שיתוף | בשורה נהדרת למשתמשי ג'מיני API!
-
@aiib כתב בשיתוף | בשורה נהדרת למשתמשי ג'מיני API!:
לא כל מפתח של API מAI סטודיו תומך בכל המודלים שנתמכים שם?
כל מפתח תומך בכל המודלים, אבל לא בחינם אלא בתשלום מלא.
החידוש הוא שהגרסה זמינה בחינם ב-API. בחודש+ האחרונים היא הייתה זמינה רק בתשלום או דרך ממשק האינטרנט, ולא ב-API.
אני רואה בקובץ תמלול ש@NH.LOCAL צירף שהגרסה האחרונה היא 3.25 יש מתקדם יותר, זה לא שוחרר עדיין לAPI?
קובץ התמלול הוא די ישן ולא פרסמתי אותו עכשיו, כרגע הגרסה הרשמית היא פשוט gemini-2.5-pro.
-
@NH.LOCAL כתב בשיתוף | בשורה נהדרת למשתמשי ג'מיני API!:
קובץ התמלול הוא די ישן ולא פרסמתי אותו עכשיו, כרגע הגרסה הרשמית היא פשוט gemini-2.5-pro
אז אולי כדאי לעדכן...
קובץ התמלול הוא די ישן ולא פרסמתי אותו עכשיו, כרגע הגרסה הרשמית היא פשוט gemini-2.5-pro
אז אולי כדאי לעדכן...
אין לי מושג מה פרסמתי שם בדיוק, אולי תספר לי?
-
אז אולי כדאי לעדכן...
אין לי מושג מה פרסמתי שם בדיוק, אולי תספר לי?
-
@aiib המודל החינמי הוא gemini-2.5-pro החדש, לא מודל ה-preview כפי שמוצג בהודעה שלך!
2.5 PRO לא מופיע בסקריפט תמלול
@aiib המודל החינמי הוא gemini-2.5-pro החדש, לא מודל ה-preview כפי שמוצג בהודעה שלך!
מה אוכל לעשות?
לא אני כתבתיו! -
מה אוכל לעשות?
לא אני כתבתיו!@י.-פל. כתב בשיתוף | בשורה נהדרת למשתמשי ג'מיני API!:
מה אוכל לעשות?
לא אני כתבתיו!יש שתי דברים נפרדים - תמלול טקסט, מה שמכונה stt (דיבור לטקסט) והקראת טקסט - מה שמכונה tts (טקסט לדיבור). הסקריפט שיצרתי מיועד להקראת טקסט עבור פודקאסטים, ואין לזה כל קשר למודל התמלול שהובא בקישור לעיל
-
ג'מיני 2.5 פרו המיתולוגי חוזר להיות זמין בחינם! המשמעות היא? תוכלו לתמלל שיעורי תורה ולבצע משימות מורכבות אחרות, להשתמש ב-API בקורסור ולקידוד וויב וכדומה, לגמרי בחינם עם המודל הטוב ביותר של גוגל!
יש לציין שלא פורסם נכון לעכשיו מידע ברור ביחס למגבלת השימוש היומית או כל מגבלה אחרתעדכון: המגבלה היומית פורסמה, והיא גבוהה משמעותית מהמגבלה הישנה יותר (25-50) עם עד 100 הודעות ליום!!
בשורה קטנה וקצרה, אבל בהחלט שווה לפתוח בשבילה פוסט!
-
עדכון: המגבלה היומית פורסמה, והיא גבוהה משמעותית מהמגבלה הישנה יותר (25-50) עם עד 100 הודעות ליום!!
פוסט זה נמחק!