שיתוף | תמלול שיעורי תורה - הדרך החינמית, הקלה והטובה ביותר כיום
-
@אלף-שין כתב בשיתוף | תמלול שיעורי תורה - הדרך החינמית, הקלה והטובה ביותר כיום:
כששואלים את גמיני שאלות הוא יכול לשלב בתשובות כל מידע רלונטי למשתמש מחשבון גוגל שלו
[לדוגמא התכתבויות קודמות ועוד] הוא מתבסס על מפתח APIמה??
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | תמלול שיעורי תורה - הדרך החינמית, הקלה והטובה ביותר כיום:
כששואלים את גמיני שאלות הוא יכול לשלב בתשובות כל מידע רלונטי למשתמש מחשבון גוגל שלו
אולי @אלף-שין הוא מודל, עם הזיות לפעמים... סתם...

-
@צדיק-תמים
אני מחכה לאלו שתייגתי
כמדומני אחד מהם דיווח לי על התופעה
ושוב כאמור בינתיים הדיון מיותר
לאור ההבהרות של האיש היקר והנפלא @NH.LOCAL שעוזר לכולנו מאד!
אשמח אם מישהוא יוכל לבדוק מה גוגל טוענים על הענין הנ"ל [האם גמיני עשוי להשתמש במזהה API להתאים את המענה לפי חשבון הגוגל שהוא הבעלים של אותו מפתח] -
@צדיק-תמים
אני מחכה לאלו שתייגתי
כמדומני אחד מהם דיווח לי על התופעה
ושוב כאמור בינתיים הדיון מיותר
לאור ההבהרות של האיש היקר והנפלא @NH.LOCAL שעוזר לכולנו מאד!
אשמח אם מישהוא יוכל לבדוק מה גוגל טוענים על הענין הנ"ל [האם גמיני עשוי להשתמש במזהה API להתאים את המענה לפי חשבון הגוגל שהוא הבעלים של אותו מפתח]@אלף-שין כתב בשיתוף | תמלול שיעורי תורה - הדרך החינמית, הקלה והטובה ביותר כיום:
אשמח אם מישהוא יוכל לבדוק מה גוגל טוענים על הענין הנ"ל [האם גמיני עשוי להשתמש במזהה API להתאים את המענה לפי חשבון הגוגל שהוא הבעלים של אותו מפתח]
ככל הידוע לי: גוגל טוענים להד"ם
-
אשמח אם מישהוא יוכל לבדוק מה גוגל טוענים על הענין הנ"ל [האם גמיני עשוי להשתמש במזהה API להתאים את המענה לפי חשבון הגוגל שהוא הבעלים של אותו מפתח]
ככל הידוע לי: גוגל טוענים להד"ם
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בשיתוף | תמלול שיעורי תורה - הדרך החינמית, הקלה והטובה ביותר כיום:
דבר שני זה רחוק מאוד מלהיות כך, אי אפשר להגיע דרך המפתח לשום דבר,
הראו לי כבר מזמן איך באמצעות המפתח ניתן לשלוף נתונים אישיים רבים בדרכים שונות....
@ע-ה-דכו-ע כתב בשיתוף | תמלול שיעורי תורה - הדרך החינמית, הקלה והטובה ביותר כיום:
דבר ראשון מה הקשר בין העובדה שהאתר בתשלום לבין זה?
כי זה נשמע שהאתר משתמש בAPI שלי ולא מייעד אותו רק עבורי, אז גם בטעות יהיו משתמשים שיכולים לדלות נתונים
ישנם רבים שגם מפרסמים את המפתח שלהם בפורום ללא חשש.
זה כמובן לא הוכחה לכלום....
ישנם רבים שגם מפרסמים את המפתח שלהם בפורום ללא חשש.
זה כמובן לא הוכחה לכלום....
למען האמת, אני פתחתי חשבון נוסף ועל שמו רשמתי את ה-API הזה
אין לי מושג מי ומה הולך איתו מאז... -
@NH.LOCAL
אשמח למקור.תוכיח שאין לך אחות
@צדיק-תמים במקרה דנן, לא מדויק.
@אלף-שין כתב שמעניין לדעת מה גוגל אומרים על כך.
@NH.LOCAL השיב שהם אומרים להד"ם.
על זה הוא ביקש מקור. -
@צדיק-תמים במקרה דנן, לא מדויק.
@אלף-שין כתב שמעניין לדעת מה גוגל אומרים על כך.
@NH.LOCAL השיב שהם אומרים להד"ם.
על זה הוא ביקש מקור.@צדיק-וטוב-לו-0 גוגל לא טוענים, כי זה מופרך לחלוטין ולא היה עולה על דעת מי שמכיר קצת איך עובד הAPI של גוגל
לזה הכוונה להד"ם, ואי אפשר להביא לזה מקור כי זה כמו שתבקש ממני מקור לזה שמשרד התחבורה מכחיש שברב קו יש ציוד האזנה ומעקב
אז כן אפשר להביא איזה תחקיר על רכיבי הרב קו או להכין הסבר ארוך על מבנה הAPI ולנסות להבין את הטעות אבל אין עניין בזה -
@צדיק-וטוב-לו-0 גוגל לא טוענים, כי זה מופרך לחלוטין ולא היה עולה על דעת מי שמכיר קצת איך עובד הAPI של גוגל
לזה הכוונה להד"ם, ואי אפשר להביא לזה מקור כי זה כמו שתבקש ממני מקור לזה שמשרד התחבורה מכחיש שברב קו יש ציוד האזנה ומעקב
אז כן אפשר להביא איזה תחקיר על רכיבי הרב קו או להכין הסבר ארוך על מבנה הAPI ולנסות להבין את הטעות אבל אין עניין בזה@צדיק-תמים
אם תטען שאין האזנה ברב קו, אכן לא אוכל לדרוש ממך מקור.
אבל אם תוסיף שמשרד התחבורה טוען שאין האזנה ברבקו - בהחלט אוכל לבקש מקור.@NH.LOCAL כתב בשיתוף | תמלול שיעורי תורה - הדרך החינמית, הקלה והטובה ביותר כיום:
גוגל טוענים להד"ם
-
@צדיק-תמים
אבל אם תוסיף שמשרד התחבורה טוען שאין האזנה ברבקו - בהחלט אוכל לבקש מקור.@NH.LOCAL כתב בשיתוף | תמלול שיעורי תורה - הדרך החינמית, הקלה והטובה ביותר כיום:
גוגל טוענים להד"ם
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | תמלול שיעורי תורה - הדרך החינמית, הקלה והטובה ביותר כיום:
@צדיק-תמים
גוגל טוענים להד"ם
כשגוגל לא מזכירים שוב דבר מסוג זה בתיעוד הרשמי שלהם, המשמעות היא שהם אומרים להד"ם במובן זה או אחר