סקר | סקר מהו הצ'אט AI המועדף (והמוביל) עליך?
-
@חובבן-מקצועי
שכחת להביא את ai studio אבל אין מה לעשות, א"א לערוך סקר.@ע-ה-דכו-ע כתב בסקר | סקר מהו הצ'אט AI המועדף (והמוביל) עליך?:
@חובבן-מקצועי
שכחת להביא את ai studio אבל אין מה לעשות, א"א לערוך סקר.דומני שזה ממש כמו ג'מיני. (אא"כ אתה מדבר על gamma)
-
@חובבן-מקצועי
סתם ככה לא חושב שמישהו משתמש ב"רובי הבוט" בפרט לא מול התותחים הגדולים...@פראירי כתב בסקר | סקר מהו הצ'אט AI המועדף (והמוביל) עליך?:
@חובבן-מקצועי
סתם ככה לא חושב שמישהו משתמש ב"רובי הבוט" בפרט לא מול התותחים הגדולים...מישהו הצביע בעדו כבר, כנראה שיש כאלה שהתחברו לעניין.. (למרות שלמעשה זה מבוסס GPT)
-
מה עם https://www.perplexity.ai/?
-
@אליעזר-לוי צודק, טעות שלי.
-
לדעתי, הכי נכון להשתמש עם כולם,
לכל אחד יתרונות
אצלי GPT זה הראשי (כל מודל למטרה אחרת)
אבל ניסוח בעברית אני עובר ל gemini
Grok, Claude, Deepseek, perplexity
משמשים אותי בדרך כלל כשיש משימות מסובכות ואני נותן את אותה משימה לכולם
ונותן להם לתקן אחד את השניזה כמו להתייעץ עם כמה מומחים ולתת להם לשכנע אחד את השני
התוצאה תהייה טובה יותראבל אם צריך לבחור אחד: GPT
-
@אליעזר-לוי כתב בסקר | סקר מהו הצ'אט AI המועדף (והמוביל) עליך?:
מה עם https://www.perplexity.ai/?
@חובבן-מקצועי זה לא מודל אלא מנוע תשובות שמבוסס על מודלים של חברות שונות.
-
הבהרה: כמובן שמדובר כאן על המודל המוביל של כל מודל. (Gemini 2.5 Pro, Gpt 3o וכו')
בהמשך לסקר שהובא כאן חשבתי ליצור סקר חדש,
לאור השינויים בחשיפה לAI מצד המשתמשים (יותר ויותר אנשים נעשים מודעים גם למודלים הנוספים [ולא רק לGPT]), ולאור ההתקדמות שחלה לאחרונה בAI בקצב מסחרר. (ועוד בסקר הקודם לא הביאו את דיפסיק ואת גרוק). [וגם אני - כי איך אפשר שלא - שכחתי את perplexity]הערות על הסקר: בכוונה לא ציינתי מודלי תמונות, לדעתי זה לא נכון לערבב ביניהם.
@חובבן-מקצועי
Gemini ביחס לGPT אין מה להשוות Gemini הרבה יותר מדוייק חכם ובעברית מלאה עם כל הניואנסים. זו דעתי -
@חובבן-מקצועי
Gemini ביחס לGPT אין מה להשוות Gemini הרבה יותר מדוייק חכם ובעברית מלאה עם כל הניואנסים. זו דעתי@אלי-כ-0 זו גם דעתי. משום מה יש הרבה חברה ש'תקועים' על הGPT, בעוד ג'מיני מביא תוצאות מוצלחות יותר..
-
@חובבן-מקצועי
Gemini ביחס לGPT אין מה להשוות Gemini הרבה יותר מדוייק חכם ובעברית מלאה עם כל הניואנסים. זו דעתי -
@חובבן-מקצועי
שכחת להביא את ai studio אבל אין מה לעשות, א"א לערוך סקר.@ע-ה-דכו-ע ai studio זה דשבורד למפתחים בשביל להדגים תגובות של הAPI של Gemini.
בקיצור - זה ג'ימיני כמעט לא מוגבל לשיחה אחת. -
@אלי-כ-0 @חובבן-מקצועי
Gemini אולי יותר מדויק יותר, עברית טובה יותר וכו' וכו', אבל מבחינת חוכמה - כלומר יכולת של הבנה עמוקה וניתוח לוגי איכותי - GPT עולה עליו בפער.@רפאל-vnkl כתב בסקר | סקר מהו הצ'אט AI המועדף (והמוביל) עליך?:
@אלי-כ-0 @חובבן-מקצועי
Gemini אולי יותר מדויק יותר, עברית טובה יותר וכו' וכו', אבל מבחינת חוכמה - כלומר יכולת של הבנה עמוקה וניתוח לוגי איכותי - GPT עולה עליו בפער.כמובן הכל עניין של טעם.. אבל אני יודע שה- Gemini 2.5 pro ממש חכם!
(הוא כותב לי קודים ממש טוב..)למען האמת לא כל כך התנסיתי בGPT - אבל משימוש בסיסי - לא מתחבר לסגנון, חוץ מזה שהוא הרבה יותר מחרטט וכאילו הוא עושה ובסוף לא עושה כלום. (עוד רגע זה יהיה מוכן, ועוד שניה, ואני מכין לך את זה, וכלום...)
-
אני אישית משתמש עם Gemini
כי זה מה שהתרגלתי
אבל אני חושב ש Grok ממש טוב אפילו יותר מ Gemini
בעיקר בתכנות וגם בשאר דברים ההסבריםשלו ממש מפורטים -
אין על GPT פלוס... כל עיסוקייך זה המקום ממש מורה לחיים
️
-
@חובבן-מקצועי היית צריך לתת אופציה להצביע על 2
כי אני משתמש בג'מייני למידע בסיסי ומחשבים,
ובgpt וקלוד לתכנות@kasnik כתב בסקר | סקר מהו הצ'אט AI המועדף (והמוביל) עליך?:
ובgpt וקלוד לתכנות
אז, מניסיון אישי מול GPT, אני פשוט חייב להגיד שהוא מטומטם. עם בעיות פשוטות הוא מסתובב בלופים על אותם תשובות שעה שלמה. הלכתי ל-Deepseek R-1, והוא פתר לי את הבעיה כבר בהודעה הראשונה!! מעבר לזה שGPT מתקמצן בתשובות ובקוד ותמיד נותן קוד בסיסי מכוער וdeepseek נותן כל פעם קוד עם איזה 300 שורות מעוצב יפה כמו שצריך
-
הבהרה: כמובן שמדובר כאן על המודל המוביל של כל מודל. (Gemini 2.5 Pro, Gpt 3o וכו')
בהמשך לסקר שהובא כאן חשבתי ליצור סקר חדש,
לאור השינויים בחשיפה לAI מצד המשתמשים (יותר ויותר אנשים נעשים מודעים גם למודלים הנוספים [ולא רק לGPT]), ולאור ההתקדמות שחלה לאחרונה בAI בקצב מסחרר. (ועוד בסקר הקודם לא הביאו את דיפסיק ואת גרוק). [וגם אני - כי איך אפשר שלא - שכחתי את perplexity]הערות על הסקר: בכוונה לא ציינתי מודלי תמונות, לדעתי זה לא נכון לערבב ביניהם.