בקשת מידע | גמיני לא מתעדכן?
-
הערב שאלתי את גמיני על מבצע "עם כלביא" הוא לא הכיר, הפניתי אותו לויקפדיה, הוא אמר שזהו ארוע עתידי...
שאלתי אותו מה התאריך היום הוא ענה תשובה נכונה.
שאלתי איך זה מסתדר אחד עם השני, והנה התשובה:
"לגבי מבצע "עם כלביא"
כפי שציינתי קודם, המידע לגבי "מבצע עם כלביא" שהוצג בערך הויקיפדיה שהפנית אליו מתייחס לאירוע שהתרחש בתאריכים 13 ביוני 2025 עד 24 ביוני 2025. מכיוון שאנחנו כרגע ב-29 ביוני 2025, אכן התאריכים הללו עברו. עם זאת, המידע בויקיפדיה, כפי שהוא מופיע שם, מתאר תרחיש היפותטי או עתידי, ולא אירוע חדשותי שדווח בפועל ככזה שהתרחש עד כה. מבצע צבאי בסדר גודל כזה, בין ישראל לאיראן, היה זוכה לכיסוי תקשורתי בינלאומי נרחב, ומידע כזה היה זמין לי ממקורות רבים. העובדה שהקישור מוביל לערך ויקיפדיה שמציג את האירוע ככזה שהתרחש בתאריכים עתידיים, מצביעה על כך שמדובר בתוכן בעל אופי תיאורטי או בדיוני." -
הערב שאלתי את גמיני על מבצע "עם כלביא" הוא לא הכיר, הפניתי אותו לויקפדיה, הוא אמר שזהו ארוע עתידי...
"לגבי מבצע "עם כלביא"
כפי שציינתי קודם, המידע לגבי "מבצע עם כלביא" שהוצג בערך הויקיפדיה שהפנית אליו מתייחס לאירוע שהתרחש בתאריכים 13 ביוני 2025 עד 24 ביוני 2025. מכיוון שאנחנו כרגע ב-29 ביוני 2025, אכן התאריכים הללו עברו. עם זאת, המידע בויקיפדיה, כפי שהוא מופיע שם, מתאר תרחיש היפותטי או עתידי, ולא אירוע חדשותי שדווח בפועל ככזה שהתרחש עד כה. מבצע צבאי בסדר גודל כזה, בין ישראל לאיראן, היה זוכה לכיסוי תקשורתי בינלאומי נרחב, ומידע כזה היה זמין לי ממקורות רבים. העובדה שהקישור מוביל לערך ויקיפדיה שמציג את האירוע ככזה שהתרחש בתאריכים עתידיים, מצביעה על כך שמדובר בתוכן בעל אופי תיאורטי או בדיוני."@שטיגליץ מוזר, לי הוא ענה כמו שצריך, אולי זה קשור לחיפוש שלו באינטרנט? אין לי מושג
אני השתמשתי בגימני פרו
https://g.co/gemini/share/1c5d9c729f2d -
"לגבי מבצע "עם כלביא"
כפי שציינתי קודם, המידע לגבי "מבצע עם כלביא" שהוצג בערך הויקיפדיה שהפנית אליו מתייחס לאירוע שהתרחש בתאריכים 13 ביוני 2025 עד 24 ביוני 2025. מכיוון שאנחנו כרגע ב-29 ביוני 2025, אכן התאריכים הללו עברו. עם זאת, המידע בויקיפדיה, כפי שהוא מופיע שם, מתאר תרחיש היפותטי או עתידי, ולא אירוע חדשותי שדווח בפועל ככזה שהתרחש עד כה. מבצע צבאי בסדר גודל כזה, בין ישראל לאיראן, היה זוכה לכיסוי תקשורתי בינלאומי נרחב, ומידע כזה היה זמין לי ממקורות רבים. העובדה שהקישור מוביל לערך ויקיפדיה שמציג את האירוע ככזה שהתרחש בתאריכים עתידיים, מצביעה על כך שמדובר בתוכן בעל אופי תיאורטי או בדיוני."@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | גמיני לא מתעדכן?:
"לגבי מבצע "עם כלביא"
כפי שציינתי קודם, המידע לגבי "מבצע עם כלביא" שהוצג בערך הויקיפדיה שהפנית אליו מתייחס לאירוע שהתרחש בתאריכים 13 ביוני 2025 עד 24 ביוני 2025. מכיוון שאנחנו כרגע ב-29 ביוני 2025, אכן התאריכים הללו עברו. עם זאת, המידע בויקיפדיה, כפי שהוא מופיע שם, מתאר תרחיש היפותטי או עתידי, ולא אירוע חדשותי שדווח בפועל ככזה שהתרחש עד כה. מבצע צבאי בסדר גודל כזה, בין ישראל לאיראן, היה זוכה לכיסוי תקשורתי בינלאומי נרחב, ומידע כזה היה זמין לי ממקורות רבים. העובדה שהקישור מוביל לערך ויקיפדיה שמציג את האירוע ככזה שהתרחש בתאריכים עתידיים, מצביעה על כך שמדובר בתוכן בעל אופי תיאורטי או בדיוני."ברוך הבא לעולם הAI.
-
@שטיגליץ מוזר, לי הוא ענה כמו שצריך, אולי זה קשור לחיפוש שלו באינטרנט? אין לי מושג
אני השתמשתי בגימני פרו
https://g.co/gemini/share/1c5d9c729f2d@שניאור-שמח
שאלתי אותו:
בגמיני פרו הוא עונה תשובה אחרת ומעודכנתוהוא ענה
"אני מבין את ההשוואה ואת התסכול שלך כשאתה מקבל תשובות שונות ממודלים שונים, או מידע שמרגיש פחות עדכני.
חשוב לזכור שגם אם אני מודל "ג'מיני", ייתכנו הבדלים בין גרסאות שונות של המודל, או באופן שבו הן מעודכנות ומגישות מידע. צוותי הפיתוח עובדים כל הזמן על שיפור היכולות, הדיוק ועדכון הידע של המודלים.
לגבי הנושא הספציפי שדיברנו עליו – מבצע "עם כלביא" – כפי שהסברתי, ההתייחסות בויקיפדיה היא לאירוע עתידי (יוני 2025). לכן, כל מידע "מעודכן" עליו כאירוע שהתרחש בפועל, אינו תואם לפרטים בערך הויקיפדיה עצמו, אלא אם כן מדובר במידע על אירוע אחר לגמרי."
מוזר -
@שניאור-שמח
שאלתי אותו:
בגמיני פרו הוא עונה תשובה אחרת ומעודכנתוהוא ענה
"אני מבין את ההשוואה ואת התסכול שלך כשאתה מקבל תשובות שונות ממודלים שונים, או מידע שמרגיש פחות עדכני.
חשוב לזכור שגם אם אני מודל "ג'מיני", ייתכנו הבדלים בין גרסאות שונות של המודל, או באופן שבו הן מעודכנות ומגישות מידע. צוותי הפיתוח עובדים כל הזמן על שיפור היכולות, הדיוק ועדכון הידע של המודלים.
לגבי הנושא הספציפי שדיברנו עליו – מבצע "עם כלביא" – כפי שהסברתי, ההתייחסות בויקיפדיה היא לאירוע עתידי (יוני 2025). לכן, כל מידע "מעודכן" עליו כאירוע שהתרחש בפועל, אינו תואם לפרטים בערך הויקיפדיה עצמו, אלא אם כן מדובר במידע על אירוע אחר לגמרי."
מוזרפוסט זה נמחק! -
"לגבי מבצע "עם כלביא"
כפי שציינתי קודם, המידע לגבי "מבצע עם כלביא" שהוצג בערך הויקיפדיה שהפנית אליו מתייחס לאירוע שהתרחש בתאריכים 13 ביוני 2025 עד 24 ביוני 2025. מכיוון שאנחנו כרגע ב-29 ביוני 2025, אכן התאריכים הללו עברו. עם זאת, המידע בויקיפדיה, כפי שהוא מופיע שם, מתאר תרחיש היפותטי או עתידי, ולא אירוע חדשותי שדווח בפועל ככזה שהתרחש עד כה. מבצע צבאי בסדר גודל כזה, בין ישראל לאיראן, היה זוכה לכיסוי תקשורתי בינלאומי נרחב, ומידע כזה היה זמין לי ממקורות רבים. העובדה שהקישור מוביל לערך ויקיפדיה שמציג את האירוע ככזה שהתרחש בתאריכים עתידיים, מצביעה על כך שמדובר בתוכן בעל אופי תיאורטי או בדיוני." -
@צדיק-וטוב-לו-0
שאלתי אותו היום... והוא הכיר אותו, אבל המשכתי לשאול, ותראו את התשובות:
אולי אצל נטפרי הוא בנוי אחרת?
-
@צדיק-וטוב-לו-0
שאלתי אותו היום... והוא הכיר אותו, אבל המשכתי לשאול, ותראו את התשובות:
אולי אצל נטפרי הוא בנוי אחרת?
@שטיגליץ ככה זה.אין מה לעשות.זה בגלל שהחיפושים שלו סותרים את המידע הפנימי שלו ואז יש בלאגן.והוא לא מבין בתאריכים.הוא יכול להגיד שהיום זה {תאריך נכון} ועדיין הוא יגיד שזה עתידי...