המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach התקנה של הגירסא האחרונה (3.2.1) - לא הסירה את הקודמת (3.0.0), אלא נוספה מלבדה.
-
-
@pcinfogmach
האופציה של שכפול חלונית בוטלה?
סליחה @pcinfogmach @יאיר-דניאל טעיתי חיפשתי את זה בתפריט צד, וזה נמצא בלחצן למעלה, אבל אולי באמת רבינו @pcinfogmach תוסיף את זה גם שם? -
@pcinfogmach בחלונית של בחירת טקסט בPDF הלחצן העתק לא עושה כלום
עוד בקשה קטנה הייתי שמח אם יהיה גם אפשרות של הסרת פיסוק כמו באוצריא -
@pcinfogmach
סליחה @pcinfogmach @יאיר-דניאל טעיתי חיפשתי את זה בתפריט צד, וזה נמצא בלחצן למעלה, אבל אולי באמת רבינו @pcinfogmach תוסיף את זה גם שם?@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
???

-
@pcinfogmach מדהים איך אדם אחד יכול לייצר כאלה דברים תוך זמן קצר לא חלמתי שזה יקרה כזה מהר, ייש"כ עצום התוסף ממש יפה נחמד למראה וטוב לעיניים אין מילים בפי (ובמקלדתי) לתאר את ההנאה צרופה שיש לי מזה
ממש תודה רבה, תבורך מפי עליון פי מיליון@חד-צורבא כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
מדהים איך אדם אחד יכול לייצר כאלה דברים תוך זמן קצר לא חלמתי שזה יקרה כזה מהר
אהממ - בלי הבינה מלאכותית לא היה שייך בכזו מהירות
בכל אופן תודה -
עוד בקשה קטנה הייתי שמח אם יהיה גם אפשרות של הסרת פיסוק כמו באוצריא@חד-צורבא כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
עוד בקשה קטנה הייתי שמח אם יהיה גם אפשרות של הסרת פיסוק כמו באוצריא
למה?
-
עוד בקשה קטנה הייתי שמח אם יהיה גם אפשרות של הסרת פיסוק כמו באוצריא@חד-צורבא כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אני חושב שבלי הסרטה אין לי סיכוי להבין למה אתה מתכוין איתכן הסליחה
-
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
???

-
@pcinfogmach ???
הפוך!
אני מראה תמונה בתגובה ל@חד-בדרא-השני שטען ששיכפול חלונית לא עובד - שאצלי הוא כן עובד. -
@צדיק-וטוב-לו-0
אני חושב שמה שקרה הוא שההתקנה של התוסף העיר דובים ישנים משנתם לצערי קרה באג ונשארו שאריות מאיזהו התקנה ישנה ומדי פעם הוא קם לתחייה הסרה מוחלטת עם תוכנה שגם מנקה את הגסטרי לעת עתה היא הפתרון היחיד לבינתיים כל הפתרונות שניסיתי לא הועילו לצערי.
אני ממש ממש מבקש את מחילת הציבור על מאורע זה.תיקון של וורד גם אמור לתקן את הבעיה אבל זה ימחק לכם את כל התוספים.
-
@צדיק-וטוב-לו-0
אני חושב שמה שקרה הוא שההתקנה של התוסף העיר דובים ישנים משנתם לצערי קרה באג ונשארו שאריות מאיזהו התקנה ישנה ומדי פעם הוא קם לתחייה הסרה מוחלטת עם תוכנה שגם מנקה את הגסטרי לעת עתה היא הפתרון היחיד לבינתיים כל הפתרונות שניסיתי לא הועילו לצערי.
אני ממש ממש מבקש את מחילת הציבור על מאורע זה.תיקון של וורד גם אמור לתקן את הבעיה אבל זה ימחק לכם את כל התוספים.
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
הסרה מוחלטת עם תוכנה שגם מנקה את הגסטרי לעת עתה היא הפתרון היחיד לבינתיים כל הפתרונות שניסיתי לא הועילו לצערי
קצת זהירות עם זה - אני הסרתי עם היביט - בשני מחשבים, וזה דפק לי את ההתקנות של הגירסאות הקודמות - עד שחפרתי בריגסרטי ומחקתי ידנית כל קשר ואזכור לכלי קודש.
@צדיק-וטוב-לו-0 נסה עם ריבו. ואם תסתבך - אעשה לך שליטה מרחוק, אם תרצה
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
הסרה מוחלטת עם תוכנה שגם מנקה את הגסטרי לעת עתה היא הפתרון היחיד לבינתיים כל הפתרונות שניסיתי לא הועילו לצערי
קצת זהירות עם זה - אני הסרתי עם היביט - בשני מחשבים, וזה דפק לי את ההתקנות של הגירסאות הקודמות - עד שחפרתי בריגסרטי ומחקתי ידנית כל קשר ואזכור לכלי קודש.
@צדיק-וטוב-לו-0 נסה עם ריבו. ואם תסתבך - אעשה לך שליטה מרחוק, אם תרצה
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אשמח מאוד אם תגיד לי איה מצאתי את האיזכורים ואיך חפרת לדעתי זהו שורש הבעי ההשאריות שנשאר ואני צריך לטפל בזה דחוף
-
אשמח מאוד אם תגיד לי איה מצאתי את האיזכורים ואיך חפרת לדעתי זהו שורש הבעי ההשאריות שנשאר ואני צריך לטפל בזה דחוף
@pcinfogmach אעלה לך עוד מעט תיעוד - של כל הנתיבים של כלי קודש שם.
ואז תוכל ליצור/אני אצור = אם תרצה, פקודת באט שמוחקת מהריגסרטי כל זכר אזכור וקשר לכלי קודש. -
@pcinfogmach מצרף לך מריבו:

לצורך הסרה מושלמת, הוא ממליץ להסיר גם את ההתקנה העדכנית יותר:

התקנתי מחדש
רק אציין שבהתקנה (גם בפעם הקודמת, וגם עכשיו), קופצת הודעה כזו:

רק שפעם קודמת, אישרתי ועבד חלק.
הפעם הוא טען שיש לו תקלה.
בכל מקרה בתכל'ס כעת מותקן אצלי רק החדש. -
@pcinfogmach מצרף לך מריבו:

לצורך הסרה מושלמת, הוא ממליץ להסיר גם את ההתקנה העדכנית יותר:

התקנתי מחדש
רק אציין שבהתקנה (גם בפעם הקודמת, וגם עכשיו), קופצת הודעה כזו:

רק שפעם קודמת, אישרתי ועבד חלק.
הפעם הוא טען שיש לו תקלה.
בכל מקרה בתכל'ס כעת מותקן אצלי רק החדש.@צדיק-וטוב-לו-0 לא הבנתי - אז עובד לך טוב, או לא? תכלס.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לא הבנתי - אז עובד לך טוב, או לא? תכלס.
@יאיר-דניאל כעת עשיתי עם ריבו, וכן.
התקלה זה כנראה של הנסיון לעורר את השיירים הישנים. -
@חד-צורבא כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אני חושב שבלי הסרטה אין לי סיכוי להבין למה אתה מתכוין איתכן הסליחה
-
הרב הגאון ר' @pcinfogmach נשמח מאוד אם תוכל לענות למשתמשים גם בפורום אוצריא.
יש הרבה אברכים שאין להם יד ורגל בטכנולוגי', וחבר 'מייבין' התקין להם את זה, והכניס שם את המסד של אוצריא, אז מכיון והם רואים שזה מציג להם את אוצריא, הם פונים לפורום אוצריא.
אגב, אולי זה לא הכי לעניין לכתוב את זה פה, אבל לדעתי לא כדאי שכל אברך שיש לו איזה בעי' קטנה עם התוסף הנפלא הזה, שהוא יצטרך להיחשף לכל הפורום כאן, זה יכול לגרור אותו לעוד כמה שרשורים כאן, ודי למבין
יש בקשות ובעיות של משתמשים בשרשור הזה: https://otzaria.org/forum/post/8470
-