המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
אני שם לב שתוצאות החיפוש תמיד מתחילים בתלמוד, ולא לפי סדר הדורות, כלומר תנ"ך קודם וכו'. גם כשאני בא לפתוח לפי רשימת התוצאות תמיד הוא מביא לי את האחרון שברשימה, נניח כשאני שם על מפרשים בתנ"ך הוא מביא לי את האחרון ברשימה. אני רואה גם עוד חוסר סדר שם, שמיד אחרי התנ"ך מופיע לי החזון איש, ולא לפי סדר הגיוני.
-
אני שם לב שתוצאות החיפוש תמיד מתחילים בתלמוד, ולא לפי סדר הדורות, כלומר תנ"ך קודם וכו'. גם כשאני בא לפתוח לפי רשימת התוצאות תמיד הוא מביא לי את האחרון שברשימה, נניח כשאני שם על מפרשים בתנ"ך הוא מביא לי את האחרון ברשימה. אני רואה גם עוד חוסר סדר שם, שמיד אחרי התנ"ך מופיע לי החזון איש, ולא לפי סדר הגיוני.
לעת עתה זה מופיע לפי הסדר של המסד שוא קצת מבולגן
יש אופציה לסדר באופן אחר
אבל זה באג ואני עובד לשפר אותו תודה -
@pcinfogmach
אפשר חבקש גם מלבד הפידיאף?
כי יש כל מיני פיצרים שהיית שמח
החל מהתראות בזמני ההלכה (שמשתנה צבעם לפי הזמן הקרוב)
והמשך לסימון ההספקים בלח שנה וכתיבת הספקים עצמאיים אולי
(ואם תשאל היכן לעשות זאת בהגדרות או אם יום אחד כן תרצה לעשות אזור אישי עם תזכורות הערות אישיות ועוד כמו שדובר בגיטאהב תתקע את זה שם..)
יש לי עוד כמה לא זוכר הרגע חלקם כתבתי בעבר בגיטאהבמלבד זאת הייתי מבקש שהתוכנה תספור כמה זמן משתמשים בה ותעדכן אותך זה יתן לך המון נחת... :))
-
@pcinfogmach
אפשר חבקש גם מלבד הפידיאף?
כי יש כל מיני פיצרים שהיית שמח
החל מהתראות בזמני ההלכה (שמשתנה צבעם לפי הזמן הקרוב)
והמשך לסימון ההספקים בלח שנה וכתיבת הספקים עצמאיים אולי
(ואם תשאל היכן לעשות זאת בהגדרות או אם יום אחד כן תרצה לעשות אזור אישי עם תזכורות הערות אישיות ועוד כמו שדובר בגיטאהב תתקע את זה שם..)
יש לי עוד כמה לא זוכר הרגע חלקם כתבתי בעבר בגיטאהבמלבד זאת הייתי מבקש שהתוכנה תספור כמה זמן משתמשים בה ותעדכן אותך זה יתן לך המון נחת... :))
-
האם יש דרך לעבור מהנקדן למסמך וורד בלי לגעת בעכבר, וחזור. נניח אני באמצע המסמך והסמן איפשהו, ואני לוחץ על שני כפתורים במקלדת וזה מוביל אליו, ואז אני לוחץ על שני כפתורים וזה חוזר לאיפה שהייתי?
מצורפת תמונה

@יוסף-אומץ
כדי לעבור מחלונית צד למסמך לחץ alt פעמיים
כדי לעבור מהמסמך לחלונית צד לחץ F6 -
@יוסף-אומץ
כדי לעבור מחלונית צד למסמך לחץ alt פעמיים
כדי לעבור מהמסמך לחלונית צד לחץ F6 -
@pcinfogmach
אם כבר יש קיצור מקשים להעברת הפוקוס לתוסף, מה מונע שיהיה קיצור מקשים לחיפוש / עיון בתוסף לוורד?
נשמח ויעזור מאוד מאוד לקיצור מקשים לחיפוש ועיון בתוסף.יישר כוח!!!
-
-
@pcinfogmach
ואי אפשר לנצל את זה לצורך הקיצורי מקשים?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות