בקשה | וידאוף לאנדרואיד
-
בהמשך לפוסט הזה
חשבתי כבר מזמן כי יועיל מאוד אם תהיה אפליקציה לחסימת וידאו, כזאת שחוסמת אפשרות לצפיית וידאו אף אם יש אפליקציה שמסוגלת לפתוח וידאו. כלומר, לפתח אפליקציה חיצונית שתותקן על המכשיר ותחסום לגמרי את האפשרות של וידאו במכשיר. סוג של וידאוף לאנדרואיד. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לקח על עצמו פיתוח אפליקציה כזו. לדעתי זה יהיה זיכוי הרבים עצום! -
@לאצי כתב בבקשה | וידאוף לאנדרואיד:
כלומר, לפתח אפליקציה חיצונית שתותקן על המכשיר ותחסום לגמרי את האפשרות של וידאו במכשיר.
לא הבנתי תמיד יהיה ניתן להסיר אותה\להשבית אותה!!!!
הדרך היחידה היא אפלקצייה כמו קיידרואיד שכבר קיימת -
@shishko כתב בבקשה | וידאוף לאנדרואיד:
הדרך היחידה היא אפלקצייה כמו קיידרואיד
נכון.
שכבר קיימת
אבל אין בה אפשרות להשבתת וידאו.
ברוב הנגנים היא כן משביתה את הבטח מדבר על M390 זה באמת בעיה!!!
@אליר325000 פרסם בפורום שהוא עובד על פיתוח אפלקצית חנות שעובדת בצורה מסויימת גם בדומה לקיידרואיד אולי ניתן לבקש ממנו שיתן אפשרות שרק יחסום את הויאו ולא יתן אפשרות לרשת גם בשביל החנות -
ברוב הנגנים היא כן משביתה את הבטח מדבר על M390 זה באמת בעיה!!!
@אליר325000 פרסם בפורום שהוא עובד על פיתוח אפלקצית חנות שעובדת בצורה מסויימת גם בדומה לקיידרואיד אולי ניתן לבקש ממנו שיתן אפשרות שרק יחסום את הויאו ולא יתן אפשרות לרשת גם בשביל החנות -
ברוב הנגנים היא כן משביתה
באמת? היה לי בעבר את אחד הדגמים של רויזו עם קיידרואיד, ולא זכור לי שהייתה שם בכלל אפשרות כזו.
-
@מתושלח-הבבלי כתב בלהורדה |
Math Safe דרך ייחודית להגן על הנתונים האישיים שלך:
אין אפשרות בלי רוט
וגם רוט זה עבודה מסובכת מאודמה זה שונה מקיידרואיד שפועל עם ADB ובלי רוט?
-
@לאצי בשמחה כמובן!!!
פשוט הנגן לא אצלי ואני לא בדיוק זוכר
הרעיון הוא להכנס לתיקיה VENDR (משהו דומה) למצוא בפנים קובץ XML שחלק מהשם שלו זה google_video ושם להוסיף משני צידי השורה שכתוב בה google.H264 כך שבמקום שתתחיל < תתחיל <-- < ובסף במקום > תגמר > -!>@shishko כתב בבקשה | וידאוף לאנדרואיד:
@לאצי בשמחה כמובן!!!
הרעיון הוא להכנס לתיקיה VENDR (משהו דומה) למצוא בפנים קובץ XML שחלק מהשם שלו זה google_video ושם להוסיף משני צידי השורה שכתוב בה google.H264 כך שבמקום שתתחיל < תתחיל <-- < ובסף במקום > תגמר > -!>ניסיתי עכשיו באנדרואיד 13 ולא משפיע בכלל גם על הנגן המובנה
שכוייח... עם רוט אפשר גם להטיס את המכשיר לחלל...
נראה אותך מוצא דרך לחסום לגמרי עם רוט...
-
@לאצי בשמחה כמובן!!!
הרעיון הוא להכנס לתיקיה VENDR (משהו דומה) למצוא בפנים קובץ XML שחלק מהשם שלו זה google_video ושם להוסיף משני צידי השורה שכתוב בה google.H264 כך שבמקום שתתחיל < תתחיל <-- < ובסף במקום > תגמר > -!>ניסיתי עכשיו באנדרואיד 13 ולא משפיע בכלל גם על הנגן המובנה
שכוייח... עם רוט אפשר גם להטיס את המכשיר לחלל...
@YOLEVI כתב בבקשה | וידאוף לאנדרואיד:
חוזרני בי... חשבתי שזה לא כ"כ קשה לחסום עם רוט. כי אחרי הכל ברוט אתה יכול לעשות עם המכשיר מה שאתה רוצה. אבל כעת לאחר ששמעתי אתכם הבנתי כי שגיתי בהערכת דעתי. וע"כ פתרון עם רוט גם יתקבל בברכה, אם כי כמובן עדיף גם משהו שלא יצריך רוט.
-
-
@לאצי אפשרי טכני אבל יעזור בהרבה אם יהיה מאגר נתונים של כל האפליקציות שמאפשרות לצפות בסרטונים, אוליי אוסיף את זה למאגר שבניתי, אבל כרגע זה לא דחוף לי
@לא-מתייאש אם כן יש סיכוי שלא עשינו כלום, כי בכל יום יוצאת אפליקציה חדשה של וידאו ואז האפליקציות האלו לא יהיו כלולות בהשבתה, לא?
אני חושב שצריך ללכת יותר על הכיוון של מכנה משותף אחד לכל סוגי הוידאו. נניח איזושהי פקודה מסוימת שהמכשיר תמיד נותן בהפעלת וידאו, ולחסום את אותה פקודה. -
@לא-מתייאש אם כן יש סיכוי שלא עשינו כלום, כי בכל יום יוצאת אפליקציה חדשה של וידאו ואז האפליקציות האלו לא יהיו כלולות בהשבתה, לא?
אני חושב שצריך ללכת יותר על הכיוון של מכנה משותף אחד לכל סוגי הוידאו. נניח איזושהי פקודה מסוימת שהמכשיר תמיד נותן בהפעלת וידאו, ולחסום את אותה פקודה.@לאצי כתב בבקשה | וידאוף לאנדרואיד:
אני חושב שצריך ללכת יותר על הכיוון של מכנה משותף אחד לכל סוגי הוידאו. נניח איזושהי פקודה מסוימת שהמכשיר תמיד נותן בהפעלת וידאו, ולחסום את אותה פקודה.אני בדקתי את זה קצת בעבר.
יש פעולה קבועה שהמכשיר עושה בעת הזרמת מדיה, הבעיה רק שהיא משותפת לוידאו ואודיו, אם יתאפשר לזהות ביניהם זה יוכל באמת להיות פתרון.