בירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972
- 
דיברתי השבוע עם נציגה ברמי לוי ואמרה שאין צפי לתיקון התקלה. 
 וזה לא באג ברמי לוי גם בפלאפון בדור 4 יש את הבאג הזה וכנראה הבאג ברמי לוי לא קשור אליהם כי הם על האנטנה של פלאפון ופלאפון אמורים לטפל בזה.
- 
אין אפשרות לסדר את זה? אני בטלפון 5x5 וזה ממש משגע אותי, יש גם כל מיני בעיות "קליטה" מוזרות למרות שהפסי קליטה מלאים לגמרי 
- 
@קלוצמך כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: זה ידוע +972 זה בגלל הדור4 זה בכל הפלאפונים או רק בתומך כשר 
 כי בכל הכשרים זה לא ככה
 ומנין לך זאת
- 
@קלוצמך כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: זה ידוע +972 זה בגלל הדור4 זה בכל הפלאפונים או רק בתומך כשר 
 כי בכל הכשרים זה לא ככה
 ומנין לך זאת@ישראל-כהן-6 זה גם בכשרים. 
 בכולם זה ככה.
- 
@ישראל-כהן-6 זה גם בכשרים. 
 בכולם זה ככה.@בנימינה כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @ישראל-כהן-6 זה גם בכשרים. 
 בכולם זה ככה.אצלי זה לא ככה ואני עם PRO 10 
 של פירסט פון
- 
@בנימינה כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @ישראל-כהן-6 זה גם בכשרים. 
 בכולם זה ככה.אצלי זה לא ככה ואני עם PRO 10 
 של פירסט פון@ישראל-כהן-6 אתה בפלאפון? 
- 
@ישראל-כהן-6 אתה בפלאפון? @בנימינה כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @ישראל-כהן-6 אתה בפלאפון? אההה אתה מדבר על חברת פלאפון 
 כי בכותרת לא משמע ככה
 ואגב לא רק בכותרת אלא בכל השרשור
- 
@בנימינה כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @ישראל-כהן-6 אתה בפלאפון? אההה אתה מדבר על חברת פלאפון 
 כי בכותרת לא משמע ככה
 ואגב לא רק בכותרת אלא בכל השרשור@ישראל-כהן-6 אני לא פות"ש. 
 ובפלאפון גם בכשרים זה ככה.
 עריכה: כאן דיברו על פלאפון.
- 
@ישראל-כהן-6 אני לא פות"ש. 
 ובפלאפון גם בכשרים זה ככה.
 עריכה: כאן דיברו על פלאפון.@בנימינה כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @ישראל-כהן-6 אני לא פות"ש. 
 ובפלאפון גם בכשרים זה ככה.אבל פה בשרשור דברו על כל החברות 
 ככה להבנתי
- 
@בנימינה כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @ישראל-כהן-6 אני לא פות"ש. 
 ככה להבנתי@ישראל-כהן-6 לא, דיברו על פלאפון ועל רמי לוי שהם על האנטנות של פלאפון. 
 בשאר החברות אין את הבעיה הזאת.
- 
@בנימינה כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @ישראל-כהן-6 אני לא פות"ש. 
 ככה להבנתי@ישראל-כהן-6 כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @בנימינה כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @ישראל-כהן-6 אני לא פות"ש. 
 ככה להבנתיחוזרני בי 
- 
@sxsx כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @5elisha זה יטופל בגרסאות הבאות למכשירים של escolls ו qlyx מה קשור לכאן הגירסאות של הטלפונים 
 הבאג הזה קשור לחברת סלולר@מגנוס-קרלסן לפני שאתה שולל תחשוב 
 אפשר לפתור את זה גם באמצעות התוכנה של הטלפון
 ולהגדיר שכל מספר שמגיע עם +972 יוחלף ב 0504123456....
- 
האם כל השינוי הזה קשור גם להתרעות/התראות של פיקוד העורף? 
 מפני שטלפון שעד היום לא קיבל התרעות, התחיל לקבל את ההתרעה.
- 
@שלוםפ בנוסף לתקלה הזו בעבר ברמי לוי היו גם ניתוקים באמצע שיחה בדור 4 
 אני לא יודע עם התקלה כבר תוקנה כי העברתי את המכשיר לדור 3 קבוע@יאיר-צ כתב בבירור | לאחרונה בפלאפון נוקיה רשום VOLTE למעלה, וכל שיחה נכנסת מופיעה עם קידומת +972: @שלוםפ בנוסף לתקלה הזו בעבר ברמי לוי היו גם ניתוקים באמצע שיחה בדור 4 
 אני לא יודע עם התקלה כבר תוקנה כי העברתי את המכשיר לדור 3 קבועלא תוקנה. 
 יש לי כמעט בכל שיחה ניתוקים כעת בדור 4 [נוקיה 225 רמי לוי].