בקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א
-
@שטיגליץ קראתי את המדריך בעניין מכונת כביסה לא מחממת.
- אשמח לדעת מה יכול להיות התקלה כאשר המכונה לא מחממת. (פעלתי ע"פ המדריך והרב מודד שליט"א הציג את הגוף חימום כתקין)
- מה יכול להיות מקור התקלה.
- האם הרב מודד שליט''א יכול לבדוק רק לאחר שמנתקים גם את החיישן (מקווה שהשאלה לא מעלה חיוך
)
תודה רבה על כל המדריכים לא נתתי לך אף לייק סתם מגיע לך הרבה יותר חסכת לי המון זמן וכסף
הענווה שלך גורמת לחשוב אולי הלייקים הם בטעות .
-
-
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
@אלי-TZA
כן, אבל אני בודק מתח באמצעות הצבת של הרב מודד, ולכן אין צורך בזהירותגם לי, ועדיין מן הסתם יש מגעים וחיבורים חשופים שיש להיזהר לא לגעת בהם. לא?
-
@אלי-TZA כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
@שוע שיש מתח..
תודה
אבל אני בודק על כבל מאריך כמבואר במדריך של הרב שטיגליץ כך שיש מתח כי המכונה פעילה לכן אני מנסה להבין מה הרצוי.
-
@שוע כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
@אלי-TZA כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
@שוע שיש מתח..
תודה
אבל אני בודק על כבל מאריך כמבואר במדריך של הרב שטיגליץ כך שיש מתח כי המכונה פעילה לכן אני מנסה להבין מה הרצוי.
אכן למדוד מתח בכבל מאריך לפני המכונה לא נותן לך שום אינדיקציה. אני דיברתי על למדוד בתוך המכונה את החוט שמתחבר לגו"ח. מה שכן אתה יכול למדוד על הכבל מאריך זה אמפר כי אמור להיות פער גדול בין אמפר שלוקחת מכונה בלי גו"ח למה שהיא לוקחת עם גו"ח עובד. הוא הצרכן חשמל הכי כבד במכונה אאל"ט. כמה? לא יודע בדיוק. מעריך שמשהו כמו 2-3 אמפר גג בלי גו"ח עובד מול 8-10 אמפר מינימום עם גו"ח עובד
-
@שוע כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
האם תקלה בכרטיס היא תהיה תקלה בכל התכניות או שהיא רק בתכניות מסויימות
הגיוני שבכל התוכניות
מה התוצאה הרצויה אם הגוף חימום לא עובד.
עד שתי אמפר אם לא עובד, מעל 7 אם עובד.
על איזה מצב לבדוק אמפר ?
על A. מה האפשרויות שיש לך?
-
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | מכונת כביסה לא מחממת והגוף חימום תקין לטענת הרב מודד שליט"א:
הגיוני שבכל התוכניות
כן אבל יתכן והגו"ח עובד בתכנית מסויימת כך שברור שהתקלה בכרטיס
על איזה מצב לבדוק אמפר ?
על A. מה האפשרויות שיש לך?
יש אפשרות של A2/20 ואפשרות של A200/400
תודה רבה
אם התקלה בכרטיס באיזה מדריך לעיין
-
@שוע שיש מתח..
תודה
אכן למדוד מתח בכבל מאריך לפני המכונה לא נותן לך שום אינדיקציה. אני דיברתי על למדוד בתוך המכונה את החוט שמתחבר לגו"ח. מה שכן אתה יכול למדוד על הכבל מאריך זה אמפר כי אמור להיות פער גדול בין אמפר שלוקחת מכונה בלי גו"ח למה שהיא לוקחת עם גו"ח עובד. הוא הצרכן חשמל הכי כבד במכונה אאל"ט. כמה? לא יודע בדיוק. מעריך שמשהו כמו 2-3 אמפר גג בלי גו"ח עובד מול 8-10 אמפר מינימום עם גו"ח עובד
חוזר בי. מדידת אמפר בכבל מאריך עדיין לא עונה לך על השאלה אם הכרטיס תקול או הגוף חימום. רק להפעיל תוכנית עם גו"ח ולמדוד את החוט שמגיע לגו"ח אם יש בו מתח הבעיה בגו"ח ואם אין מתח הכרטיס תקול כמובן.
אגב כאן בא לידי שימוש ה"אף" שיש לרב מודד שלי מה שנקרא NCV שזה חיישן מתח ללא מגע. -
-