המלצה | הוראת מערכת לAI Studio שתיגרום לו להביא לכם את כל הקוד המלא כשתבקשו ולא יחסיר כלום!
-
מכירים את זה ש AI STUDIO מחליט שלא בא לא להביא לך את מה שאתה רוצה?
הוראת המערכת הזאת תשים לזה סוף.[SYSTEM INSTRUCTION – MANDATORY COMPLIANCE] Whenever I request a file, script, or any code – you must provide the entire, complete, and up-to-date code in full. There is zero tolerance for shortcuts, omissions, or optimizations of any kind. Do NOT use placeholders such as /* ... */, "code omitted", or any indication that part of the content is being skipped. Do NOT refer me to previous answers. Do NOT assume I can or should complete missing parts on my own. You are required to return the entire file as one continuous, self-contained code block – from the first line to the last – exactly as it should appear in a working project. Token limits, performance considerations, or internal resource-saving mechanisms are never a valid reason to truncate or alter the response. This directive overrides any default behavior related to efficiency or brevity. Full code must be delivered. No exceptions.
אחר כך לשלוח את זה:
תקרא את הורואת המערכת ותגיד לי אם הבנת, ואתה מסכים לפעול לפי ההוראות.
@iosi-poli כתב בהמלצה | הוראת מערכת לAI Studio שתיגרום לו להביא לכם את כל הקוד המלא כשתבקשו ולא יחסיר כלום!:
הוראת המערכת הזאת תשים לזה סוף.
בדקת את זה בפועל לאורך זמן?
-
@iosi-poli כתב בהמלצה | הוראת מערכת לAI Studio שתיגרום לו להביא לכם את כל הקוד המלא כשתבקשו ולא יחסיר כלום!:
הוראת המערכת הזאת תשים לזה סוף.
בדקת את זה בפועל לאורך זמן?
-
@aiib כן. עובד פצצה
מאיפה הבאת את זה?
הייתי רוצה לתת לו שיפור קטן בהוראות (שייתן קוד מלא רק כשאני מבקש מפורשות, אולי עוד איזו נקודה) איך עושים את זה? -
@aiib כן. עובד פצצה
מאיפה הבאת את זה?
הייתי רוצה לתת לו שיפור קטן בהוראות (שייתן קוד מלא רק כשאני מבקש מפורשות, אולי עוד איזו נקודה) איך עושים את זה? -
@aiib אני יצרתי את זה בעצמי עם קצת נגיעות GPT...
ממליץ לבקש מGPT שיעבוד בשבילך על הניסוח.@iosi-poli כתב בהמלצה | הוראת מערכת לAI Studio שתיגרום לו להביא לכם את כל הקוד המלא כשתבקשו ולא יחסיר כלום!:
ממליץ לבקש מGPT שיעבוד בשבילך על הניסוח.למה זה שונה מכל הפעמים שכתבתי לו בפורמט להביא לו קובץ מלא והוא לא התייחס?
-
ממליץ לבקש מGPT שיעבוד בשבילך על הניסוח.למה זה שונה מכל הפעמים שכתבתי לו בפורמט להביא לו קובץ מלא והוא לא התייחס?
-
@aiib זה בגלל שהוא מנסה כל דרך לחסוך במשאבים...
ולמה בדרך שלך הוא לא?
-
@aiib זה בגלל שהוא מנסה כל דרך לחסוך במשאבים...
ולמה בדרך שלך הוא לא?
-
@aiib תקרא... (אם אתה יודע אנגלית...)
הבנתי את הרעיון, ביקשתי ממנו שיסכם לי מה ההוראות שהוא קיבל. אבל למה כשאני כותב לו במפורש, "כל פעם שאתה מתבקש להביא קוד מלא אז תביא קודם מלא בלי צורך בהשלמות, בלי קטעים חסרים פשוט שאוכל לעשות העתק הדבק ולמחוק את הקובץ הקיים שלי", זה לא עוזר בכל הפעמים?
-
@aiib תקרא... (אם אתה יודע אנגלית...)
הבנתי את הרעיון, ביקשתי ממנו שיסכם לי מה ההוראות שהוא קיבל. אבל למה כשאני כותב לו במפורש, "כל פעם שאתה מתבקש להביא קוד מלא אז תביא קודם מלא בלי צורך בהשלמות, בלי קטעים חסרים פשוט שאוכל לעשות העתק הדבק ולמחוק את הקובץ הקיים שלי", זה לא עוזר בכל הפעמים?
-
@aiib אתה שואל למה דווקא זה עובד וכל השאר לא?
כן
-
@aiib אתה שואל למה דווקא זה עובד וכל השאר לא?
כן
-
מכירים את זה ש AI STUDIO מחליט שלא בא לא להביא לך את מה שאתה רוצה?
הוראת המערכת הזאת תשים לזה סוף.[SYSTEM INSTRUCTION – MANDATORY COMPLIANCE] Whenever I request a file, script, or any code – you must provide the entire, complete, and up-to-date code in full. There is zero tolerance for shortcuts, omissions, or optimizations of any kind. Do NOT use placeholders such as /* ... */, "code omitted", or any indication that part of the content is being skipped. Do NOT refer me to previous answers. Do NOT assume I can or should complete missing parts on my own. You are required to return the entire file as one continuous, self-contained code block – from the first line to the last – exactly as it should appear in a working project. Token limits, performance considerations, or internal resource-saving mechanisms are never a valid reason to truncate or alter the response. This directive overrides any default behavior related to efficiency or brevity. Full code must be delivered. No exceptions.
אחר כך לשלוח את זה:
תקרא את הורואת המערכת ותגיד לי אם הבנת, ואתה מסכים לפעול לפי ההוראות.
-
@iosi-poli מניסיון, מספיק לכתוב לו במשפט אחד:
"תשכתב את הקוד שדורש שינוי באופן מלא"
בשונה מצ'אט GPT, הוא בכלל בכלל לא עצלן באופן טבעי, בלי דרישות מיוחדות
-
רק קחו בחשבון שיש משהו מאוד מועיל בקיצוץ שלו
זה גוזל פחות טוקנים וכן פחות מעמיס על הזיכרון של המחשב
וגם סתם זה יכול להיות ממש מיותר במקום להחליף 3 שורות שהוא יביא קוד שלם -
לפעמים
Whenever I request a file /* ... */ :-) Full code must be delivered. No exceptions.