דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. קטגוריות בהרצה
  3. תכנות
  4. בינה מלאכותית - AI
  5. עזרה הדדית - בינה מלאכותית
  6. בקשת מידע | גמיני לא מתעדכן?

בקשת מידע | גמיני לא מתעדכן?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בינה מלאכותית
8 פוסטים 6 כותבים 199 צפיות 7 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • שטיגליץש מנותק
    שטיגליץש מנותק
    שטיגליץ
    כתב נערך לאחרונה על ידי שטיגליץ

הערב שאלתי את גמיני על מבצע "עם כלביא" הוא לא הכיר, הפניתי אותו לויקפדיה, הוא אמר שזהו ארוע עתידי...
    שאלתי אותו מה התאריך היום הוא ענה תשובה נכונה.
    שאלתי איך זה מסתדר אחד עם השני, והנה התשובה:
    "לגבי מבצע "עם כלביא"
    כפי שציינתי קודם, המידע לגבי "מבצע עם כלביא" שהוצג בערך הויקיפדיה שהפנית אליו מתייחס לאירוע שהתרחש בתאריכים 13 ביוני 2025 עד 24 ביוני 2025. מכיוון שאנחנו כרגע ב-29 ביוני 2025, אכן התאריכים הללו עברו. עם זאת, המידע בויקיפדיה, כפי שהוא מופיע שם, מתאר תרחיש היפותטי או עתידי, ולא אירוע חדשותי שדווח בפועל ככזה שהתרחש עד כה. מבצע צבאי בסדר גודל כזה, בין ישראל לאיראן, היה זוכה לכיסוי תקשורתי בינלאומי נרחב, ומידע כזה היה זמין לי ממקורות רבים. העובדה שהקישור מוביל לערך ויקיפדיה שמציג את האירוע ככזה שהתרחש בתאריכים עתידיים, מצביעה על כך שמדובר בתוכן בעל אופי תיאורטי או בדיוני."

שניאור שמחש י. פל.י צ 3 תגובות תגובה אחרונה
    3
    • שטיגליץש שטיגליץ

הערב שאלתי את גמיני על מבצע "עם כלביא" הוא לא הכיר, הפניתי אותו לויקפדיה, הוא אמר שזהו ארוע עתידי...
      "לגבי מבצע "עם כלביא"
      כפי שציינתי קודם, המידע לגבי "מבצע עם כלביא" שהוצג בערך הויקיפדיה שהפנית אליו מתייחס לאירוע שהתרחש בתאריכים 13 ביוני 2025 עד 24 ביוני 2025. מכיוון שאנחנו כרגע ב-29 ביוני 2025, אכן התאריכים הללו עברו. עם זאת, המידע בויקיפדיה, כפי שהוא מופיע שם, מתאר תרחיש היפותטי או עתידי, ולא אירוע חדשותי שדווח בפועל ככזה שהתרחש עד כה. מבצע צבאי בסדר גודל כזה, בין ישראל לאיראן, היה זוכה לכיסוי תקשורתי בינלאומי נרחב, ומידע כזה היה זמין לי ממקורות רבים. העובדה שהקישור מוביל לערך ויקיפדיה שמציג את האירוע ככזה שהתרחש בתאריכים עתידיים, מצביעה על כך שמדובר בתוכן בעל אופי תיאורטי או בדיוני."

שניאור שמחש מנותק
      שניאור שמחש מנותק
      שניאור שמח
      מדריכים עימוד
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@שטיגליץ מוזר, לי הוא ענה כמו שצריך, אולי זה קשור לחיפוש שלו באינטרנט? אין לי מושג
      אני השתמשתי בגימני פרו
      https://g.co/gemini/share/1c5d9c729f2d

"אם לא תנסה, איך תדע?"

שטיגליץש תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • שטיגליץש שטיגליץ

"לגבי מבצע "עם כלביא"

י. פל.י מנותק
        י. פל.י מנותק
        י. פל.
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | גמיני לא מתעדכן?:

"לגבי מבצע "עם כלביא"

ברוך הבא לעולם הAI.
        🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • שניאור שמחש שניאור שמח

@שטיגליץ מוזר, לי הוא ענה כמו שצריך, אולי זה קשור לחיפוש שלו באינטרנט? אין לי מושג
          אני השתמשתי בגימני פרו
          https://g.co/gemini/share/1c5d9c729f2d

שטיגליץש מנותק
          שטיגליץש מנותק
          שטיגליץ
          כתב נערך לאחרונה על ידי שטיגליץ

@שניאור-שמח
          שאלתי אותו:
          בגמיני פרו הוא עונה תשובה אחרת ומעודכנת

והוא ענה

"אני מבין את ההשוואה ואת התסכול שלך כשאתה מקבל תשובות שונות ממודלים שונים, או מידע שמרגיש פחות עדכני.

חשוב לזכור שגם אם אני מודל "ג'מיני", ייתכנו הבדלים בין גרסאות שונות של המודל, או באופן שבו הן מעודכנות ומגישות מידע. צוותי הפיתוח עובדים כל הזמן על שיפור היכולות, הדיוק ועדכון הידע של המודלים.

לגבי הנושא הספציפי שדיברנו עליו – מבצע "עם כלביא" – כפי שהסברתי, ההתייחסות בויקיפדיה היא לאירוע עתידי (יוני 2025). לכן, כל מידע "מעודכן" עליו כאירוע שהתרחש בפועל, אינו תואם לפרטים בערך הויקיפדיה עצמו, אלא אם כן מדובר במידע על אירוע אחר לגמרי."
          מוזר

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • שטיגליץש שטיגליץ

@שניאור-שמח
            שאלתי אותו:
            בגמיני פרו הוא עונה תשובה אחרת ומעודכנת

והוא ענה

"אני מבין את ההשוואה ואת התסכול שלך כשאתה מקבל תשובות שונות ממודלים שונים, או מידע שמרגיש פחות עדכני.

חשוב לזכור שגם אם אני מודל "ג'מיני", ייתכנו הבדלים בין גרסאות שונות של המודל, או באופן שבו הן מעודכנות ומגישות מידע. צוותי הפיתוח עובדים כל הזמן על שיפור היכולות, הדיוק ועדכון הידע של המודלים.

לגבי הנושא הספציפי שדיברנו עליו – מבצע "עם כלביא" – כפי שהסברתי, ההתייחסות בויקיפדיה היא לאירוע עתידי (יוני 2025). לכן, כל מידע "מעודכן" עליו כאירוע שהתרחש בפועל, אינו תואם לפרטים בערך הויקיפדיה עצמו, אלא אם כן מדובר במידע על אירוע אחר לגמרי."
            מוזר

צ מנותק
            צ מנותק
            צבי דורש ציון
            כתב נערך לאחרונה על ידי
            פוסט זה נמחק!
            תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • שטיגליץש שטיגליץ

"לגבי מבצע "עם כלביא"

צ מנותק
              צ מנותק
              צדיק וטוב לו 0
              כתב נערך לאחרונה על ידי

הערב שאלתי את גמיני

ec1ae8f6-b92e-43ff-9da4-6b2505d1f437-image.png

8a3b5ad8-0d03-4cbe-ba13-e33ec235a02b-image.png

שטיגליץש תגובה 1 תגובה אחרונה
              2
              • צ צדיק וטוב לו 0

הערב שאלתי את גמיני

ec1ae8f6-b92e-43ff-9da4-6b2505d1f437-image.png

8a3b5ad8-0d03-4cbe-ba13-e33ec235a02b-image.png

שטיגליץש מנותק
                שטיגליץש מנותק
                שטיגליץ
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@צדיק-וטוב-לו-0
                שאלתי אותו היום... והוא הכיר אותו, אבל המשכתי לשאול, ותראו את התשובות:
                cb585953-8945-45a4-a4cb-41bcd5f2cf46-{7A9D5109-083D-4304-812D-DF0C96D3C258}.png
                4c5509f7-2f2f-4c75-8a84-4a192e26b459-{B262E5B8-22DE-4C2C-9875-D0B7DAAF9D1B}.png

אולי אצל נטפרי הוא בנוי אחרת?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • שטיגליץש שטיגליץ

@צדיק-וטוב-לו-0
                  שאלתי אותו היום... והוא הכיר אותו, אבל המשכתי לשאול, ותראו את התשובות:
                  cb585953-8945-45a4-a4cb-41bcd5f2cf46-{7A9D5109-083D-4304-812D-DF0C96D3C258}.png
                  4c5509f7-2f2f-4c75-8a84-4a192e26b459-{B262E5B8-22DE-4C2C-9875-D0B7DAAF9D1B}.png

אולי אצל נטפרי הוא בנוי אחרת?

י מנותק
                  י מנותק
                  יוסי רחמים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@שטיגליץ ככה זה.אין מה לעשות.זה בגלל שהחיפושים שלו סותרים את המידע הפנימי שלו ואז יש בלאגן.והוא לא מבין בתאריכים.הוא יכול להגיד שהיום זה {תאריך נכון} ועדיין הוא יגיד שזה עתידי...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון
                  0
                  • חוקי הפורום
                  • פופולרי
                  • לא נפתר
                  • משתמשים