דבר...)
אחד מהסיבות - אני לא אהבתי את זה שאנשים חוסמים את המכשיר שלהם חצי חצי... ועם איפוס מכשיר הכל מתאפס.
עוד אחד מהסיבות - אנשים מוכרים את האפליקציה ומנצלים אנשים אחרים כאילו שזה שלהם - כי לא כתבתי ברור עד היום שזה חינמית לגמרי... ומאיפה בדיוק זה מגיע ומי פיתח וכו' (אין לי בעיה שמי שהגדיר את האפליקציה שיקח סכום קטן על ההגדרה... כי זה מסובך קצת ואין בדיוק מדריך מלא למשתמש הרגיל...)
לגבי המסלולים מי שהתקין עד היום הכל פעיל.
אני מוחק מהגיטהוב את המסלולים
ומי שהיה לו המסלול הישן ישאר המסלול הישן בזיכרון פנימי של החסימה. -
נשמח אם משהו יכתוב איך מכניסים כתובות ואפליקציות מסוימות לרשימה הלבנה שיסביר צעד אחר צעד אודה לו מאוד
@שלמה-1 צריך לשלוח ל@אפרים-ד , בגדול עד כמה שהבנתי אתה נכנס באפליקציה שאתה רוצה לפתוח לכל המקומות ואז באפליקציית החסימה לניהול VPN ושם יש לך בצד ימין למעלה 3 נקודות עם אפשרות לשלוח אקסל עם ההקלטה (ולכתוב מה שרוצים שיהיה פתוח) או ליצור ולשלוח לו את האקסל שנוצר.
-
נשמח אם משהו יכתוב איך מכניסים כתובות ואפליקציות מסוימות לרשימה הלבנה שיסביר צעד אחר צעד אודה לו מאוד
-
@שלמה-1 יש חומת אש ששם אפשר לעשות רשימה לבנה או שחורה של אפליקציות
ולגבי הרשימה לבנה אני פותח רק מה שמותר וצריך! -
האפליקציה והפרויקט אינם זמינים יותר.
המסלולים השונים ל vpn גם לא זמינים. (אפשר להחליף למסלול ידני או קישור ידני.)
האפליקציה פותחה בשעתו לבנתיים עד שקיידרואיד יחזור לפעילות. (המצב הנוכחי של קיידרואיד לא ידוע לי בדיוק...)
בסוף האפליקציה התפתחה ונהיתה פונקציונלית ושימושית מאוד, אבל עדיין בלי ממשק נוח ומובן... (כי הכל היה רק לבנתיים)
באמצע התפתח גם - טריפליו mdm - כיום אני לא יודע מה מצבו... נראה לי עבר לחברה מתקדמת.
התפתח גם אייבלוק (או secure guard..) - חינמית לגמרי ממשק ידידותי ונוח, ומתקדם מאוד, ונוסף שם גם ה vpn שלי, (בכלל pcapdroid שערכתי קצת...) ונראה לי שהוא היחיד עם ה vpn באופן חינמי עם התאמה אישית. (שזה היה העיקר בשבילי באפליקציה שלא צריך שרת ל vpn והוא חינמי. ומהיר עם שפת תכנות c שזה מהיר להרצת vpn באנדרואיד)
עד שהגיע הזמן לעזוב מכמה סיבות שלי. (מלכתחילה זה היה רק לבנתיים... וכיום שיש כבר אייבלוק כבר לא צריך עוד מישהו עם ממשק ישן שיעשה אותו דבר...)
אחד מהסיבות - אני לא אהבתי את זה שאנשים חוסמים את המכשיר שלהם חצי חצי... ועם איפוס מכשיר הכל מתאפס.
עוד אחד מהסיבות - אנשים מוכרים את האפליקציה ומנצלים אנשים אחרים כאילו שזה שלהם - כי לא כתבתי ברור עד היום שזה חינמית לגמרי... ומאיפה בדיוק זה מגיע ומי פיתח וכו' (אין לי בעיה שמי שהגדיר את האפליקציה שיקח סכום קטן על ההגדרה... כי זה מסובך קצת ואין בדיוק מדריך מלא למשתמש הרגיל...)
לגבי המסלולים מי שהתקין עד היום הכל פעיל.
אני מוחק מהגיטהוב את המסלולים
ומי שהיה לו המסלול הישן ישאר המסלול הישן בזיכרון פנימי של החסימה. -
הכנסתי ברשימה הלבנה את אפליקצית כיכר השבת ואמס של קול חי וכיביתי את הרשימה לבנה בהגדרות הvpn ושאני נכנס לאמס זה עובד וכיכר השבת לא עובד
למה?
אולי הגירסה לא הכי חדשה
כתוב לי 0.3.4 -
איך אני מעדכן
כמו כל אפליקציה
מוריד ומתקין וזה מתעדכן
או שצריך לעשות שוב את כל תהליך ההתקנה -
@שלמה-1 כן כמו כל אפליקציה!
אבל אם יש לך סמסונג עדיף שתוריד 0.3.7 (יש בספוילר)
יש אגב עדכון אפליקציית mdm בהגדרות -
@אפרים-ד הורדתי ועדכנתי אכן הממשק קצת שונה אבל לא הבנתי איזה vpn צריך להפעיל האם רגיל או vpn mdm והרשימה הלבנה עובד לי רק בvpn לבד ואם אני עושה ניקוי זיכרון זה נעצר והכל נפתח בחזרה
-
@שלמה-1 VPN MDM יהיה חזק ואפילו אם תעצור אותו לא יהיה אינטרנט
(MDM - מטעם הניהול והחסימה של אנדרואיד שאי אפשר לשנות) -
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.8 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
VPN MDM
הבעיה שבVPN MDM הוא לא מתיחס לרשימה הלבנה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות